61

???

преди 1 месец

Къде ти пратиха това съобщение,та си толкова сигурен,че утре ще ги нападнат? Аман о анализатори и дърдорковци от екрана ,всички знаят всичко и само объркват и без това объркания народ!

60

Карачанаков

преди 1 месец

Я баба Ванга се преродила.

59

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 44 Абе заблудения, ти си паднал от Марс сигурно??? Затова да те информирам, че 2/3 от текущите земи на държавата Израел са завзети с кървави войни или чрез избиване на местните араби и изгонването им от домовете им. Отговора на арабите е ясен - каквото повикало, такова отвърнало. Но в старите документи на ООН има безброй доказателства как еврейски екстремисти навлизат в селища на араби, избиват всички наред (който не избяга) присвояват си земите и къщите им.

58

Анонимен

преди 1 месец

До Горко на Терористи По-престъпен и отвратителен кървав режим от този на ционистите в Израел може би няма на земята, обаче ти си толкова изостанал, че не си разбрал това. Каквото са арабите това са и евреите, които просто са друго арабско племе и са един дол дренки със съседите си. Точно толкова, ако не и повече фанатизирани и точно толкова готови на всякакви безобразия и да леят кръв за нищо. А наглостта им е пословична, поради закрилата им от САЩ, докато я има.

57

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 55 Какво си се екзалтирал с тези ГЛАВНИ БУКВИ бе? Опитваш се да приличаш на световните грабители от САЩ, но тяхната скапана азбука има еднакви малки букви и затова пишат с главни, за да се разбере какво точно пишат. Освен това, много ти разбира главата какви са евреите. Те са друго арабско племе, генетично не се отличават от останалите араби, а и акълът им е същия и също са ***. Просто са приели друга религия а не исляма същите диваци - акълът им е същия и също пребиват с камъни

56

Горко на Терористи

преди 1 месец

Иранският престъпен сатанински режим отдавна планира заплашва тероризира Израел с геноцид, терор, ракети, дробове дори ядрено оръжие чрез неговите джихадистки терор.групи проксита в много ислямски държави като Ливан Турция Ирак Йемен и техният престъпен съюз Палестинска автономия незаконно легализиран, финансиран с милиони подкупи снабдявани и с оръжия и тонове хуманитарна помощ от корумпираните като тях ООН ЕС Русия Китай МКС горко им Божия гняв в анад антисемитите идва!

55

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен 51 Нещо си се заблудил, ама яко. Каква сила и Израел? Относно военните им възможности - те си опразниха арсеналите след 2 месеца война в анклава. От тогава всичко им се кара и подарява на място от САЩ. Израел е любимо дете и *** на гърба на САЩ. От 7 милиона на територията на страната евреите са три и половина, останалите са угнетени араби. Имат модерни оръжия и военна промишленост, които са им подарък от САЩ. Когато САЩ се скапят напълно, арабите с шамари ще ги изтрепят.

54

Анонимен

преди 1 месец

САМО ИЗРАЕЛ СТОИ ПРЕД АРАБСКО - МЮСЛИМАНСКО ЦУНАМИ В ЕВРОПА!!! ПОДКРЕПЯЙТЕ ИЗРАЕЛ! А ДЪРЖАВА, В КОЯТО УБИВАТ ЖЕНИ С КАМЪНИ НА УЛИЦАТА Е ПАДЕНИЕ ЗА ЧОВЕКА И ЧОВЕЧЕСТВОТО

53

Анонимен

преди 1 месец

Пазарите се сринаха, войната в близкият изток започва утре, а България е разграден двор и без стратегия за в бъдеще. Виденовата зима и купонната система ще ни се сторят като рай.

52

Антикомунист

преди 1 месец

Ето за това ме кефят евреите. Не цепят басма на никого и не се съобразяват с никого!!!! Шепа хора са наплашили милионите араби и свързаните с тях хамас, хисбула, хути- мути и темподобна пап....л..ач. иран искал да ги накаже ама нещо не им стиска. Изглежда не са забравили как Израел им унищожаваше центрофугите. Абе руските приятели с една дума.....

51

do 46

преди 1 месец

"възстановили са си държавата". 1 Не са си я възстановили, а са им я подарили (Балфурско споразумение. 2. Все едно на нас българите да ни подарят Волжка Бълрария, защото там са живеели българи преди няколко века. Сме-ник

50

анонимен

преди 1 месец

Дано израел им натрие мутрите за спомен. Черните уважават само силата.

49

Анонимен

преди 1 месец

"Да не си мислите, че Клеопатра е бръщолевила на арабски и се е дупела по килимчето на малкия Мук? "- Клеоптара е от македонски-груцки род и има малкониранска кръв, и не, не го казвам с ирония. Това e общоприет консенсус между историците.

48

Анонимен

преди 1 месец

ахахх - много изненадващо туй нападение - всички знаят - дори чукчите на антарктида

47

Анонимен

преди 1 месец

Въпросът е какво правят арабите и мюсюлманите по тези места и защо са там? Египет, световна цивилизация, в момента е 85% с арабско население а оригиналните египтяни - коптите, са под 13%. Да не си мислите, че Клеопатра е бръщолевила на арабски и се е дупела по килимчето на малкия Мук? Е, същото правят и в Европа мюслитата. Нула интеграция, само джихад, ***, затворени общности и деградация. Евреите на мен са ми последна грижа, нито нахлуват през границата ни, нито се взривяват с бомби.

46

Смешник

преди 1 месец

Този всезнаеш арабите показва и оракулски способности А от къде знае за тези пускови установки един господ знае

45

Анонимен

преди 1 месец

Българите що не ни преместят в Мадагаскар, и там земя бол? Ти ще се съгласиш ли, защото аз - не. Арабите идват от арабския полуостров като окупатори, да не мислиш че са местни или че са били местни в Мароко, Испания, Франция, скандинавия, Германия? Израелците са били прогонени от земите си като нашите хъшове и революционери от нашественици мюсюлмани, възстановили са си държавата и също като нас са се съгласили да оставят нашествениците да живеят сред тях, а сега си плащат затова.

44

Анонимен

преди 1 месец

От Тръмп стане президент и Турция вместо да размахва пръст и атакува Израел вторите ги пишете приключили!

43

Анонимен

преди 1 месец

Израелците били застрелвали палестински деца и били убити там 'някакъв брадат'. То бива да не си в час, ама..как мислиш, ходят да ги стрелят с воден пистолет ли? Всичко е прецизни ракети от разстояние - джихадистите стрелят по Израел от жилищен блок и получават десерт в отговор. Също и тоя 'някаквия брадат' арабин Ге*й дето го пуцнаха от 1900км барабар с любовника му в спалнята. Защо арабите започнаха всичко, се запитай. И защо се държат като зверове и в Европа, която ги приюти?

42

Анонимен

преди 1 месец

Да ги бомбят, видя се що за хора са тези евреи!