207

Анонимен

преди 1 месец

В америка някой иновативен си прави една фирма. В българия имат по 100 най - различни фирми? след разпада на Соца!

206

до 203

преди 1 месец

Викаш, всеки ден е блъсканица от народ желаещ да посети историческия парк? Заради голямото търсене билетчето е 1000Е и местата са запазени да три години напред? Ще правят летище и метро от Букурещ да поеме трафика от посетители? Обаче, медиите развалили бизнеса хе хе! Ти изобщо познаваш ли някой, който е посещавал тази бутафория, при хиляди оригинални древни исторически находки в България?

205

Анонимен

преди 1 месец

Тоя родолюбец Ивилин що има регистрирани 300 фирми на негово име?

204

до Банкеръ

преди 1 месец

Да, там си е построеното. Сега "случайно" ще се окаже, че АД-то дължи пари на някой кредитор, или подизпълнител и той ще се сдобие с едно чудесно имение за 10% от цената му. Останалите 90% ще са му подарък от акционерите. Какъвто по всяка вероятност си е бил и първоначалният план.

203

Анонимен

преди 1 месец

Някой по надолу написал, че Неофит Рилски било обречено село. Селото голямо и е на 38 км от Варна и на 2 километра от магистрала Хемус, и е с постоянно живеещи, а наоколо няма нито едно промишлено предприятие или ветропарк. Екологично чисто с голяма вододайна зона.При соца бе едно от големите села за евакуация на варненци в случай на война.

202

Банкеръ

преди 1 месец

Изумява ме колко хора знаят какво е акции,какво е да си акционер и колко са притеснени,че някой щял да не си види парите.Когато фалираха банките и парите получаваха нули всеки месец си мълчахте,после за КТБ пак платихте сметката.В случая с Исторически парк построеното си е там,докато парите от Хипер инфлацията и КТБ ги няма и няма виновни.

201

Анонимен

преди 1 месец

Хубавото на цялата работа е, че голяма част от парите на лапнишараните русофили се профукаха в България. Мен ако питате, още един такъв парк да направи Ивелин, даже десет.

200

Анонимен

преди 1 месец

В момента Ивелин е при Ризова. Каза, че ходили да видят как се обучават децата със забавено развитие в сциентолошки църкви. Там ги обучавали отделно с предмети. Уж обучавал нови бизнесмени, а защо деца със забавено развитие са ходили да видят как се обучават? Звучи все едно Ивелин се готви да обучават хора със забавено развитие за бизнесмени.

199

Анонимен

преди 1 месец

Щом са им останали пари за дела, няма лошо и те да им бъдат отнети. Адвокатите и те деца хранят.

198

Анонимен

преди 1 месец

Не съм ходил до Исторически парк. Скъпо ми идваше и си обещавах, че ще го разгледам като го завършат. Но след тази анти-реклама, която всъщност го рекламира, понеже ние в България знаем, че щом нещо го омаскаряват значи има стойност, а ако нещо го хвалят след успех, най-малкото му завиждат, а ако няма успех е просто промоция. Така де, реших да го разгледам и да заведа близките си, не само за да го подкрепя.

197

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 195 ИП си има тролейчета а има такива защото цялата им организация е такава. Казвам го като човек, който има някякви познати в ДАНС. Ако искаха да го разследват наистина, нямаше да си намери място в Галактиката тоя. Добре, че го пазят щото им трябва.

196

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Вижте ся ква мий схемата: Взимам едни 100 милиона от шарани кат ги лъжа, че съм родолюбец. Обещавам им 12% възвръщаемост и поток от милиони туристи: хем помагаме на родината, хем прайм кинта. От тия 100 милиона строя някви работи там за 20 милиона, останалите прибирам - шараните виждат реални строежи, пощуряват и привличат още шарани. Милионите туристи ги няма, тия 12% няма как да станат, някои почват да се усещат. Правя партийка, обвинявам държавата в политически натиск и почвам да бегам бате.

195

Така и трябва

преди 1 месец

Исторически цирк срещу исторически парк!!! Да съдят когото решат! Даже един депутатин от Герб-Сдс се изцепи в ефир, че ще ги смаже?! Да смаже шефа си, ама го е шубе да не си изгуби мястото около копанята от която лочи!

194

Анонимен

преди 1 месец

>>> След махането на подвързията при реставрацията на ръкописа може да се установи вече със сигурност и че листът с посвещението, заедно с другите 7 листа с висококачествени илюстрации, са били допълнитено прикачени към руския препис от 1073 година и първоначално са украсявали неговия български протограф от X век - а това е именно Цар Симеоновият Съборникъ.

193

Анонимен

преди 1 месец

До Ивелин Михайлов - Ти сега последно тук ли пишеш коментари или говориш в Лице в Лице при Цветанка Ризова на живо? Да нямаш двойници? Да не я обвиниш после и нея, че имаш пропуснати ползи за 8 милиарда, понеже ти задала два въпроса?

192

Анонимен

преди 1 месец

До Ивелин Михайлов - Кажи сега, държавата ли ще се окаже виновна, заради това, че акционерите няма да си видят парите? Не е ли прекалено удобно подобно оправдание? Акционерите да ходят да си търсят парите от медиите и държавата, а не от Ивелин Михайлов, така ли? хахах

191

Анонимен

преди 1 месец

ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК Е ЗЕМЕН РАЙ!

190

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

С парите, които ще приберем от осъждането на държавата в Страсбург ще продължим строителството на Исторически парк.

189

Анонимен

преди 1 месец

"ако "Величие" не беше влязла в НС никой за нищо нямаше да проверява "Исторически парк" - това си е чисто политическа злоба и страх, че някой може да из гризне от депутатското кИфте" - За първото си прав. Знаеш ли каква беше целта? Да има оправдание Ивелин, защо акционерите няма да си получат парите т.е. някой от държавата му помага, да се случи този скандал, за да не го съдят след това него измамените, а да насочат гнева си към държавата, от която няма да видят и стотинка.

188

Икономист

преди 1 месец

Българите са толкова финансово неграмотни, че дори не знаят, че има 2 типа АД - публично и частно.