54

Сефте сякаш..

преди 1 месец

Еее какво е станало не ги знаем вилиджърите какво са правИли.Нарязали са се с водка и ракия от ранина (нали свадба) и са отишли за пиратки в складът.Некой от пияниците си е забравил цигарата на кашона с бомбичките (да вместо да я угасят в чашка вода си ги слагат с филтърът подпрян на нещо и с огънчето във въздухът) След тва я е забравил щот е бил много пиян.Кашона се е запалил после е запалил пиратките.Миналият месец един такъв подобен отишъл да коси трева пиян на мотика.Изгоряла половин гора.

53

до бля бля

преди 1 месец

""""Сега пък подготовка за сватба. За толкова глупави ли вече ни смятат.""" ------ Абе, щом кават, че е "Сватба", значи е "сватба"... , не требва да съ плашат а:::ригените у колонията!

52

Koko

преди 1 месец

Стига глупости. Корупция на Кмета Симеонов при издаване на строително разрешително за строеж на бомба със закъснител на 500 метра от къщите на населено място и изобщо от един от най- населените райони около софия с над 25 села.

51

Бля бля бля

преди 1 месец

Сега пък подготовка за сватба.За толкова глупави ли вече ни смятат. В този склад пиратките и другите забавления явно са само за прикритие. Само нашите евроатлантици знаят какво точно има вътре.Нещо което гърми и трещи вече 24 часа и ги е страх да влязат дори с танк в зоната. Всички видяхме по телевизията гъбата на втория взрив /от мъничка пиратка/ Сами признаха за 2 тона тротил /интересно какво търси там при пиратките/ ама са пропуснали нулите зад двойката.

50

до 46

преди 1 месец

""""""Аз мисла на моята сватба да ползвам 5-6 тактически ядрени заряда за да ме видят и от съседните градове и села.""""""" - Евалла, бате...., цяла Индия шъ ти падне на колене след такова Шоу!!!!! -))))

49

Дарвин

преди 1 месец

Двуногата май-мина ползва фойеверка за да чества какво? Измислената нова година най-обикновен ден , НО робите работещи по римският календар не го осъзнават. 66888

48

Анонимен

преди 1 месец

"""СЪГЪНСКА СВАТБА ЩЕ ДА Е..... """" ------- Ако считаш българските мафиот-олигарси за роми, несъмнено ще да са "съгъни", а и с твоя мозъчен процесор от "първо поколение", май и ти ще да си от този етнос! -))))

47

ПКП

преди 1 месец

Евроатлантиците във война искат да ни вкарат. Държавата не може да пребори пожари изривове, всички ще омрем

46

Анонимен

преди 1 месец

Аз мисла на моята сватба да ползвам 5-6 тактически ядрени заряда за да ме видят и от съседните градове и села.

45

Скоро Някой

преди 1 месец

може и с ИнтерКонтиненталнаБалистична Ракета да иска да празнува - всичко е възможно, ако имаш Кинти да си платиш!

44

Булгар

преди 1 месец

Аз мисля да празнувам сватба догодина с РПГ и противотанкови снаряди, че трябва да съм по-шумен от комшията дето празнува сватба тази година.

43

Франк

преди 1 месец

Tъп***цитe в България по скоро ще забранят свтбите, отколкото фойерверките и пиратките.

42

Анонимен

преди 1 месец

Добре не са си поръчали гранатомети сватбарите.

41

До 33

преди 1 месец

Да. Манталитета вече е бхаратски - накичени, татуирани,въоръжени,брадясали и искат всички да ги гледат и чуват.

40

Кръчмата

преди 1 месец

А, да намекните, ей, тъй, "случайно"..., кои са младоженците и техните родители, та чак синът на собственика и Доцент по Пиротехника да се ангажират в поготвката на пиротехническото шоу за сватбата на тези "гугутки"???

39

Анонимен

преди 1 месец

Така става като работиш на черно. Идва Видовден.

38

Анонимен

преди 1 месец

Сега тъп0татите ще излязат ли във платена от нашите пари ваканция или ще покажат съпричастност към останалите без дом заради пожарите и хората от Елин Пелин изкарали денонощие на фронтовата линия ? Пеевски сега какво ще дари?

37

Чапаев

преди 1 месец

България ке падне. Украинците се говори че ще превземат държавата за да може зеленски да продължи войната , ще използва пушечното си месо - украинските граждани.

36

Анонимен

преди 1 месец

Само за погребения не са 'почнали да правят заря. Колегата събира пари да изпрати тъщата подобаващо със заря, но се притеснява, че докато гушне букета и ще свършат фойерверките в България.

35

Анонимен

преди 1 месец

Цял доцент е отишъл лично да направи по-такива фойерверки да не са като за простосмъртните така ли? А стига толкова много глупости.