52

Анонимен

преди 1 месец

Истината е една, която отдавна казвам. Събраха се много диктатори в едно време и почнаха войните. Европа колкото и либерална да ви се вижда ... поне няма война вече 80г. Тези хора имат проблем с мозъците и по всяко време могат да ви хвърлят на фронта да умрете. Те просто са такива. Спрете да гласувате за крайни хора, защото нищо добро не ви чака.

51

Анонимен

преди 1 месец

........а Атома може ли да влезне в Турция...да не се напъва толкова Султана....

50

Посолството

преди 1 месец

Kрайно време е някой да спре агресията на израелската държава.

49

Олимпий Панов

преди 1 месец

Турция освен в поредната рецесия никъде другадк не може да влезе!

48

ха

преди 1 месец

Не харесвам Турция и Ердоган, но в случая предпочитам тях пред наглите Изрелци

47

Кати

преди 1 месец

Путин е нисък и плешиф. Никога не бих си легнала с такъв мъж.

46

Da, za Makedonija

преди 1 месец

Bravo za Erdogan.... TURCIJA e do Egipet i do Germanija.....treba sloboda za Palestina a i za Balkanite......

45

Cтura цeнзypa бe

преди 1 месец

E aйge ga тe вuguм тoraвa, тa ga ce npukлючвa нaй-нakpaя c шaлвapeнaтa м'a'aл'a нa uзxoga нa Eвpona...

44

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужас.Падишаха нещо се е обърнал.Това че имаш втората по численост армия в света не означава че ще имаш успех при едно водени действия .А рязаната бургия да не забравя че в Анадола живеят над 20 млн.кюрди който искат да имат държава.

43

Анонимен

преди 1 месец

Ердо няма шанс.Онея покрай острова на Епщайн са събрали бая компромати срещу известни личности и ги командват като марионетки.Имат и някакви технологии за контрол на ума.За съжаление това е Газа си е геноцид,изгубена кауза и трябва да бягат.На ничия страна не съм.Това си е реалността.

42

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Ердо са праи на интересен. Айде да дръзне да се намеси! Израел не му е Нагорни Карабах. Второ имат ядрено оръжие. Трето зад тях е САЩ.

41

Майстор Манол

преди 1 месец

На мен Путин много по ми харесва от Ердоган.Путин е умен,той е като Спаски , Каспаров ,Фишер с 10 хода е напред в играта.

40

Банкеръ

преди 1 месец

Мошетата трябва много да фнимават с Турция.Изкуствения им Рай може да стане Ад и няма къде да отидат,като бежанци освен в Украйна.Там обаче ги чакат Кадиров и Вагнер.Ще правят деца на жените им и ще гледат.Все пак една война между НАТО вски държави ще е интересна,поне ще я предават пряко по телевизията.

39

Хамид

преди 1 месец

Ердоган ми е много по симпатичен от Путин. Поне прилича на мъж, а не на жена.

38

Българинъ

преди 1 месец

Абе, джанъм, ко стана с флотилията от 1000 гемии дето щеше да пускаш срещу Израел? Туй шубето голям страх.*** юдеите, кажи колко е лирата турска, че малко остана да те виснат на кран на площад Тексим.

37

До 36

преди 1 месец

В НАТО всеки сам се оправя. Пример: Жужака напада БГ. Не че му трябваме де. Но примерно, ако го направи - сами се оправяме. НАТО ще прати самолети, ракети и танкове, но нагло-саксонска кръв няма да леят за нас. Българчетата ще ни мобилизират, ще ни избият и като няма вече кой да воюва, нато ще сключи мир с Путин. Ей това е чл.5.

36

Анонимен

преди 1 месец

Ще е забавно да се види кого ще подкрепят САЩ- натовския си съюзник или Израел.

35

Анонимен

преди 1 месец

Конфетки са това. Публична тайна е, че приближените на Ердоган въртят алъш-вериж с израелската мафия. Няма да си нарушат феесовете рахатлъка заради палестинците.

34

Анонимен

преди 1 месец

Няма да посмее. Иначе идеята е добра.

33

Анонимен

преди 1 месец

Ей, там няма шекер баклава!