113

Анонимен

преди 1 месец

През 1996-1997 САЩ със санкциите си предизвикаха огромната инфлация в България, от която се оказа, че печелят новоизлюпените демократи и бившите криминални престъпници пуснати от затворите от СДС.

112

Успешен инвеститор

преди 1 месец

Да духат. Няма да излезе никой нормален да гласува. Искат 10% избиратрелна активност. Ще я получат. Изчадия долни.

111

Анонимен

преди 1 месец

1997 - НЕВИЖДАН В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОБИР на СОБСТВЕНИЯ НАРОД от ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ. ПРОКЛЕТИ да СТЕ! ПРОКЛЕТИ да СТЕ! ПРОКЛЕТИ да СТЕ!Колко човешки живота погубихте и съсипахте милиони семейства.

110

Червената шапчица

преди 1 месец

Дядо Наско, защо са ти толкова големи очите?

109

Дайте му

преди 1 месец

И народна пенсия. Комунизма се бил завръщал, че той никога не си е тругвал бе льольо

108

Анонимен

преди 1 месец

Българите още не могат да се разделят с мракобестия режима на БКП. Докато якои имитираха култура със лозунгите на Маркс и Ленин, други бяха бити, преследвани, мъчени в концлагери и арести, избивани без съд и присъда. Стотици хиляди съдби бяха съсипан. Раздавайте си ги тези медали, вие не се различавате от комунистическите палачи. Никога няма да се върнем в България, защото ви мразим. Вие и децата ви, съспахте тази държава. Българи зад граница

107

Анонимен

преди 1 месец

Дами и господа, каква евроатлантическа драма! Атанас Гнома комунист до мозъка на костите си плюе срещу друг комунист. Това трябва да се изучава в психиатрията.

106

Анонимен

преди 1 месец

През 70-те и 80-те години на миналия век, масовия българин имаше стандарт на жовот около 70% от френския, а сега е 5%, както преди 1945 година.

105

Пипо

преди 1 месец

До Анонимен 106 Повече, но е в личните ин сметки...

104

ти да видиш

преди 1 месец

"никога не съм членувал в БКП" Абе жуженце,ние които сме живели в този период в Баългария много добре помним как се става висш служител с тогавашната система,ОСОБЕНО съдебната.Колко отвратителн лъжец трябва да си да го оспорваш това?!?Най-вероятно си унищожил документите,доказващи това(имаша тази власт да го направиш),но няма как да ни унищожиш разума,че беше НЕВЪЗМОЖНО да си някой "големец" БЕЗ да си член на БКП....

103

До 106

преди 1 месец

Златото на България го прибраха победителите в Студената война още през 1990-1992 години. Води се, че го имаме, но реално го нямаме.

102

Анонимен

преди 1 месец

В сегапната "демокрация" е същото, само, че не е идеологическо, а е финасовор робств. Някъкъв вди чстен комунизъм. Сега отно отговорните 'господа и дами' викат непрекъснато вечна дружба, но с новя ни брат, всичко е само "евро-атлантическо", другото се заклеимява, не можеш да мисли инак, или да гласуваш инак, пак е преследване увонения. Можеш съвсем хуманно да умреш на улицата без дом, без доходи, не в лагери или затвори.. пак е еднолично управление, на дълбоката държава.

101

К9

преди 1 месец

А таз русата на снимката верно ли е на Бокича любовницата? Не, че ми е важно, ама скоро дочух разговор в тая посока между два зли езика :)))

100

Анонимен

преди 1 месец

То голям капитализъм , голяма демокрация , голямо чудо , след като французите живеят на палатки около Сена .Това никога не е било !

99

Анонимен

преди 1 месец

Атанасов , социализма остави 40 тона злато , което си го има и до ден днешен .Колко злато нарупахте след като вече е демокрация ?

98

Анонимен

преди 1 месец

Дянков бил изплатил последната част от онези 8 милиарда долара дълг, който имахме през 1989 година по думите на Луканов. Да де, изплати го, като взе нов два пъти по-голям дълг. Десните винаги харчат това, което левите са натрупали и твърдят, че е обратното.

97

Факт

преди 1 месец

Tолкова e хубав този капиталистически демократичен "рай", че в момента, в който той бе реставриран през 1989 година и младо и старо, и образовано и необразовано, и кадърно и некадърно, си би камшика през глава да избягат на Запад от българския капиталистически рай! На какво разчитат дебеловратите демократи с тия лъжи, на къса памет или че няма оцелели от това време?

96

до ...!

преди 1 месец

Неъ...!!!! "Шарлатаните" ни ги натресе Горбачовата "Перестройка" в лицето на Превратаджиите в БКП - Луканов и Лилов и техните съмишленици в БКП, днес, децата и внуците им са Олигарсите в Бг. ---ПС--- Нито аз и нито един член на семейството ми, никога не е членувало в БКП, напротив, дядо ми е бил 8 години офицер от Царската армия, до края на 1946 г. Комунистическата Диктатура в Бг не е започнал веднага след 9 Септември 1944 г. ....

95

Анонимен

преди 1 месец

Като дойде народния съд, ще си го получите до един .

94

Тоши

преди 1 месец

Ще се сещате вие за социализма. Но сега ви изнася да плюете.