105

СМЕХ....

преди 1 месец

3-ТА ГОДИНА , РУСИЯ СЕ ОПИТВА ДА ПОРОБИ ОТНОВО ГЕРОИЧНА УКРАЙНА------ЕТО, НЕЩО КОЕТО ИЗОБЩО НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!!

104

Факт

преди 1 месец

Колкото и да конфискуват,няма да е повече от 300млрд. Тия пари я стигнат на Украйна за още 2 години,я не.Обаче завладяната територия струва много повече,като земя и природни богатства отдолу,както и като военен плацдарм.Освен това,американски фирми са изкупили 30% от обработваемата земя.Какво ще стане когато Русия завладее(или вече е завладяла) тези райони?Няма ли да конфискува американската собственост?

103

СмехСмех

преди 1 месец

Хитлер не само че не е стигнал Москва за 10 дни ама я е стигнал в началото на зимата и нафтата на немските танкове змръзнала

102

Анонимен

преди 1 месец

Същото ще стане и с бъдещите ви дигитални парички! Който не слуша Урсулка фон Файзер му се замразяват и взимат дигиталните цифрички. Опичайте си акъла! Запада ни готви робство и ще кажат , че Путин е виновен и е за наша сигурност! Запасете се с консерви и стоки от първа необходимост за повече от 1 година. Скоро може да пуснат доминото по приключването на кеш парите.

101

СМЕХ....

преди 1 месец

РУСКИЯ ПОТЕНЦИАЛ--- НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА ИЗОБЩО С ПОТЕНЦИАЛА НА СВОБОДНИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ!АКО БЕШЕ ТАКА--- ХИТЛЕР НЯМАШЕ ДА СТИГНЕ МОСКВА ЗА 10 ДНИ!

100

Христо Христов

преди 1 месец

Да не ревете после, про'с'таци евроатлантически, че ПАК ще плащате репарации?!

99

СЛАВА НА УКРАЙНА

преди 1 месец

САЩ И ЕВРОПА ВИНАГИ ЩЕ СА С ТЯХ---СМЪРТ НА РУСКИЯ АГРЕСОР !!!

98

Христо Христов

преди 1 месец

Че кражбата е стара евроатлантическа ценност. Дан'би стара Европа да е забогатяла от работа, а не от робски труд?

97

Анонимен

преди 1 месец

116- прав си- и не разбирам защо в бедна Германия пребивават между 2/3 милиона Рашки- помощите им са 1600евро, а в благоденстваща Раша- мин заплата след данъци- 360лв, и средна около 1300лв- а речи къв го дирят в тая Фалирала и лоша Европа, а не бягат в Китай, Индия, Северна Корея- не в БРИКС, а в ЕС- що бе що....

96

РУСКИЯ СВЯТ ....

преди 1 месец

....Е ОБРЕЧЕН И ОТВРАТИТЕЛЕН ЗА НОРМАЛНИТЕ ЦИВИЛИЗОВАНИ ХОРА---- ТОЙ НЯМА БЪДЕЩЕ!!!!

95

Анонимен

преди 1 месец

Преди години имах колежка рускиня- редовно идваше на работа посинена от алкохолизирания си мъж. Много пъти говорихме с нея да се прибере в Русия и да забрави за човека който я пребива жестоко, тя отговори- ...вие не знаете какво е там, по добре тук нищо, че моят ме бие....ами после имахме ГУГЪЛ МАПС и видяхме защо тя препочита боя пред това да се върне в Блатная.

94

Анонимен

преди 1 месец

Когато действаш против правилата на нормалния човешки разум може да си единствено Урсула .

93

Аутсорса

преди 1 месец

В така толерираните у нас аутсорсингови фирми служителите нямат никаква защита (наличие на синдикати и др. ) и разчитат само на милостта на меринджеите, които се назначават предимно по шуробаджанашкия принцип и толерират само определена група служители около себе си . Останалите изразяват някаква позиция главно чрез напускане на компанията и мълчалив протест , но във всички случаи са прецакани и зависими. Защо ли в Германия не е така ? Обещават голямо благоденствие, което всъщност е обедняване

92

Пълен идиотизъм

преди 1 месец

Нека ги вземат, но защо ги дават пак за унищожаване на украинци и Украйна? Продължаването на тази война ще премести границите на Русия зад Лвов.

91

Нищо

преди 1 месец

Русия ще си ги земи, чак до Източна Германия

90

РАЗБЕРЕТЕ ГО:

преди 1 месец

КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАД И САЩ , НЯМА ДА ОСТАВЯТ РУСИЯ ДА ПОБЕДИ В ТАЗИ ВОЙНА---УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ЧАСТ ОТ ЗАПАДНИЯ СВЯТ!

89

Нико

преди 1 месец

Сега ще купи още едно Бугати.

88

Нико

преди 1 месец

Сега ще купи още едно Богатинов.

87

88

преди 1 месец

Груба грешка на еврогейзерите!И откровена кражба!И това било демокрация!?Толкова ли нямат ЕДИН нормален политик,който да се противопостави на тази лудост!?

86

Вчерашната статистик

преди 1 месец

Цепи ! За нула време Камала Харис стигна 52 % срещу 46 за конспиративния старец . Така че още милиярди Москва ще плаща .