70

Анонимен

преди 1 месец

След 1 година ОркиССинци просто няма да има и жълтопаветниятПланктон, ще трябва да хваша пушката и да ходи да защитава наркокартела и интереса на фамилия Байдън..ако дотогава не са си сменили всички пола хахахха Новините от Фронта са като вчера НАТОфашизоидите геройски отстъпват с най мдерното умно ръжие а Руснаците позорно напредват без ракети и амуниции хахах Вярвайте чехълчета на Свободните медии хахаха

69

Русофил

преди 1 месец

До 67: и когато те пуснаха евтините наркотици се събуди нанизан на тояга както Путлерини на Ким, отзад течеше, а отпред смърдеше. Спри ги тия евтини наркотици, че гъбата ти е станала на Путин

68

ФСБ

преди 1 месец

А контранаступа кога ще започне?

67

Анонимен

преди 1 месец

Накрая украинците ще избият всички руснаци

66

Русофил

преди 1 месец

До 69: за времето за което путлероджендъри превземат 1 улица техните учители нацистите взеха цяла Украйна.

65

Анонимен

преди 1 месец

Всеки 30 минути нападение? Укерасите гуеми сожърутки се изкараха. да духат таратора и пълнят черно белите хладилници с вътрешни органи, отнети от тежко ранените им събратя и предназначени Ашладисване из ЕУто като Спосибок за оружок, патронок и Евронок.

64

Русофил

преди 1 месец

До 68: ама как настъпва? Като Путлерини към на Ким Чен Ун тоягата или както в харема на Ердоган? Дай малко повече новини от канал путлероджендър днес. Ти като Путлерини лови на Ердоган тоягата ли го ловиш путлероджендър днес или като мумията на Ленин?

63

Анонимен

преди 1 месец

Там ще си останат бурятите ,в донбаските степи

62

Анонимен

преди 1 месец

Руското министерство на отбраната съобщи вчера, че по направление Покровск, неговите сили са установили контрол над две села - Прогресс и Волчье, а днес са завзели почти напълно Веселое и са предприели настъпление към селата Желанное, Сергеевка, Ивановка. Тук руснаците постигнаха отличен темп.

61

Пак по опорката?

преди 1 месец

До Русофил: Какъв русофил си ти? Най-обикновен русофобски т'рол. А руската армия настъпва.

60

Русофил

преди 1 месец

До 65: руските държавни медии са лъжлива пропаганда защото блатото е в състояние на война, наложена е цензура на всичко лошо като помилване на канибали и сатанисти завръщащи се от фронта и пуснати на воля да тероризират колхозниците които още не са заминали за месомелачката в Украйна, а просия е толкова добре икономически, че Путлерини се предлага като метреса за да получи шепа патрони от Северна Корея и Сомалия.

59

Анонимен

преди 1 месец

До Сът Ся, първо, откъде имаш информация за ставащото в Русия, при положение, че ЕС наложи Цензура над руските държавни медии. Второ, киевската пропаганда, ако оттам черпиш сведения, е брутално лъжлива. Трето, стотинката на гривната е копиийка, демек също е копейка.

58

Русофил

преди 1 месец

Путлероджендърите толкова добре се справят, че вече всичко бавно и мъчително ще се измерва в руска СВО, за справка охлюва се движи с 5 СВО в година.

57

Сът

преди 1 месец

Бедните копейки пак се надвикват с обиди в коментарите,без изобщо да разбират какво става. Обиждат на евроджендър,а те самите са такива. От де да знаят значението на думите. В Русия всичко е наред,нали копейки? Затова обикаляме на изток да търсим помощ,набираме войници,трета година буксуваме в Украйна,чакаме Тръмп да ни спре войната,че така се изложихме,няма яйца по магазините,централната ни банка спря да изнася информация и още куп..

56

Фюр от Ют от Т

преди 1 месец

До 51 Фют. До 48. И кое ми е неграмотното ... историческите факти ли:)))))))). . . Функционалната неграмотност в комбинация с дефицити на паметта!

55

Русофил

преди 1 месец

Егати, България строи от 40+ години Хемус и напредва по бързо от Путлерландия. С това темпо на путлероджендърите ще им трябват хилядолетия докато преполовят пътя до Киев.

54

82 ОМБр

преди 1 месец

Какво правят плесенясалите мозъци в Кремъл?: Руски пропагандисти за катастрофалната логистика на фронта

53

Анонимен

преди 1 месец

Абе имали някво значение -Русия губи време но печели територии и си връща населението.С темповете с които редуцира до края на годината ще редуцира достъпа до море,Харковска област и тя ще отпътува . А готиното е че редуцира тихомълком половината военен потенциал на Европа,редуцира и няколко хиляди военни инструктори и наемници ,аиде и ф=16 да идват че и на тях да им бутнат цената

52

Анонимен

преди 1 месец

А някъде има ли информация до къде стигна контранастъплението на НАТО и Зеленски ?

51

До Фют

преди 1 месец

Руския напуска ПСВ в началото на октомврийската революция,а войната си продължава и България е губеща в тая война и за това губи Добруджа не-грамотена уколашке и пропускаш,че пишеш срещу грамотни българи,а не украински Селинджъри,дето вярват на Америка за България или Америка за Украйна