81

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен/80 "... и ко някой ше дойде у нас да ми мери отпадъка ли?" - не, ТИ като идеш ще ти се мери отпадъка. Други въпроси?

80

Анонимен

преди 1 месец

и ко някой ше дойде у нас да ми мери отпадъка ли?

79

Анонимен

преди 1 месец

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЙ ПЛАТИ СМЕТКАТА НА ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ!??? А ДА ВИ ВИДЯ КОЛКО СТЕ УМНИ.!??? КОЙ!

78

посеркото

преди 1 месец

Нека, нека......чак тогава, ще се изхождам във всеки чувал, ореди да полети у казанЯ пред блока, поне на колипество да го докарам.

77

Анонимен

преди 1 месец

увеличете я 10 пъти да няма толкова бо ккулук, Коцето може да го рециклирате.

76

Анонимен

преди 1 месец

Какво е количество отпадъци? Как се измерва - по обем, по тегло или на око от мафията?

75

Възрожденеца

преди 1 месец

Време е, Коцето да е Началник на държавата.....

74

Анонимен

преди 1 месец

ПОСТРОИХТЕ И ГАЗОПРОВОДА. ПЛАТИХТЕ И НА ФАЛИРАЛАТА БАНКА. КОЛКО ПЛАТИХТЕ ЗА КОВИД ВАКСИНИТЕ ! ПЛАТИХТЕ И НА ЩАТИТЕ АЙРОПЛАНЧЕТАТА. ЧЕ И НА ЕКСПЕРТА ХИДРОИНЖЕНЕР ДОКАН И МИЛИОНЧЕТА РАЗДАВАХТЕ. СЕГА ЩЕ ПЛАЩАТЕ. ПРОСТИЯ ПЛАЩА СМЕТКАТА. СМЕТНЕТЕ ЗА 35 ГОДИНИ КОЛКО ХОРА ИЗБИРАХТЕ В ПАРЛАМЕНТА И НАПРАВИХТЕ ПРИКАЗНО БОГАТИ. СЕГА ЩЕ ПЛАЩАТЕ МИЗЕРНИЦИ. ВОЛЕНЧО СИ ПИЕ УИСКИТО И ВИ СЕ ПОДИГРАВА ***.НЯКОЙ ВИНАГИ ПЛАЩА! ПОЗНАЙТЕ КОЙ.

73

Анонимен

преди 1 месец

Това за разделното събиране да го разправят на баба ми от Кестрич.И във великия краваристан разделното събиране отива в един камион после.И разделното събиране е то тук. И навсякъде по света.Но иначе глобите са големи и се събират.

72

Анонимен

преди 1 месец

Тия законови промени са за богатите държави. Бедния българин като няма какво да яде , според вас какво ще избере, да си хвърли *** в неговия контейнер или да го изхвърли някъде в природата или през джама на колата в движение? Политиците ни нямат мозък. Трябва да забраним партиите и да имаме 1 цар там да ни управлява и толкова.

71

QRS

преди 1 месец

Много *** народ. Нищо няма, ама все го е страх да не му го вземат.Трудно ще научиш на екология *** с външна тоалетна, който се топли на дърва.

70

???

преди 1 месец

Интересно ми е как ще плаща такса смет човек, който има няколко имота и живее в поне два от тях през определен период на годината. Примерно През зимата живее 4 месеца в апартамента си в София, през пролетта и част от лятото, както и през есента живее във вилата си някъде в България за общо 6 месеца, а през лятото живее два месеца в къщата си на морето. Да кажем и че има още три жилища в София - едно празно, едно той дава под наем и едно, което фирма го дава под наем и той не знае кой живее там.

69

тъй.....тъй

преди 1 месец

Ехаааа.....боклучецца е една неизчерпаема златна мина!

68

Един Българин

преди 1 месец

А може би Вълкът трябва да стане още по-богат за сметка на ... Овцете...

67

Анонимен

преди 1 месец

Колко е просто , Уотсън :Искат да ни принудят да си продадем жилищата евтино , и да живеем като на Запад , ...под наем !Бедните си остават ВИНАГИ БЕДНИ , така е при капитализЪМЪ!

66

Анонимен

преди 1 месец

МИЛИАРДИТЕ ДЪЛГ С КОИТО ВИ ОГРАБИХА СЕГА ЩЕ СИ ГИ ПЛАЩАТЕ РОБИ. И ОЩЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ТАЯ ГОДИНА ЩОТО БЮДЖЕТА СВЕТИ В ЧЕРВЕНО. ЗАТОВА НЯМАТЕ ПРАВИТЕЛСТВО. КОЙТО МОЖЕ ДА НАТОВАРИ КРАДЕ И БЯГА.А ВИЕ РОБИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ДО ГРОБ. УКРАЙНА И ЕВРОСЪЮЗА ВИ СА ВИНОВНИ. ВИНОВНИ ВИ СА КРАВАРИТЕ. ДО ГРОБ ЩЕ ПЛАЩАТ И ДЕЦАТА ВИ РОБИ. ВИНОВНО Е 80 ГОДИШНОТО БЕЗРОДНО МОСКОВСКО УПРАВЛЕНИЕ. ИЗБЕРЕТЕ СИ ГО ОТНОВО.

65

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен---62 Нещо да се изкихаш за фразата : " А къде е МОЯТ милиард и половина'' ?

64

???

преди 1 месец

Защо така всички промени след 1989 година все водят до нещо по-лошо, а не към по-добро както винаги ни лъжат, както и сега с отпадъците?

63

от БАН

преди 1 месец

Такса смет = данък имот. Седемкратния увеличение, демек от 100 лв годишен данък на панелка на 700 лв. Като в любимата ви Амврика. Те затова там хората живеят под наем. Не защото не могат да вземат кредит, а защото данъка им е колкото 3 месечен наем. Ние ще изчезнем. Това е сигурно като смъртта. Въпроса е дали ще изчезнем с усмивка или с гримаса. Затуй господа европейци: грабвайте по един балон. Начертайте по една линия. Пуснете си Фики. Набримчете стария баварец. И... ОП СА - ОП СААА...

62

Анонимен

преди 1 месец

Време е за Възраждане!