34

До 47

преди 1 месец

Яж квото щеш бе евразиец кво питаш нас. Или ти си американец или австралиец?

33

до 43

преди 1 месец

До Неудобни подробностиАми "защото там си правят труда да изследват последствията за човешкото здраве от тъпченето с подобни ***" Хаха - затова ядат бутчета от пилета с 4 крака. Да се смееш ли или да плачеш. В консуматорското общество и опакован шит ще ти продадат за цар долар, стига да си платиш където трябва.

32

Анонимен

преди 1 месец

Идват избори, внимавайте за кого гласувате !

31

Анонимен

преди 1 месец

А черни банани има ли към ГМО бургера :)))

30

Неудобни подробности

преди 1 месец

В Щатско били по-невъзприемчиви към тези лъжехрани. Ами защото там си правят труда да изследват последствията за човешкото здраве от тъпченето с подобни ***. И установиха, че дългата употреба на преработени продукти на растителна основа (именно фалшивото месо и фалшивото сирене) причинява сериозни увреждания в организма. Ама вие се жертвайте в името на еко-залъгалки. Добър апетит!

29

Анонимен

преди 1 месец

Без месце не става работата, все пак човеците сме хищници :))

28

do 40

преди 1 месец

До Европеец: Програмистите ги изядоха :)

27

Европеец

преди 1 месец

А какво стана със скакалците. Нали щяхме да ручаме буболечки?

26

До 34

преди 1 месец

Опитвала съм и са тотален ***. Вегетарианка съм 30 години, от 45. Защо бих яла нещо, което мирише и има вкус на месо? Това е идиотия както и да го погледнеш. Това е нещо, което е насочено към месоядните. Тези заместители имат вкус на кашон. И е гнусно, гадно. Не е случайно, че във Великобритания се яде тази гадост. Мислете и спрете да вярвате не платени публикации като тази!

25

Анонимен

преди 1 месец

до 17 Като каза мъже се бият с жени на Олимпиадата се сетих за вица на великия Весо Парцала "Жена бяга при един полицай на улицата :Г-н полицай, г-н полицай...Полицая с твърд глас: Казвай бе, какво е положението? Жената: там зад ъгъла се бият кyрвитe пeдeрaсите! Полицаят този път с нежно гласче: А от нашите има ли жертви?"

24

Анонимен

преди 1 месец

Соевите кюфтетаса нарицателно на ниско качество.

23

Анонимен

преди 1 месец

А какво похапват в Мужикия и при Ким.

22

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Някой от НАПИСАЛИТЕ тази лъжа хранил ли се е с вегетариански бургери,кренвирши,кюфтета...? Вкусни и адаптирани за постигането на един здрав организъм. На турците обаче не им харесва да няма насилие и всички знаем,че бе за да колят,без да хвърчи кръв не могат да се чувстват "личности". Вегетарианската и веган храни са от първо качество и нямат нищо общо с пилешко,рибно,свинско,телешко и т.н. които са пълни именно с ГМО,заради фалшивата храна,с която тъпчат горките животни.

21

Libre comme air

преди 1 месец

Европеецът има много неща за ядене...а българинът гладува и мизерува!!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Какъв европеец? Там все едни африканци и араби, че и ***. Европеец има да търсиш с телескоп.

19

Анонимен

преди 1 месец

Имаш ГМО крава, пиеш бира.

18

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Някой от напусналите тази лъжа хранил ли се е с вегетариански бургери,кренвирши,кюфтета...? Вкусни и адаптирани за постигането на един здрав организъм. На турците обаче не им харесва да няма насилие и всички знаем,че бе за да колят,без да хвърчи кръв не могат да се чувстват "личности". Вегетарианската и веган храни са от първо качество и нямат нищо общо с пилешко,рибно,свинско,телешко и т.н. които са пълни именно с ГМО,заради фалшивата храна,с която тъпчат горките животни.

17

Краварката в ъгъла

преди 1 месец

Който има крава ще пие истинско мляко,който няма ще пие една студена вода.

16

До 24

преди 1 месец

Ти там ли търсиш? Явно се боиш от конкуренция.

15

Анонимен

преди 1 месец

Ми не благодаря предпочитам блек ангъс. Урсула да яде соя и буболечки.