15

Анонимен

преди 1 месец

В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.

14

нито ЕС

преди 1 месец

нито САЩ се интересуват или имат представа от някакви спорове между васалите. Има заповед на САЩ - Македония да бъде в ЕС и толкова. Какви конституции, какви езици, каква история, никой не го интересува това.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4....ти си жив свършил....какво да коментираш една амеба...

12

Фют

преди 1 месец

До 9. Ей, л***хман, статията е за РСМ и засяга България. Каква Русия те гони, бе льо льо. Чебурашки не до е вани.

11

Ловим укронисти

преди 1 месец

В държавата 404 (украйна) изтече срока за регистрация във военната мобилизационна служба. Всеки нерегистриран е вече престъпник. Властите започват да ги издирват уклонистите, а инуществото им ще бъде конфискувано. Укропитеците изтеглиха късата клечка още през 2014 г. с американския им майдан. Това са най-прецаканите хора. На всички вече е ясно, че ще я караме до последния укропитек. След това следващите наред за нато-джендерите и БГ русофобите.

10

Македония е член

преди 1 месец

на НАТО, и трябва да бъде в ЕС. Точка. Колкото и да се пенят българчетата, Македония ще бъде член на ЕС и то на условията на Македония, а не на България.

9

Анонимен

преди 1 месец

След около 10 г. децата на русофобите ще се кълчат като парижките олимпиици по баровете тук и назапад. Ще си сменят половете и ще правят иZвращения. Аз не се страхувам, моите деца са в Москва и си живеят прекрасно в стабилна държава с традиционни християнски ценности.

8

Анонимен

преди 1 месец

Посланика на ЕС е чиновник. ЕС ако искаше, можеше да принуди Македония 10 пъти до сега. Но не смеят, защото вече никой не иска скапания ЕС, и македонците могат да кажат да си гледат работата. И да стане така, че ЕС да се моли на Македония да стане член.

7

Анонимен

преди 1 месец

Русия действа със супер точни удари по место дислокация в Харков -50 чужди инструктори и наемници. На следващия ден удар по Одеса, 2 влакови композиции с натовка техника -70 чужди наемници и над 50 бронирани машини минус. На другия ден удар по база в град Исмаил, унищожена техника и -200 натовски инструктора и боевики. Правят ви на кайма бе цръвули хахахахахаха. Доволен съм, че русофобите и натовските-джендери ядат дронове "Герань 2" и ОТРК "Искандер М". Направо замириса на печени укронацяги и натовски наемници, дришняци!!!

6

Анонимен

преди 1 месец

До по същество:Няма лошо. Няма да са по-зле от шопите със сигурност.

5

Накратко :

преди 1 месец

Без БЮРМ в ЕС.

4

По същество

преди 1 месец

Има лесен начин да влязат в ЕС. Признават, че са българи до един и се съединяват с нас.

3

Краварски к0пт0р

преди 1 месец

Вече почти 1 г. израел, америка и цяло нато не могат да превземат територията на Газа, която е с размери 40 х 15 км. Хахахаха, голяма сила нема що!!! Хамас ви направиха за резил, а вие сте тръгнали да воювате срещу Русия))))

2

История

преди 1 месец

Дръпнаха ли на Мицков...ушагите...дръпнаха ги...да видим дали ще хване дикиш....

1

Фют

преди 1 месец

"Относно заема от 500 милиона евро за новото македонско правителство от Унгария, Гиър не пожела да коментира, защото "не го е виждал и дори "не е сигурен, че все още е напълно завършен"..... Чебурашки, любимия ви Орбан подклажда омразата на РСМ към България с пари. И това ли ви харесва???