98

Анонимен

преди 1 месец

ДДС-то ли си търсят, че казват? По време на война се лъже и краде най-много.

97

Мда

преди 1 месец

Западната военна помощ за Украйна е по-голяма от целия руски военен бюджет и пак файда няма.

96

Ха-ха

преди 1 месец

Пари ще се намерят,ама украинците явно свършват.Или поне тия,дето се имат за украинци.

95

Анонимен

преди 1 месец

До Хи хи Кои са твоите пари? 60те милиарда от САЩ или тези от Европа... които включват по-малко дадени от нас, от колкото получени.

94

урките са в клинична

преди 1 месец

от запад като им изключат системите, урките нямат сила и един гърч да направят, преди да издъхнат!

93

Айде сега!

преди 1 месец

До Анонимен "Ами руснаците кво да кажат с 10 милярда ? ТИ ПА ! Със 1024 трилиона месечни разходи! Ти какво се скъпиш за руснаците? нали е чуждо - дигай им цените ! :):)

92

Бай Ой

преди 1 месец

САЩ и ЕС ще ползват руските богатства след 10 години, щото държава Туршия няма да има! Заклех се

91

До 93

преди 1 месец

И които подаряват на Китай и Индия! А САЩ и ЕС дават по 120 млрд годишно на "укрите". От кое село си неграмотни ЧабОрашко?

90

Хи хи

преди 1 месец

урките лапат ли лапат от нашите пари !!! Кви са ни урките ? НИКАКВИ, нито са в нато, нито са в ЕС !

89

Анонимен

преди 1 месец

На Украйна и дават по 100 милиарда на година, а Путин кво ще прави след още 1-2 години??? Ще храни народа с радиация от Запорожец...хахаха? Само питам селските бекове!

88

Анонимен

преди 1 месец

Ами руснаците кво да кажат с 10 млрд долара месечни разходи! Средна класа вече пасе само трева и ходи на море в леген в задния двор!!! Дедо Джо си изпълни задачата! Приравни руснаците по бедност със Северна Корея! Ама братушките са потайни, правят се на велики! That's the truth

87

Анонимен

преди 1 месец

Арабския халифат ще си преизбере емирачифyт Сарко-Хазарко, така че не ни занимавайте повече с глyпocти. Кажете в семейството на Шаломович (Путин) и Менахем Мендел (Медведев) кое е мъжкото и кое е женското, за да не се налага да изпращаме Доку Умаров да провери. Доку Умаров е голям Българин и доказан природозащитник!. Той зедно с УЙГУРО-БУЛГАРСКО БРАТСТВО вече години наред се грижат с популацията на вреден Руски Юдохазарски дивеч в Кавказ. На Балканите идват за обмяна на опит за ЧИСТА БЪЛГАРИЯ!

86

Анонимен

преди 1 месец

Арабския халифат ще си преизбере емира-*** Сарко-Хазарко, така че не ни занимавайте повече с глyпocти. Кажете в семейството на Шаломович (Путин) и Менахем Мендел (Медведев) кое е мъжкото и кое е женското, за да не се налага да изпращаме Доку Умаров да провери. Доку Умаров е голям Българин и доказан природозащитник!. Той зедно с УЙГУРО-БУЛГАРСКО БРАТСТВО вече години наред се грижат с популацията на вреден Руски Юдохазарски дивеч в Кавказ. На Балканите идват за обмяна на опит за ЧИСТА БЪЛГАРИЯ!

85

КОФТИ!

преди 1 месец

Много кофти за урките - на тях им струва долари които нямат, докато на руснаците им струва руда, горива, допълнителни цветни метали, храни ... от които има по много.

84

кое е вярното?

преди 1 месец

"Не спират натиска" Русия превзе още две села .." ИЛИ "Украйна отблъсква руската инвазия вече повече от две години." ??? къде ви е днешната истина?

83

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Колкото струва на едната страна, толкова и на другата. Въпросът е те имат ли ги? И кога ще свършат.

82

Богаташчето Гого

преди 1 месец

Бълха ни ухапала. Ние сме богати.

81

платена война

преди 1 месец

"Около половината от държавния бюджет в момента се финансира от чуждестранни заеми и помощ." А реално ЦЕЛИЯ бюджет. И как се вика ако не ппокси война това?

80

западните удоволстви

преди 1 месец

Западните удоволствия са скъпи! Това е положението!

79

Дяда Биден

преди 1 месец

Доларите не са важни, печатаме ги. Кажете колко още остава до последния украинец?