46

АнонимеН

преди 1 месец

ОТ МОК ОТКРИТО ОБЯВИХА, ЧЕ ОБЕДИНЯВАТ МЪЖКИЯ И ЖЕНСКИЯ СПОРТ В ЕДНО! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! ПО ПРИНЦИП НЕ Е РЕДНО, ЗАЩОТО БОГ Е СЪЗДАЛ ПОЛОВЕТЕ ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ИМА И ДВЕ КАТЕГОРИИ. И САМО АКО НЯКОЙ Е *** ТОГАВА МОЖЕ ДА ИГРАЕ И В ДВЕТЕ КАТЕГОРИИ НО ТАКИВА СИГУРНО СА 1 НА МИЛИОН. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОЛЕРАСТИЯТА И ЛИБЕРАЛНОСТТА ЩЕ ПОБЕДЯТ И ЖЕНСКИЯ СПОРТ БАВНО ЩЕ СЕ ПРЕТОПИ В ИЗЦЯЛО МЪЖКИ

45

До 50

преди 1 месец

Тези двамата господа ги пази охрана.По-точно охрана им пази татлаците.

44

Shark

преди 1 месец

Най-гнусната олимпида, провеждана откак има олимпиади. Ако ще е така оттук нататък, по-добре да не се правят повече.

43

Бау

преди 1 месец

Нищо не може да се направи, щом световните лидери, които Вие избирате, приветстват това! Все пак има и красиви неща на тази олимпиада, съсредоточете се и коментирайте тях, а не натрапваната ви трансчовечност! Или и на вас ви харесва и ви вълнува този въпрос! Изследвайте си хромозомата, за ваше сведение, за мен хич не сте съмнителни, а сте ми все по ясни! Всичко се изметна!

42

Анонимен

преди 1 месец

Да е жив и здрав голям да му порасне, да скъса бандажа на ринга! Що не го снимат в техническата зала по бандаж? Всички го виждат, но не снимат. Накрая ще предизвикат някой да му събуе панталона в Париж.

41

Имане Хелиф

преди 1 месец

АЗ СЪМ МЪЖ НО СЕ ЧУВСТВАМ КАТО ЖЕНА! ОЩЕ НЕ СЪМ СИ НАПРАВИЛ ОПЕРАЦИЯ ПО СМЯНА НА ПОЛА!

40

Анонимен

преди 1 месец

В тази категория и в тези, в които има мъже няма смисъл да се готвят състезателки жени. По- добре и ние да търсим мъж и да се готвим. Новите "правила" по лична карта са една подлост, като джендеризма изобщо!

39

Анонимен

преди 1 месец

Това е МЪЖ бре? Защо продължавате му говорите в женски род? Не му ли видяхте патлака как намества в шортите?

38

Анонимен

преди 1 месец

Ще я запомним, като Олимпиадата на хермафродитите.

37

Анонимен

преди 1 месец

Е нали феминистите се борят точно за равни права между жени и мъже. Интерсно ми е какво е мнението по въпроса на феминиските организации.

36

Анонимен

преди 1 месец

"Където има ябълка, няма слива" Тайландска мъдрост

35

МОК

преди 1 месец

ЖЕНСКИ И МЪЖКИ СПОРТ НЕТРЯБВА ДА ИМА! ВСИЧКО ТРЯБВА Е ОТ СМЕСЕНИ ОТБОРИ ТАКА Е ЛИБЕРАЛНО! ОБЕДИНЯВАМЕ МЪЖКИЯ И ЖЕНСКИЯ СПОРТ В ЕДНО!

34

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не гледам олимпиадата и даже нейното откриване.

33

АнонимеН

преди 1 месец

РЕКОРДА НА СТЕФКА КОСТАДИНОВА ОТ 2.09 БЕШЕ ПОДОБРЕН НА 2.1 ПРИ ЖЕНИТЕ! А ПРИ МЪЖЕТЕ РЕКОРДА Е 2.45 МЕТРА! ЯВНО ИМА ЗНАЧЕНИЕ В СПОРТА ДАЛИ СИ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА!!

32

Анонимен

преди 1 месец

ТОВА Е МЪЖ ЗАЩО ЛЪЖАТ ОФИЦИАЛНО А СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ЗА ОСТАНАЛОТО

31

Анонимен

преди 1 месец

С измамата "Халил, Ли", само ще се увеличи омразата към тях и към тези, които ги покровителстват.

30

Анонимен

преди 1 месец

На финала евнуха на халифа ще пребие състезателката от острова, изпратил другия трансджендър да пребива момичета.

29

Анонимен

преди 1 месец

Когато мюсюлманските държави позволят на християни да живеят в тях и да строят църкви, когато им спазват правата, както християнските постъпват с мюсюлманите в християнските държави, тогава Халил да търси правата си така, настойчиво.

28

Анонимен

преди 1 месец

Това, че бащата показва акт за раждане на Халил не означава нищо. В едно силно религиозно общества, където системно се нарушават правата на хората, каквото е алжирското, лесно едно дете може да бъде записано като "жена", за да преодолеят срама от малформацията на половия орган родителите му. В мюсюлманските общества е забранено да се говори за това, за всичко свързано с човешкото тяло. То се покрива изцяло, дори е забранено да бъде изобразявано в картини и фрески.

27

АнонимеН

преди 1 месец

ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ЗЛАТОТО! В СВЕТА НА СПОРТА МЪЖА ПЕЧЕЛИ СПРЯМО ЖЕНАТА!