282

Анонимен

преди 1 месец

Един БЪЛГАРИН айдук, двама чета, трима чета с предател, четирима политическа партия.Това са ИТН-ДПС

281

Анонимен

преди 1 месец

Всички с 2 грама мозък трябва сега да тупат топката - колкото повече бавят, толкова повече гласове губи Пеевски. Ама нали си е "напазарувал" пуделите, сега ще ревнат и те.

280

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам ямболския късокрак субект на фотото в главата ми се набива приказката "Педя човек, лакът брада". Че ръстът му е педя е безспорно, но цял лакът не е брадата му, а политическата злоба! Пред пРезидентина пелтечеше, че нямали големи различия с ПП-ДБ, като услужливо забрави, че с години изобилно бълваше срещу тях с дъждовалната си машина, добре заредена с органични отпадъци... Колко жлъч и лошотия, изобщо негативна енергия може да се кумулира в туй невзрачно грозно същество!?

279

Анонимен

преди 1 месец

А, и Балабанката става за чалга купона. Чакаме да изкарат Шнорхела и онова очилатото от царската шайка мошеници за да ръгат чушки в боба.

278

Тошко жабата

преди 1 месец

Тошко е "педя човек, лакът уста".

277

Боби

преди 1 месец

Добре че е Слави, че да има шоу. Без това 80% няма да гласуват на следващите избори след това шоу на Слави.

276

Мнение

преди 1 месец

Бас държа че ИТН с поредния пошъл сценарий не цели създаване на правителство, а поредната скалъпена помия срещу единствената адекватна и смислена партия ПП-ДБ! ИТН ще кажат:" ПП-ДБ са виновни!" ИТН са долни корупционери готови за шепа пари да оплюят ПП-ДБ!

275

morgan

преди 1 месец

кючеклиите взимат нещо от което хал хабер си нямат и те самите не са наясно какво правят в президенството ама се заблуждавт сами себеси че нещо ще се направи тези трябва да си дадат сметка защо е такава ситоацията в страната кючеклии велиовци сега и етиеновци и още куп бездарни лежачи се вмъкнаха там където не им е работа

274

Анонимен

преди 1 месец

Чалгарят и Маргините ортаци по офшорка.

273

Анонимен

преди 1 месец

Чалгарят переше пари и другаруваше с Маргините. Сега щял да "оправя" страната ни. Хаха

272

ПОСЛЕДНОТО МАНДАЛО

преди 1 месец

СЕГА Е МОМЕНТА ДА СИ ПРОЛИЧИ НАПЪЛНО ПАРТИИТЕ ИМАТ ЛИ ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ И РЕАЛИЗЪМ, А НЕ БОЛНИ ИНФАНТИЛНИ МИРАЖИ И ВИСОКО ПРОГЛАСЕНИЯТ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИЗАНИ ПАТРИОТИЗЪМ ИЛИ СА ПАТРИОТАРЧЕТА ЗА МРЪВКАТА(ДЕМЕК ЕВРОТО) БЕЗ НИКАКВА МИСЪЛ ЗА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. ЗАДАЧАТА Е ТРУДНА, НО НЕ НЕВЪЗМОЖНА - ИМАШЕ ИНДИКАЦИИ И МОГАТ ДА СЪБЕРАТ 126 ЗА, А С ТРИ "ЗЛАТНИ ПРЪСТЧЕТА" ОТ БУДА И СИМПАТИЗАНТИ И ПОВЕЧЕ!!!...

271

Анонимен

преди 1 месец

Да престанат всички да позират с тая папка и да минаваме към президентска република че вече ме е гнус.

270

Анонимен

преди 1 месец

За мен Славчо си остава едно просто селянче с лош вкус към музиката, с дебелашки хумор. Слави е срам за българската политика, а вулгарната си просташка клика, които опростачиха няколко поколения. Той обича да се ПОГАВРИ с наивните и добрите хора, обича да унижава за развлечение крехки беззащитни жени и да пее глупави вулгарни песнички за тях!!!! И най-срамното е, че няма критично мислене кога да спре с простотиите си, които не подхождат на дърт мъж като него!!!!

269

Мафията вън!

преди 1 месец

Приз 2013 г. 9 месеца разследвали Слави Трифонов за пране на пари...

268

Анонимен

преди 1 месец

Никакъв шанс повече за марионетката на марионетката Митрофанова. Докато БСП, чалгарите и кокаинозависимите *** и двуличие се опитват да направят проруско правителството, другите да стартират отстраняването на Радев йотава

267

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен ИТН били най-долни, защото "служили" на Боко и Шиши.... а Тогава защо гласувате за Боко и Шиши? За да обвинявате другите, че им "служат" ли? Изключителна наглост и пошлост сред народа.

266

Неадекватно

преди 1 месец

Някакви кретеени от ИТН с фалшиви дипломи и ниска култура, щели да правят правителство на България....няма думи!!!!!

265

До267

преди 1 месец

ИТН първо трябва да кажат какво е богатството на лидера им и да отговорят как го е придобил.Сигорно в света няма толкова богат задкулисен ***. Красивата ни ст рана не заслужава такъв *** народ.

264

Анонимен

преди 1 месец

Тошко Африкански ще прави правителство. Ако не беше трагично, щеше да е много смешно. ИТН първо не направиха правителство когато трябваше - уплашиха се. След това свалиха Петков. След това направиха всичко да разбият сглобката и сега изведнъж се сетиха, че трябва да се обединяваме. Не може три години само да рушиш, нищо смислено да направиш и изведнъж да се пишеш спасител на нацията. Явно някой им пише сценария на сценаристите!

263

Метанаглеци

преди 1 месец

Тези,които на два пъти спечелиха изборите и отказаха да управляват,получават нов шанс от лице България с ВСЕКИДНЕВЕН РАЗХОД ОТ БЛИЗО ПОЛОВИН МИЛИОН ДОЛАРА.Е,няма такава държава...