64

До Овчаря

преди 1 месец

В момента икономиката на цяла Европа се движи единствено от военнопромишления комплекс. Спре ли войната - тук настъпва брутална икономическа криза в следващите поне 5 години (в най-благоприятния случай). Това е тъжната истина.

63

FMC

преди 1 месец

Вижте какво. В момента работя и за днес се наложи да гася два малки пожара в цеха. Вчера бяха 5-6. Айде у лево с тоя КАПИТАЛИЗЪМ!

62

Овчаря

преди 1 месец

До долният коментар - да пострадалите са работници , но в крайна сметка в завод Арсенал също има работници , които чрез техният труд пращат бомби в Газа и в Украйна , това добре ли е ? Не е ли по добре да изгониш тези които та ограбват злато вода ток и т.н и да живееш нормално ? Това е риска да си робска колония и оцеляването са бъде са произвеждаш бомби не домати .. хората защо не протестират в България ? Не им пука! А утре като ислямският свят каже я да видим кой подкрепя Ционистите в иСраел?

61

Анонимен

преди 1 месец

до 66 Има още двама в складовете...единият е синът на собственика. С тях жертвите стават 4. Ден за национален траур в понеделник ако съм на мястото на президента

60

Дълбоката Държава

преди 1 месец

Когато няма държава а МАФИОТСКА СТРУКТУРА едни мутри корумпирани ченгета комунисти от ДС депутати чорбаджии и измамници си правят каквото искат за сметка на живота и здравето на народа.

59

60+ коментара

преди 1 месец

60+ коментара и никой не изказа съболезнования на семейството на починалия. За тях това е огромна трагедия. Момичето е с 85% изгаряния, а баща и е мъртъв. Тези хора имат роднини и близки. Надали са били в склада вчера на раздумка и кафенце, работили са, за да изкарват прехраната си и тази на семействата си. Трагедия.

58

Kuncho

преди 1 месец

Много грозна сцена е да си правиш ПР на гърба на хорското страдание!

57

Роза Римбаева

преди 1 месец

Путин ще ни оправи,въпрос на време.Само веднъж Червената армия да прекоси Дунава.

56

Пазач в посолството

преди 1 месец

Леля Галя от посолството снощи е била на оргия и колегата, който е участвал каза че по думите и България ще стане Украйна до края на годината , заедно с Румъния!!Така че не са чудете защо има пожари и т.н американските военни ще бутнат и язовирит

55

Мнение

преди 1 месец

Това прасе не става за министър, той е корпоративен трафикант на стоки и хора

54

Пазач в посолството

преди 1 месец

Леля Галя от посолството снощи е била на оргия и колегата, който е участвал каза че по думите и България ще стане Украйна до края на годината , заедно с Румъния!!Така че не са чудете защо има пожари и т.н американските военни ще бутнат и язовирите ни..

53

При тази

преди 1 месец

Степен на изгаряне, това се очакваше.Бог да го прости човека.

52

Анонимен

преди 1 месец

Синчето го пишете аут.

51

Хари

преди 1 месец

Калин Стоянов със забележки за изказвания по кмета!Хубаво е това, че не е гробар,Калине.Ти си назначен и не ставаш за министър. Той е избран и запомни,Калине, кмета си е кмет, даже и по пижама!

50

Уха

преди 1 месец

Калино си вика е га си яките пировибратори. Това май е било суинг клуб ама срещата се е разпалила като жарава и са гръмнали вибраторите.

49

Бой със саби

преди 1 месец

Всичко е айдук и Мафия.Мутри вън не работи.Ние сме един обрулен орех,една издоена крава.Такива инциденти ще има безброй докато начело на държавата са хора които ги интересуват само парите.

48

Евала на кмета

преди 1 месец

На Елин Пелин че е на море в Гърция!Никога в БеГето на море на мутроморието се ходи само по голяма нужда.

47

FMC

преди 1 месец

46, нали това искахте-капитализъм в най-дивата му форма, колкото се може по-далече от социализма. Ако може докторите само да колят, да не лекуват. Да няма пенсии, да няма държавни университети, да затрием всико, свързано с тия ииооти комунистите...Само дето същите тия комунизти ви надцакаха и пак ви водят за носа :) Че и децата им след тях.

46

Анонимен

преди 1 месец

Кметът е в отпуск и длъжността му в момента се изпълнява от заместник. Като дойде кметът какво точно ще направи, ще влезе да изгаси пожара ли? Злобното изказване на Калин Стоянов направо ме втрещи, може ли толкова елементарни хора да са във върховете на властта?! Главчев и той е изключително неадекватен и нескопосан. Резултат от управлението на подобни същества през последните 35 години е видим - навсякъде оставят пепелища.

45

Пазач в посолството

преди 1 месец

Американски военни снощи са настанени в посолството на козяк в бункера под него по точно ! Очаква се гражданска война , България праща септември войници в укрина!!!!! Има голямл ДА от Б.Б