51

Анонимен

преди 1 месец

До До Да..Я разкажи , къде ''загуби'' , или скри Минзухарка Петкова , документите на ПаТОЦИТЕ ???

50

Анонимен

преди 1 месец

Кой подписа договорите. При кое правителство. И да плаща като поп. Булгаргаз ако не може да плати - фалит и на борсата. Стига сме плащали за частни банки частни клиники частни радиа и частни телевизии. На всичките измислени новобогаташи ние хората ще им плащаме сметките. стига. Някой е време да носи отговорнвост. Прехода свърши другари и другарки 35 години стигат.

49

С две думи

преди 1 месец

"Кьорав карти не играе" и тези, които са подписвали такъв неизгоден за държавата(а вероятно изгоден за тях лично) договор трябва да попаднат под ударите на закона ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Едно за да се дисциплинират следващите управленци и друго за да се види че тук има държава, а не територия.Оттам насетне ако наистина този договор е неизгоден да се наемат водещи юристи и да се търси начин за възможно най-ефикасното му и безпроблемно прекратяване!

48

Анонимен

преди 1 месец

ето виждате ли, а когато Турция имаше проблеми с тока, веднъж спря тока в цял Истанбул, ние веднага им помогнахме, но благодарността беше ден до пладне, веднъж поискахме от Румъния да ни помогне през зимата, но те отказаха

47

Гълъб

преди 1 месец

Много добре помня визитата на юмручето и гълъба в Турция за сключването на договора! Колко ли са им дали за да подпишат това НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО?

46

До Анонимен 6

преди 1 месец

Едноклетъчният май си ти!Да-тогава Главчев не е бил премиер,но СЕГАШНИЯТ му министър на енергетиката е взел много активно участие в реализацията на най-големият грабеж в нашата нова история-а именно т.нар."сделка" с Боташ!

45

Анонимен

преди 1 месец

РАДЕВ / Президента/ , няма права , нали му ги орязахте , но не направихте сметка , че следващият може да е ''ВАШ'' , и тогава --ПАК ЛИ ЩЕ ПРОМЕНЯМЕ КОНСТИТУЦИЯТА ? Не разбрахте ли , че Радев е човекът -- ''Х'' , а Президентството е И-Н-С-Т-И-Т-У-Ц-И-Я .. Аман от неграмотни люде в България !

44

Анонимен

преди 1 месец

Кой ли взе КЕША от тая "сделка"? Шофьорът на самолета май.

43

Анонимен

преди 1 месец

Hякoй нямa ли да спре най-накрая всичко това? Какво се случва в държавата, ще ни кажете ли?

42

Цирк

преди 1 месец

На крива ракета,космоса виновен,та на евроатлантиците, Радев им е виновен!!!

41

столичан

преди 1 месец

Столичан, не трябва да плащаме, а после трябва да заведем дело, че не са ни доставяли газ. Ние имаме опит с такива машинации.

40

Анонимен

преди 1 месец

Под договора са подписите на хората на Радев. Та толкова по въпроса..

39

от БАН

преди 1 месец

Накрая ще си вземат Кърджали като компенсация за заявения от нашите безполови *** руския газ. Няма СДС, няма БСП, няма ГЕРБ. Ние всички сме едни отпадъци

38

До Да

преди 1 месец

имахме служебното правителство на радев!

37

Анонимен

преди 1 месец

Договора е подписан от служебното про руско правителство на Радев. Минситри лично избрани от Радев. Лично Радев присъстваше в Турция при преговорите. Договора е само в изгода на Путин..

36

Анонимен

преди 1 месец

гълъба, радев и росен трябва да ги изтъпаним на площада да отговарят за унизителния договор, който са сключили пред народа!

35

Анонимен

преди 1 месец

тогава нямахме никакъв договор с никого за внос на газ, а правителството на ПП беше спряло вноса на руски газ и някакви посредници работеха на принципа днес има, утре няма, нямаше и договориран терминал за внос на втечнен газ, тогава бяха важни парапетът, разходките с правителствения самолет, селфитата с "Урсула и Еманюел", спасяването на украйна

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--27 Ако става дума за плащане , Баце , шайката и ДПС , защо не плащат 36-те МИЛИАРДА , с които ощетиха хазната , да не говорим и за присвоените /откраднати/ пари от ЕС !Айде плащайте де , не се пишете само на ''АТЛАНТИЦИ'' !!!

33

Анонимен

преди 1 месец

Добре че ПП-ДБ дойдоха на власт и взеха властта от Радев. Кой знае още колко такива договора щеше да ни натресе, в изгода на Путин...

32

Да

преди 1 месец

Защо Радев да е виновен,по това време си имаше правителство,какво общо има той?!