63

Анонимен

преди 1 месец

Заедно с теб, Ице, където съдебната реформа, там и ти.

62

Анонимен

преди 1 месец

ТОЗИЕ ГУРУТО НА БЪЛГАРСКИТЕ СЪДЕБНИ РЕФОРМИ САМО ИЦО ЛОДКАРЯТ ЗНАЕ И МОЖЕ ОСТАНАЛИТЕ СА НИКОЙ ВЪН ЛОДКАР БЕЗСРАМНИК ЗАЕДНО С ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ РАЗРУШИХТЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ СЪД ЗАТВОР ЗА ВАС

61

Петя

преди 1 месец

Ристьо ,престани да се правиш на жертва ,ти избяга сам от Парламента,защото знаеше, че ще те смачкат за поразиите ,които правиш в съдебната система Известен си,че си правна нула,избяга от страх,че ще те занулят окончателно Това ,че умееш да. говориш-да лъжеш ,не те прави кадърен управленец Изчезвай и се занимавай с това което можеш,стига си ни лапал парите ни Безполезен си,прояви поне малко достойнство

60

Анонимен

преди 1 месец

Мравояда два пъти настъпи мотиката. Набута се да изиграе двете тлъсти мутри, но те го отнесоха с 200. Сега каквото и да говори е без значение. В скута на Глигана беше и Буци го мина тамън два пъти. Както е известно трети път няма, защото Мравояда вече окончателно и напълно заслужено е на политическото бунище. Сам си е виновен. Тръгнал да учи мутрите на демокрация и да им цитира Джовани Сартори. Пълен наивник!

59

Анонимен

преди 1 месец

Когато вкарахте Деса Атанасова в КС ти какво си мислеше ,че ще стане и когато переше Шиши и буци е вярно много сте пр*оcTи сега се разкарай веднъж за винаги.

58

Ха-ха

преди 1 месец

На практика Ицках обслужи Тиквун и Прасчо за ограничаването на правомощията на Президента,а накрая остана с празни ръце.

57

Анонимен

преди 1 месец

Има голямо напрежение в ГЕРБ. Наричат Борисов неможач. Време е Боко да предложи Мария Габриел за премиер с третия мандат. Партията е напът да се разцепи. Трябва малко здрав разум.

56

Сглобкаджия

преди 1 месец

А Маджо звъня ли ти?!

55

Toni Ivanov

преди 1 месец

Тази мутра вече е господин Никой в политиката. До кога ще ни го бутате?

54

Време е!

преди 1 месец

И ти заедно с контрабандистите и пуделите да я последвате!

53

Държавата

преди 1 месец

Се управлява от шиши, биби, и назначените от тях. Доги раздава порциите а всички те са създадени от ДС, която пък е създадена в Москва. Тва ако не е ясно на някой, не може да му се помогне.знам че сега ше разлая червените хиени,ама карай

52

Toni Ivanov

преди 1 месец

Защо бе Христо? Правомощията които вие отнехте от Президента остава. Остава и решението,което удволетворява ДПС-хора с двойно гражданство да заемат висши държавни длъжности. След като един етнически турчин от Република Турция,вземе двойно гражданство,той може да става премиер дори президент. Турция ще ни превземе отвътре и отново по мирен начин ще станем турска губерния и язък на нашите деди,които са направили Съединението на България. Това сте вие Христо-ПРОДАЖНИЦИ И ЛАКЕИ.

51

Анонимен

преди 1 месец

Ицак свършихте всичко за което бяхте доведени. Изпрахте Борисов, Пеевски взе ДПС, Божков и Бобокови са на свобода! Добра работа, браво!

50

Анонимен

преди 1 месец

И в крайна сметка колко пари ще искаш за лодката? Знам, че не ти трябва вече, а в района на Росенец си става за риболов.

49

Анонимен

преди 1 месец

Видяхме ти реформата, тоя Мики Маус ако не се буташе по фондациите, нямаше да е стъпвал и парламента, без един ден юридически стаж съдебна реформа тръгнал да ми прави смеш ни ка... И чужденците и българите му казаха, че това са глупости и не стават за нищо, ама той не та не...

48

Анонимен

преди 1 месец

Мария Габриел има солидни връзки в Брюксел и може да успее да докара някой лев от ПВУ, което ще е огромен успех за Борисов и ГЕРБ. Мария Габриел - премиер с третия мандат и край на безвремието и политическата криза.

47

Анонимен

преди 1 месец

Ква реформа бе Пинокио. Нищо не направихте. Изтърка се тази плоча с реформата. Даже един закон за убийците на пътищата и каращите пияни и дрогирани не написахте като хората. Направо се хвърляй през някой мост да не те виждаме повече

46

Анонимен

преди 1 месец

Точно Мравояда ли ще говори за правда? Той дето измисли как да спасят имунитета на Бойко Борисов чрез създаване на комисия, която да протака процедурата.... Айде бегай от тук бе паткан!

45

Анонимен

преди 1 месец

Мария Габриел - обединител на нацията. Румен Радев - разединител.

44

Анонимен

преди 1 месец

Всички в ГЕРБ сме за кабинет с третия мандат с премиер Мария Габриел. Изморихме се от избори. Време е за преговори и да се обединим около Мария Габриел. Няма друг вариант.