100

Анонимен

преди 1 месец

Станишев е част от бсп, а бсп са поредната партия обслужваща американскитр интереси в България!

99

Не е баш тъй

преди 1 месец

До Анонимен 95: Наскоро излезе информация, че само за първата половина от годината в Русия има два милиона имигранти от бившите средноазиатски републики на СССР. ............ Не че има връзка с темата.

98

Анонимен

преди 1 месец

До Как с друго гориво Няма по лъжливо същество от русофила. Блокове 5 и 6 на Козлодуй фабрично са на 1000МВт. По някое време ги тунинговаха на 1080. Никога не са били на 1400. И сега можеш да видиш, че 5-ти блок дава 1036МВт - съвсем малко под максимума, което е нормално предвид високите температури и малкото вода в Дунав. Мръссна лъжлива русофилска папплач.

97

до 91

преди 1 месец

АЕЦ Белене го спряха САЩ и Франция, командвайки поредица наши продажни политици, последният е ББ.

96

Анонимен

преди 1 месец

В същото време голямата новина от България е че Гущерови са се разделили окончателно защото той я е биел.

95

Анонимен

преди 1 месец

Е не е ли така бе копейчета? Станишев не продаде ли на смешна цена оригиналното оборудване за Белене на руснаците през 2005? Вече 10 години работи в Калининската АЕЦ. Отричате ли?

94

Как с друго гориво

преди 1 месец

"Никой не пита как работи пети блок на АЕЦ Козлодуй с американското гориво. А той работи с по-ниски обороти, с 40 мегавата по-ниска мощност, вместо на 1400 мегавата - 1000. С това гориво не може на повече. Приходите за първото тримесечие са с 270 млн. по-ниски, до края на годината само заради по-ниското ниво ще са още 70 млн. по-малко", прогнозира Румен Овчаров.

93

Анонимен

преди 1 месец

Прекрасно е в русия, няма външни тоалетни, ама ни един български русофил не е пожелал да се пресели там.

92

Анонимен

преди 1 месец

До И Унгария строи Унгарският АЕЦ е като нашия АЕЦ Белене - от 40 години го почват следващата седмица.

91

Зозо

преди 1 месец

Безопасен, докато не гръмне. После друга песен ще запеят жалките жълтурчета.

90

Анонимен

преди 1 месец

Света се развива.. Китай строят безопасен АЕЦ, а пък в щата Калифорния "демократа" губернатор разреши на непълнолетни да си сменят пола без знанието на родителите, и дори и имформирането на родителите с счита за престъпление..

89

Анонимен

преди 1 месец

АЕЦ Белене го спря руснакът Сергей Станишев още през 2005 като продаде оригиналните реактори на безценица на русия.

88

И Унгария строи

преди 1 месец

Компанията "АЕМ-Спецстал" започна изработването на заготовки за корпуса на реактора ВВЕР-1200 на първи енергоблок на АЕЦ "Пакш" 2, която се строи от Росатом. Стартът на производството на детайлите бе тържествено даден в присъствие на генералния директор на АЕЦ "Пакш" Гергей Якли, вицепрезидентът на Атомстройексторт Виталий Полянин и други официални лица. До края на 2024 г. се планира да бъде излят "първия бетон" ключово събитие при изграждането на АЕЦ.

87

ГЕРБ спря АЕЦ Белене

преди 1 месец

Достатъчно беше на времето Хилари Клинтън да се отбие за малко при Бойко в България и строителството на АЕЦ Белене беше спряно. Зализаният хитрец Николай Младенов (министър в първото правителство на Бойко) докладва, а Хилари написа добра новина . И добре че беше Уикилийкс да изнесе в публичното пространство тази кореспонденция, иначе нямаше и да го научим това, а Бойко нямаше да си признае. А Николай Младенов получи службица в ООН. П'родажник първо качество.

86

FMC

преди 1 месец

Абе, на теб само руски нужници ти се привиждат. Да не си Емил от Льонеберя? Беше затворил баща си в нужника...

85

До 85

преди 1 месец

Той тоя с канализациите не е нормален. Има някаква каналджийска обсесия.

84

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са построили токамак и в момента има изследвания навсякъде по света в тази посока. А ти си "построил " крадливата фондация демокрация с грантовете и "кой не скача е червен" и "времето и наше". Ами не твое времето. Китайско е, и е червено, а ти смотан сорососен "умнокрасив" просяк и вече не знаеш кой пол си от много акъл.

83

Пак по опорката?

преди 1 месец

До Кравар Евроатлантик: Пак ли с този копи/пейст за външните тоалетни? Хиляди ходиха на Световното първенство по футбол в Русия през 2018г. Срещите се проведоха в Волгоград, Екатеринбург, Казан, Калининград, Краснодар, Москва, Нижни Новгород, Ростов на Дон, Самара, Санкт Петербург, Саранск и Сочи, и (представи си) не видяха там външни тоалетни. По селата сигурно има, но и в нашите също. ................................ Не че има връзка с темата.

82

FMC

преди 1 месец

Така е, като не следите руските високотехнологични канали :)

81

Да си припомним

преди 1 месец

А Русия строи две АЕЦ в Китай - АЕЦ Сюйдапу и АЕЦ Тяньвань. Както изглежда, и тях китайците ги считат за надежна технология. През 2019 г. Русия и Китай подписаха договор за изграждане на трети и четвърти енергоблок на АЕЦ Сюйдапу с реактори ВВЕР-1200. Предвижда се енергоблоковете да бъдат въведени в експлоатация през 2027 2028 г. Само ние не можем да строим АЕЦ с руски реактори, а ще ги продадем на безценица на Украйна.