185

Токмаков

преди 1 месец

ВРЕМЕ Е СЛЕД 79 ГОДИНИ ОЩЕ ЕДНА НАД МОСКВА И ЕДНА НАД ИРАН И СВЕТА ЩЕ БЪДЕ НАЙ ДОБРОТО МЯСТО ЗА ХОРАТА - БЕЗ ВОЙНИ И ГРАБЕЖИ. БЕЗ КОМУНИЗЪМ И РУСКО ЗЛО.

184

Анонимен

преди 1 месец

Орбан : ''Запада тласна Русия към Азия , и с това си навлече най-големи неприятности , защото ВЕЧЕ Азия ще управлява света ''... Дали пък не е прав ,... А ? На времето Шарл дьо Гол пред европейските лидери : ''САЩ е далече , Англия е остров и не е в Европа , а Русия е в Европа ''... В днешно време , ЕС плаща войната на САЩ с/у Русия , и изпадна в РЕЦЕСИЯ !Кой разбрал ,... разбрал , И В ПОЛИТИКАТА ИМА ДЪРЖАВИ - баламурници !

183

Хмммм

преди 1 месец

До Кой какъв е "Тоталната бомбардировка е тактика на американската армия." Кой ли има прякора "касапина от Алеппо?

182

До 179

преди 1 месец

Знам само, че Северна Корея процъфтява демографски и стигнаха 20 милиарда души за 30 години, а България се стопи до 5 милиона..с най-ниски демографски параметри в целия така наречен Запад..от който е част последните 30 години.. но затова западните медии не пишат

181

Анонимен

преди 1 месец

До До 179 "ето пък България е хем зависима от САЩ" Затова ли всички олигарси в България са свързани с руснаците?

180

Bormann

преди 1 месец

Аве янките хубаво пуснаха първата, ама имам чувството, че някой друг ще пусне последната :))))

179

Анонимен

преди 1 месец

До Елементарно Уотсън..За незнаещите :Сев. Корея има над 86 ядрени подводници / гледах филм за това / , общо колко взети заедно имат САЩ и Русия , а Китай е създала управляеми подводници с лазер !

178

Анонимен

преди 1 месец

Най-голямата грешка на САЩ е, че не пуснаха двете бомби в Масква. Вместо това позволиха на червената чума да се разрастне. Последствията са ККП която създаде Ковида и го разпрастрани умишлено в цял свят, а жертвите от Ковид са милиони. Корейската война и последствията от нея - продължаващи до ден днешен също са резултат от СеСеСеРето.

177

До 179

преди 1 месец

Хаха ти явно никога не си бил в Китай ..Пък и независимост и богатство са две различни неща.. ето пък България е хем зависима от САЩ хем бедна ;) Аз и в България като се връщам едва издържам 2 седмици..напуснах я отдавна

176

Анонимен

преди 1 месец

Е как бе ? Нали се всява нова версия , че ''уж'' Русия била пуснала ядреното , САЩ никога не са пускали атома над Хирошима , попитайте и Бг-атлантиците !Нови ''ценности'' , нова История .

175

Така е, но

преди 1 месец

До Елементарно Уотсън: Независимостта си има цена. А Китай все пак не е за оплакване.

174

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

До Мога само да кажа.... С. Корея като е независима сигурно е цъфнала и вързала. *** там да живееш няма да издържиш и един месец освен ако не си в двореца на Ким. То и в Китай е същата работа общо взето...

173

Кой какъв е

преди 1 месец

Тоталната бомбардировка е тактика на американската армия. За сравнение: Ракка в Сирия 2018. По време на пика на боевете в края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ за неприемливата цена, която цивилните на града плащат заради бомбардировките. Хуманитарна мисия на ООН, посетила града през април, заяви, че е шокирана от степента на разрушение, което надминава всичко, което сме виждали досега.

172

Мога само да кажа

преди 1 месец

Че в днешния ден само държави, които имат атомно оръжие са независими..

171

Историк

преди 1 месец

До До Историк Вместо да се занимаваш с разпространение на пропаганда вземи да прочетеш какво е било военното значение на Хирошима и Нагасаки.

170

...

преди 1 месец

Истината е, че сталин просто вижда как САЩ печелят цялата война в Азия и той иска и той да покаже, че разбираш ли е някъв там! Инак през ВСВ САЩ и Англия се бият на 4 континента и 3 океана! рашистан с огромната подкрепа на САЩ и Англия успява да надделее над Германия само в Европа! При това ако питаш путинофилията тука рашистан сам е спечелил ВСВ! Ама путинофил е синоним на продажник и лъжец! това е истината!!!

169

Малко за политика

преди 1 месец

Единствената държава, която е използвала ядрено оръжие това е САЩ. Две атомни бомби срещу два японски града - Хирошима и Нагасаки - в края на Втората световна война. Ако СССР не беше направила атомна бомба и не беше постигнат паритет, САЩ най-вероятно щяха да използват атомна бомба в Корейската и във Виетнамската война. И то със същата обосновка на Труман: "за да се спаси живота на войници". Само взаимната заплаха от унищожение е спасила досега света от ядрена война.

168

До Историк

преди 1 месец

Имало е списък с градове като например Киото..но американския генерал одобряващ целите бил там на меден месец и му станало жал за градав Хирошима и нагазаки не бил стъпвал..рендом

167

Историк

преди 1 месец

До Всъщност.... "Говориш ли английски или ти пускат опоркити направо преведени." Цитат: "Въпреки, че на Съветския съюз е предложено включването на страните от Източна Европа като Полша и Румъния в плана, СССР отказва. САЩ предлагат подобна помощ и в Азия". Май опорките ти ги спускат на теб.

166

До Русия

преди 1 месец

Така ,така! Само, че САЩ са спечелили ВСВ в Азия и Тихия океан! А другарят ти сталин вижда, че е назад в историята, както е и сега де, и се опитва а направи нещо! Но инак се вижда, че пак ЛЪЖЕТЕ путинофили продажни! Ако япония е имала 1 милион армия в Китай и САЩ са били прд портите на Токио Щоо не е пратила барам 100к войници да вардят япония бре! Спок риторичен въпрос е това! Ей да ви се не видало и на продажните лъжци сте това путинофилията бря!!!!