200

вече и в ГИНЕС

преди 1 месец

ГРУЗ 200 - най-масовото средство за дислокация на руските войски.

199

ЛОГИЧНО!

преди 1 месец

"според Кирило Буданов, началник на украинското военно разузнаване, до месец и половина - два руският натиск на украинска територия ще отслабне." - и то защото Уруина ще спре да съществува!

198

Краваромочалките,

преди 1 месец

Порадвайте се сега - после три месеца ще сте в траор, както всеки път.

197

Руско позорище

преди 1 месец

Необятно

196

Анонимен

преди 1 месец

Кога Ахмат бяга,дон, никой не може да го спре,дон! Рамзан Кадиров

195

Фют

преди 1 месец

До 202. Аз съм българин, чебурашке и България е моята родина.

194

Анонимен

преди 1 месец

Фют, мют - отивай си в Укрия и се махай от тук!

193

Анонимен

преди 1 месец

Много правилно се използва тук думата " провокация" - то друго няма да стане от тази авантюра! Плачат украинците да станат Газа номер 2! Много ми е странно защо ги жали толкова Путин тези , като така или иначе международното право не важи вече в този свят - Израел бомбардират по разни посолства , суверенни държави ,без да са ги провокирали!!..Няма съд , няма нищо...

192

Анонимен

преди 1 месец

Специалната военна операцшя не е провокация а освобождение! Нахален Путин!

191

Фют

преди 1 месец

"Депутат Госдумы Михаил Делягин сообщил о смерти военного корреспондента Евгения Поддубного. Других подтверждений этой информации нет.UPD: Делягин удалил свой пост и выложил новый с текстом Пусть сообщат официально. Вслед за депутатом о гибели Поддубного написал сразу ряд Z-каналов. Сообщается, что накануне гибели военкор снимал репортаж об атаке ВСУ в Курской области."........ Та, това е положението в Курск. Най-големия поддръжник на Путин дал фира в Курск:)))))

190

Анонимен

преди 1 месец

тия не са ли във война какво плачат постоянно

189

Само да вметна

преди 1 месец

Не е нормално,една шепа украинци да навлязат в Русия! Явно са затворници подбрани точно за целта! Евреина не знаем какво цели,но тази " групичка", Гаранция,че ще бъде Смазана от РФ!!!-:) Още колко часа ще издържат ще видим! Вече има действия от РФ и има поразени бронетехника и жива сила!!-:) Няма мърдане! Тази " групичка", за Москва ли се беше Запътила??!-:))

188

Анонимен

преди 1 месец

А концерт Газманова,КОГА?

187

Сата НАТО

преди 1 месец

ВСУ почнаха с дронове да свалят вертолети. И на всичко отгоре едното пилотче (утрепано) се оказва 22-годишен младеж. Едва излязъл от военното училище (а може и нефозавършил) и вече на фронта и оттам - в гробищата. Със сигурност е имало дърти дебелогьзи майори и подполковници-пацифисти като нашия Зелен чорап, които са се скатали и са набутали младия новобранец да мре.

186

Сата НАТО

преди 1 месец

Просията издиша. Просията не се оказа това, за което балъците я мислеха. А сега вече не е това, което беше в началото на войната. Путлето доказа, че от прос цивилен агент военачалник не става. Сега Западът че гие беудупе

185

Анонимен

преди 1 месец

Всичко изброено вече е в минус.

184

JERRY VASSILATOS

преди 1 месец

Украйнските Коммандоси в стил АРНОЛД -- ХИЩНИКА И КОММАНДО 1985г......НА 30 И 31 ЮЛИ -- СА УТРЕППАЛИ НАД 80 РУСКИ НАЕМНИКА В мавърско МАЛИ !!...БРАВО НА УКРАИНСКИТЕ ТЕРМИНАТОРИ !

183

Ром"с

преди 1 месец

Нещо куца в информацията ..1000 човека са атакували ,а жертвите от Украйна са 315 човека..

182

Анонимен

преди 1 месец

Тея сладури ми изпълниха душътъ! Браво! От мен имат едно голямо ДА!

181

Сът

преди 1 месец

Това едва ли ще обърне войната или ще има някаква полза,но поне показа жалката руска армия и я осмя. Това е важното