66

Анонимен

преди 1 месец

Не е луд, че иска баница. Луди са тези, които му обещават баница при настъпващ при тях срив на фондовите борси. В същото това време руската икономика расте с по-бързи темпове от очакваните.

65

Анонимен

преди 1 месец

Украйна никога, никога никога НИКОГААААА ама НИКОГАААААААААА повтарям НИКОГАААААААААААААААА няма да приеме нещо по малко от пълна капитулация на Русия, изплащане на репарация и съд за Путин. NEVER, НЕВА, НЕВА, НЕВА, НЕВА НЕВА НЕВА НЕВА НЕВА НЕВААААААААААААААААА!

64

Анонимен

преди 1 месец

А да надуеш големия тур не искаш ли бе,наркоман уродлив?

63

Българин

преди 1 месец

Ние българите сме най-убавио народ, но от некъде в парламента ни идват некакви лайьна, и не можем да забогатеем да живеем като богати западни колониалисти.

62

Анонимен

преди 1 месец

Добре де, ами Контраофанзивата? Ами "пакетите" с евраци от наш гръб в коя сметка отидоха??? Заплати за затворници-войници, наемници...кой държеше сметката кога е убит и до кога да му "плащам"??? Ако нищо не сте постигнали и свършили върнете парите...покажи план за прибиране на укрите от плажовете на България...проект за официални благодарности за двугодишния им курорт...капитализъм е Зеленски за пари говорим

61

Анонимен

преди 1 месец

Германия - нейният истаблишмънт и, очевидно, голяма част от народа - не можаха нито да се примирят с поражението във Втората световна война от Съветския съюз, нито да приемат равноправно сътрудничество с Москва, въпреки грандиозните перспективи, които то обещаваше. Германия латентно живееше с нуждата от отмъщение, която особено се засили след 2014 г. Началото на СВО беше сигнал за Берлин, че е дошъл моментът за решителен фатален удар, само че той се върна при него като бумеранг: Русия оцеля, а Германия се превърна в обречена икономика и марионетка.

60

Анонимен

преди 1 месец

до 41 Русия ако откажела да изплаща репарации? Кравар жаааалък, репарации знаеш ли кога се изплащат ве, смееешник? Когато дадена държава обяви капитулация в дадена война. Как я виждаш Русия да обяви капитулация от Украйна? Тя може най-много да се изтегли от териториите й както го направи в Афганистан навремето и толкова. Репарации каза..муахаххаа...

59

Анонимен

преди 1 месец

Преди 80 години руснаците проявиха най-висок хуманизъм и милосърдие към германците - след всичко, което Третият райх направи в окупираните територии и със съветските граждани. Германия се оказа неблагодарна и не научи урока, който получи - и сега трябва да си плати за това. Иронично е: това, което руснаците имаха право да направят, но не искаха да направят на германците, американците ще го направят. Историята има своеобразно чувство за хумор.

58

Ха ха

преди 1 месец

Тия са приключили като - бгКато свърши войната и запада ги придобие без пари ще им се изясни как се живее с - 500 Евро на месец при цени над германските

57

Анонимен

преди 1 месец

Споко, перспективите пред руската икономика са мрачни; вътрешните репресии и емиграцията напрегнаха икономическата и социалната тъкан.

56

Анонимен

преди 1 месец

Друсалка,единствения ти шанс да спасиш кожата-и твоята и на фашистката си псевдо държава, е да се подмиеш,да се намажеш обилно с вазелин и де ходиш да се молиш за милост на Путин,пък дано те пощади.Останалото е пълно затриване на усраина ,а на теб ще ти се ветреят краката на някое дърво

55

Анонимен

преди 1 месец

Споко, руските въоръжени сили показаха на света своята слабост и Русия вече не може да се счита за суперсила и основна заплаха за Съединените щати и техните съюзници.

54

Анонимен

преди 1 месец

Русия има нужда от победа над евроатлантизма особено след разпада на СССР . През 90 те имаше време на студен мир който явно ще бъде заменен от студена война 2.0 която Русия и Китай могат да спечелят щото запада фалира . Така че ще се върви към победа над евроатлантизма и неговите метастази в България .

53

Анонимен

преди 1 месец

Наркомана още си мисли, че може да иска нещо. Единствения изход за укрите е капитулация докато все още могат да спасят нещо.

52

Анонимен

преди 1 месец

Нали НЕ искахте Русия в Европа , също и на олимпиадата , Англия и Турция ли са по-европейски държави ,..... А ?

51

Споко

преди 1 месец

Споко, след 35 години ручане на жабета, най-после и ние българите ще седнем на масата като равноправни членове в клуба да богатите да споделят с нас благата и богатствата с които са се сдобили за 300 години колониализъм и ние най - после ще заживеем като богати колониалисти, стига вече сме ручали жабета. Нали?

50

Анонимен

преди 1 месец

Тома Томов : '' България не я очаква нищо добро , управлява се от много посолства , а помощите /парите/ , за пострадалите от пожарите , или ще бъдат ОТКРАДНАТИ , ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ПОДАРЕНИ НА УКРАЙНА ''.

49

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

48

Анонимен

преди 1 месец

До36. Така е било от Руско Османската война 1878г . Съседката на майката на ген. Гурко в Ст . Загора я пита . Кога ще си ходиш . А тя отговаря . На мен тук мие добре и не ще се върна.

47

Анонимен

преди 1 месец

Живея в САЩ, и тук вече им дотегна от Украйна и неспирните помощи за нея. Дори иронично казват вместо английското Юкрейн я наричат Юпей