269

Анонимен

преди 1 месец

Кой едно време ти взе нивите бе русофобе? Руснаците ли ти ги взеха? Кой напляска дедо ти? Руснаците ли го напляскаха? Да ти кажа ли кой ти взе нивите и напляска дедо ти?И сега като ти върнаха нивите какво направи с тех? Работиш ли си нивите сега бе тарикат-русофобе? Работил ли си на нивата да видиш какво е? Или всичките си ниви ги продаде да си купиш кола 5-та употреба с обратен волан? Зареждаш ли я с Путински бензин бе цръвул? Ти русофобе си кеуеме недоделано!!!

268

NEW Z Tерористи !!!

преди 1 месец

Позорно за една държава в 21 век е официално международен съд да обяви лидера и за международен престъпник и терорист....

267

Анонимен

преди 1 месец

А ти русофилче какво оравиш тука? Що не си в прекрасната русия?

266

Анонимен

преди 1 месец

Ама когато им казахме на украинските нагляри,че с тая наглост накрая американците ще дойдат да ги бият те реваха русофили ,ама ние сме от много време в ЕС и познаваме западняците по-добре от тях

265

Анонимен

преди 1 месец

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

264

Анонимен

преди 1 месец

Фашизирано Русофилче, скоро ти ще разбереш, че нямаш никакви шансове.

263

Христо Христов

преди 1 месец

А ония урки дет се стреляха днес в Харков били от най-елитните и поделения. Азовски наркомани вероятно.

262

Венелин

преди 1 месец

Според украинската конституция Зеленски в момента е незаконен президент, на който мандата е изтекъл през м. май. Според същата конституция президентските функции трябва да се поемат от председателя на Радата. В момента има и дело във Висшия административен съд на Украйна, но то е отложено - съдът е излязъл в отпуск. Ще го ползват до есента - някой трабва до опере пешкира.

261

Типичния русофил

преди 1 месец

Eдин български русофил седнал на кабърче, изпсувал на майка, видял обаче , че на кабърчето пише "сделано в CCCP" , и отново с блаженна усмивка седнал връз него.

260

Анонимен

преди 1 месец

Няма руски ресурси. Има ресурси откраднати от колониите на московия.

259

Анонимен

преди 1 месец

Русия моментално надушва ужасната воня, която се носи от натовските наемници и укронацистите от батальоните Азов, Айдар, Кракен, Десен сектор, Карпатска сеч и другите дришненца,,,,след което ги пържи по хотелите и полигоните, преди да са стигнали до фронта. Слава на Русия! Русия е мощ!

258

Бомба ФАБ-3000

преди 1 месец

Русия тепърва започва да загравя. Имате само 2 шанса русофоби.Либо сдатся либо сдохнуть!!!

257

Анонимен

преди 1 месец

Простотията на русофила е безгранична.

256

Анонимен

преди 1 месец

Руското население са си роби. Ама не западът ги е направил такива.

255

Анонимен

преди 1 месец

Русофоба зарежда руско гориво, а половината от уредите му в дома, телефона и колата са му направени с 50% руски ресурски. Къде сте тръгнали бе русофобски г0мняри? Русия ви владее бе. Ти си зависим от великата Русия

254

типични като 279

преди 1 месец

Българските русофили с интелект не могат да изпъкнат, затова залагат на простоотията !

253

Анонимен

преди 1 месец

Копейката един път разправя, че електромобилите нямало да ги бъде, пък после разправя как щели да разработват литиеви находища за електромобили. Противоречат си опорките ти бе русофилска плюнко. Питай там на инструктажа, не се излагай.

252

Анонимен

преди 1 месец

Западът не може да се развива без руските ресурси, дори съществуването му е под въпрос. Западът иска да докопа руските ресурси и да превърне руското население в р0би. Това няма да стане, западът ще бъде разбит.

251

Анонимен

преди 1 месец

Киевския нацистки режим вече не дава паспорти на емигриралите (дезертиралите) укро мъже от 18 до 60 г. Сега ги грози депортация или сами да се върнат в така наречата украйна. На практира дезертиралите укро нацисти се намират назапад нелегално. Няма бягане, лека полека всички ще бъдат могилизирани на фронта. Русофобите нямат жал към укропитеците, продължават да спонсорират нациския режим и да утилизират населението?

250

акад. Главчо Денков

преди 1 месец

Франкостан и англостан вече са мини държави без колонии. Не могат вече да паразитират. Няма вече безплатни ресурси. Рецесията им притиска дупетата. Иконоимиките им са пред колапс. Вървят по пътя на германия и швеция, които вече са втора година в рецесия. Русия фалира Западния kиндзеф се разпада и много като мен са доволни от случващото се )))