304

Анонимен

преди 1 месец

сащ правят услуги на блатная! договорили са се 100%

303

Анонимен

преди 1 месец

Такава е съдбата на всички "съюзници" на краварника - биват предадени !

302

Анонимен

преди 1 месец

Кой превърна Европейския съюз в новия Съветски съюз. Защо Съвета на Европа се бърка в държавните органи на всяка отделна държава повече от колкото се бъркаше Съветския съюз на останалите държави от Варшавския договор и членките на СИВ по времето на социализма. Четете Вацлав Клаус. Къде е независимата канцлерка Анжела Меркел, в коя глуха улица я захвърлиха след 18 години водена независима германска политика.

301

читалище заря

преди 1 месец

...също така не става ясно пиян пешо дали преразказва статия на ФА, или е открал материал от труд и го е донасосал с кеворкянщина в запазения от вестник "Ритъм" стил

300

читалище заря

преди 1 месец

тука играта на думи е че "независимата американска медия" звучи като се едно някой говори от името на външно министерство на сащ. естествено, нито пиян пепи нито представителите на нация техническа ще си проверят източниците.

299

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

некой е зимал аналога на 20 лева за да каже квото трябва. къде отива перото с "намиране на работа на железото от войните в залива" от предизборната кампания на тръмп нема да коментираме, не ни интересува.

298

Анонимен

преди 1 месец

До Малък Праз - ммне, не са ги откраднали пералните заради никви чипове. Урсула беше просто любезна. Крадат ги щото са виждали пералня само по ТВ

297

IQ 3.14

преди 1 месец

форин афеърс е на регистрирано в сащ нпо и няма статут на официален източник. със същия успех пиян пепи можеше да цитира петко бочаров.

296

Анонимен

преди 1 месец

В същото време Путин излезе вчера пред Думата и каза, нема пари баце, действайте. Също така много голяма новина беше пропусната. Кремъл одобри за първи път в историята крипто валутите, които доскоро считаше за 'терористични'. Не е ясно, кои криптота освен биткойн и етер ще са одобрени и кои бизнеси ще ги ползват, ама параноичния към технологии Путин да го одобри това, е голяма новина

295

Малък Праз

преди 1 месец

Абе грантаджиите, няма ли да отделите малко от гранта за горките украинци, да си купят нови перални, че според Урсула руснаците са ги откраднали заради чиповете им? Бъдете хора!

294

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Мир с Росия не може да има и никога няма да има. Може да има временно затишие, последвано от поредната "специална аперация". За справка - всички бивши СССР републики.

293

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости! Защо никой не казва, че Русия е на ръба на фалита от тази война? Каквато е и целта на САЩ

292

Анонимен

преди 1 месец

Мир с Русия само когато Кремъл си изтегли всичките шпиони и "дипломати" от България. Да си вземат и двайсетте широкообхватни антени от покрива на посолството като си тръгват.

291

Анонимен

преди 1 месец

До Ра 276 А колко укрофили искат да ходят в Украйна? Като си някакъв фил не значи че искаш да живееш там. Що така бъркате понятията?

290

ТРАБАНТ И ФОРД СКОРП

преди 1 месец

ТРАБАНТ И ФОРД СКОРПИО:: СТУДЕНА И СНЕЖНА ЗИМНА СУТРИН ПРЕЗ 90-ТЕ ГОДИНИ; СНЯГ 20 СМ, СТРЪМНА УЛИЦА; СЛУЧИ СЕ, ЧЕ ФОРД СКОРПИО ОТБИ ДА СЕ ИЗКАЧИ ПО НЕЯ, СЛЕД НЕГО ТРАБАНТ. ФОРДА ОПИТА ДВА-ТРИ ПЪТИ И ПОТЪРСИ ДРУГИ УЛИЦИ, ТРАБИ СМЕЛО РЪЧНА НАПРЕД И ОЩЕ НЕИЗЧЕЗНАЛ ФОРДА ОТНЕСЕ ЗЕМЪТА НАГОРЕ!!...АЙ-АЙ-АЙ!!!...

289

Проклетници

преди 1 месец

Юдео-ционистите използваха Украйна за да унищожат Русия, което в случая е истинската Имперска цел! Те това правят от векове наред, - войни с Русия! Но юдеите не участват, а хвърлят други народи в Смъртта!

288

Анонимен

преди 1 месец

Българските пишман патриоти са готови да убиват българи заради русия. Позор сте еничари руски

287

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Да граничиш с Росия си е живо наказание .На друго място по света няма да се намерят такива мизерници и лицемери.

286

Анонимен

преди 1 месец

Най накрая Англия, Франция и турция ще си вземат крим както през 1952 година и толкоз с русията

285

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 287 Проблемът е че всички броите само руските загуби и неглижирате украинските. А Украйна бавно загива. Украинските загуби са ако не повече то поне колкото руските. Колко ще издържат?