186

Анонимен

преди 1 месец

Това си беше чиста гавра и с християнството и с историята на Олимпийските игри. Пълен цирк

185

Анонимен

преди 1 месец

До Унгария "не е центъра" на света. Центъра е. Папата ще прави Нова Свещенна римска империя на основите на Австро Унгария и столица Виена и Будапеща. Така че център е. Без съмнение.

184

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Абсолютно по френски , те имат първа дама транс, та едно шоу с драг мъже ли ще ги възпре

183

Анонимен

преди 1 месец

Малко погледах един кич беше. Това с лодките по тоя канал не ми хареса. Но все тая , пълен упадък на ценностите или omnaдъk....

182

Педириада

преди 1 месец

Френска му работа

181

Не мисля

преди 1 месец

Че целият свят е на едно мнение ,за милиони зрители откриването беше новаторско , креативно и оригинално,и " Величие на свободата" , за тесногъддите и мисловно ограничени индивиди с религиозно догматитично виждане е стрсиращо. За мен откриването беше перфектно и запомнящо , това е духът на Париж ( любимият ми град ), който посещавам поне веднъж годишно.

180

Педимен

преди 1 месец

До Груйо Михалов Да си евроатлантик, на първо място означава не само да харесваш, но и да ПРАКТИКУВАШ ЛГБТЦЧШЩѝЮ++. Ако не ти харесва да се обличаш като жена и да те таковат #вдупиту, значи не си никакъв евроатлантик, а най- обикновен ретрограден комунист.

179

err

преди 1 месец

Когато се стремиш да надскочиш предишните откривания и вече няма какво повече да се измисли - резултатът е гротеска. Някои неща са ОК, други не са ОК, това е. Какво общо със спорта имат триполова тройка за секс?? В крайна сметка би трябвало да се стремим към добродетели, не към ценности. Ценностите са много изменчиво нещо и като същност могат доста и да се обезценят, на което сме свидетели днес. Очевадно е, че многополовите са политика, в спорта ня трябва да има политика.

178

Анонимен

преди 1 месец

В древността римляните хвърляли галите на лъвовете , прави сметка.

177

Бунгар

преди 1 месец

Хайде,малко по сдържано с коментарите. Българите само можем да сиънуваме да направим подобен спектакъл,но дай ни да осъждаме и оплюваме.Хем не можем,хем много му разбираме.Измислен народ и държава.

176

Малък Праз

преди 1 месец

На Олимпиадата в Берлин 1936-та година бяха допуснати афро-американци от щатите, въпреки немският нацизъм тогава. Олимпиадата беше връх в нацистката пропаганда, на фона на грандиозни строежи. Олимпиадата в Париж отново е връх на пропагандата, но на фона на морален упадък, подобен на късната римска империя. Пропагандата взема връх, обикновено при подготовката на война, може би отново световна. Западните "ценности" се подкрепят само от запада. а Олимпиадата е на всички.

175

БАБОЕБЪТ

преди 1 месец

е дошъл на власт от банката на Ротшилд

174

До Йоан

преди 1 месец

Ми това е добра причина да си либерал. Ще докараш по-бързо божието царство.

173

Анонимен

преди 1 месец

До Груйо МихаловСтресираха ги хахаха

172

Йоан

преди 1 месец

Сатанисти от най долните и церрмониите им такива. И господ е казал че ще дойде владтта на сатаната и после господ ще слезе на земята в часът на страшния съд. И ще раздаде божието наказание .

171

Анонимен

преди 1 месец

Всяка олимпиада започва с театър, който няма нищо общо със спорт и ценностите на спорта. Просто всеки следващ път става все по-дивашко.

170

Груйо Михалов

преди 1 месец

Елементарните комунисти са свикнали само оцветени картончета да обращат и да маршируват на плаца под строй , с черни чепици , бели панделки и червени връзки. Всяка импрувизация или нещо по-сложно за тълкуване преставление ги стряска. Как може да има преплитане на митология,символизъм и настояще. ужас още малко и ше ги карат да мислят , как може. Само маршове в елементарни карачки може , всичко друго е мега стряскащо за елементарните им душици...

169

Анонимен

преди 1 месец

До по долно мнение. Не знам къде си видял комунисти да развяват руското знаме но имаше митинги на които бяха развявани украински знамена. Украинското знаме се вее над Столична община и в централата на една голяма партия се ви дя на пресконференцията. Урсула беше с такова укро костюмче както и децата на европейското по футбол бяха в тия цветове облечен и какви ли не мероприятия ни натрапват украинското..

168

анонимен

преди 1 месец

Трийте коментарите, ***-ми-ца-та ви джендърска!

167

Подтекст

преди 1 месец

Тук Тома Жоли открито каза религията е мъртва и критикува всички държави , че са " мъртви души продали се на парите". С лодка в древноста лодкаря Харон прекарва душите през реката на омразата Стикс (Сена) в другия свят-на мъртвите души. Качиха всички държави -спортисти на лодки -мъртви души кланящи се на смърта и парите.. От подземното царство пък дойде с факел конника "Хадес"-бога на смърта и богадството. Омраза и пари това движи Света в момента-100% е прав.