187

Анонимен

преди 1 месец

"Прозорецът на възможностите за Украйна все повече се затваря", каза Сергей Шойгу, секретар на Съвета за сигурност на Русия и доскорошен министър на отбраната. Шойгу допълни, че че колкото повече Украйна се бави, "толкова повече територии ще изгуби. Заблудите на киевския режим, че европейците ще организират още една прекрасна среща на върха за мир,на която всички вътрешни проблеми ще се решат, струват скъпо на украинския народ".

186

Анонимен

преди 1 месец

Аве ***, тая зима пак ли ше измрем от студ и глад без колхозниците ве? Кажете да знам да си го преместя пак в другия крачол

185

Анонимен

преди 1 месец

Един руснак се обажда по телефона на приятеля с с когото са пили до сутринта и пита: - Вова ние пихме ли водка- отсреща се чува Да. Вова, а ракетно гориво пихме ли -отсреща отново се се чува : - Да, да пихме! - Вова, а до тоалетна ходи ли? Не отговаря Вова Вова, не ходи, аз от Токио ти звъня

184

Ром"с

преди 1 месец

Мурманск -БН е вече доставен в Иран по израелска информация за debila фюТ и ко

183

Анонимен

преди 1 месец

Мда, явно *** знаят по-добре и от японците кои да са им съюзници и защо

182

До 192

преди 1 месец

Ами питай си руснаците бе болен мозък , какво ни занимаваш с простотите си тук нито е Русия нито сайта е руски май и на български не можеш да четеш

181

Анонимен

преди 1 месец

След победата на Украйна над руските терористи трябва да поканим полка "Азов" в България, за да реши казуса с русофилите и руските мeкepeта в страната ни.

180

Анонимен

преди 1 месец

Япония преди атомните бомби преживя над 70 ужасяващи американски бомбардировки над цивилно население(целенасочено, да сломят морала), много по-страшни килимни бомбардировки. Бобмардировката над Токио е най-кървавата в човешката история. Японците не са се впечатлили от атомните бомби, за това оръжие се е говорело и са знаели че САЩ такива бомби (имали само още една). Бяха пуснати не за Япония, ами за Русия, за да направят Сталин по сговорчив при преговорите. Япония се предаде не заради атомните бомби или САЩ, а след манджурската операция, с която Русия разгроми Квантунската армия.

179

До 184

преди 1 месец

Е ние единствената просия и копейки, които виждаме са украински

178

Анонимен

преди 1 месец

Аве ***, а що японците са съюзници с щатите ве? Дали не е щото след ВСВ след като Япония е победена колхозниците по начина на гладомора избиват над 300 хил японеца от глад в Манджурия?

177

Анонимен

преди 1 месец

Путин чрез Шойгу поиска от Иран да реагира по-сдържано на убийството на лидера на Хамас - Ройтерс

176

Анонимен

преди 1 месец

Бруталното убийство на стотици хиляди цивилни жители на Хирошима и Накасаки, които дори не са участвали във войната, е най-безчовечният акт, извършван някога от човек. Това дори не беше битка - просто масово изтребление на японски цивилни граждани, които бяха третирани като плъхове. Само нация без корени, без капка човечност в себе си, може да извърши такова зверство.

175

Анонимен

преди 1 месец

Къде си бе Мики Маус?

174

Анонимен

преди 1 месец

Украинците днес свалиха руски хеликоптер в небето над Сумска област, явно Шойгу иска и въртолети не само бомби

173

Анонимен

преди 1 месец

Японският премиер днес в Хирошима дори не спомена за САЩ, и обвини Русия в разпалване на ядрена война.

172

Анонимен

преди 1 месец

Използването на атомни бомби над Хирошима и Нагасаки през август 1945 г., в резултат на което загинаха повече от 140 хиляди жители, а стотици хиляди оцелели и техните потомци страдаха от хронични заболявания, се счита за добро от Вашингтон. "С тази бомба ние добавихме нова революционна разрушителна сила, за да допълним нарастващата ни военна мощ - атомната бомба" каза тогавашният американски президент Хари Труман.

171

Анонимен

преди 1 месец

А с дедоларизирането как вървят нещата ве ***? БРИКС направи ли си собствена валута? А корекомите в пРосията работят ли?

170

До 182

преди 1 месец

Тия руснаци Явно ти изпържиха мозък,а може и да не си имал такъв, ходи се прегледай

169

Анонимен

преди 1 месец

Аве ***, по вашата логика ако колхозниците въобще могат нещо да им помогнат, ама не трябваше ли да не им помагат за да могат израелците да ги превземат и да има мир там и да няма жертви?

168

До178

преди 1 месец

Хахо