91

Анонимен

преди 1 месец

1300 лв. заплата в София, с висше образование от СУ, квартира ли да плащам, да живея ли

90

След като разберете,

преди 1 месец

че с това заглавие масово ви се подиграват, можете да се изправите и да ходите на два крака! Първа стъпка на еволюцията по Дарвин!

89

Анонимен

преди 1 месец

Повече от очевадно е ,че при социализма се е живеело по добре .Има БДС за храните , няма никакви пластмасови опаковки , безплатно здравеопазване , само това да сложим и венага се вижда разликата .

88

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 87, абсолютно! Лошото е, че масово индивидите от ниската прослойка още живеят в онова време когато "всички трябва да са равни" и "държавата трябва да им подсигури работа и достойно заплащане". Лошото е, че не осъзнават, че НИКОЙ НИЩО НЕ ИМ ДЪЛЖИ!

87

Анонимен

преди 1 месец

Минавам да ви кажа , че сте само едни екселски таблици

86

Просто неграмотен

преди 1 месец

До 80. опетков. До Анонимен ***, по време на "качествения живот" на българите при соца, продължителността на живота беше 10г. по-малка. . . Освен като неграмотен да адресираш отговора си до . . . Анонимен понеже е един само лъжеш като дрт лилав! Прабаба ми почина на 102 г. а баба ми (майчина линия на 98г.). Стига си плюл по соца, защото беше едно от прогресивните за българите времена - първо поколение с обувки! И правилно беше че не всеки можеше да живее в големия град! Сега са плъзнали навсякъд

85

Анонимен

преди 1 месец

До опетков Въпрос на изопачаване на данни. Затова са новите технологии, за да се проследи кое точно да се вземе, а другото да не се отчита ... и хоп - никой няма никакви проблеми, ама ей тъй си останахме под/около 7 млн. Веднага се хваща ниската раждаемост, и се достига до извода ...? Какъв е извода? Все по-ниски доходи, все по-трудно се намира работа над 40 г. ... и така. Аз не познавам много хора в добро здраве, особено пък над 60г. Ама както ни кажат, така трябва да е иначе ... лошо!

84

Анонимен

преди 1 месец

То е ясно , докато не изметем политиците и да им конфискуваме заграбеното , няма да стане нито по качествен , нито по дълъг живота .

83

Анонимен

преди 1 месец

За ниското качество на живот , за ниския стандарт , за здравеопаването , образованието , пътищата , вина носят единствено и само политиците .Виновен народ няма !

82

Анонимен

преди 1 месец

от 86 Едно уточнение..не да си избираш гробове, а който ти се мерне пред очите и го нацелваш веднага

81

Анонимен

преди 1 месец

Какъв качествен живот, не виждате ли, че е геноцид, няма живот? Прасетата ви подпалиха държавата и опекоха живи. Само в Чалгария прасетата опекоха хората, вместо хората да опекат прасетата. Такава абсурдна държава няма никъде по света.

80

Анонимен

преди 1 месец

Всеки сам си прави качеството на живот !

79

Анонимен

преди 1 месец

до 80 Жалкарееец, я влез в едно гробище и виж паметните пложи на гробовете. Направи си труда да избереш 20 гроба с починали до 89-та година колко са живяли общо и 20 гроба избери с починали след 89-та година. Да не се окаже общата възраст на починалите до 89-та година с 10% повече от тия починали след 89-та мозък?

78

Анонимен

преди 1 месец

За да живееш добре нирваната трябва да е получиш от духовни ценности,а не от имоти и спирт

77

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 81, мързел!

76

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха ! Другари българи четете ли как се гаврят с вас? :))))))) Когато осъзнаете че сте изключително прoсти, промяната е започнала.

75

Анонимен

преди 1 месец

Сега , аз живея на 30 минути от плажа , обаче нямам време да отида .Това сега качествен живот ли е или стрес .

74

....

преди 1 месец

До Анонимен 76, ама това че ти си така... не значи, че другите са като теб. Хайде стига проектирахте своите провали върху другите! 30% не ставате. Имаше статистика наскоро.

73

1981

преди 1 месец

До 73. Това е ЛЪЖА, ДО 1989 се живееше мизерно.

72

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам . Доган ,Пеевски , и още много такива са вкарали в статистиката за качествен живот . Да не забравяме , че имаше много хора с прякори , които наистина живяха качественно , но много кратко . Така, че средно аритметично , може и да са прави .