162

Варна

преди 1 месец

Във Варна живеят сигурно 100 хиляди украинци. Всички говорят на руски. Дори незнам как звучи украинския език.

161

404

преди 1 месец

Украйна това е страна на изкуствено дишане, тотално разорана, обезлюдена и разчитаща на западни подаяния.

160

Анонимен

преди 1 месец

Снощи цяла Украйна беше подложена на масирани атаки с дронове включително и Киев. В Киев имаше взривове въпреки работата на ПВО. Украинските Телеграм канали Труха, Киев сейчас и др. призоваха да не се правят снимки и видеа но въпреки всичко има качени. Пак са ударени много складове с боеприпаси и бази за дислокация на наемници. Героите нещо взеха да се изтеглят от Харков има недостиг на пушечно месо и се вижда

159

Анонимен

преди 1 месец

Русия няма да издържи този път.В 21 век няма място за такава война.След тази война Русия ще се разпадне на малки държави.Тогава идва времето на Китай!

158

Анонимен

преди 1 месец

Укрите не трябваше да ръчкат руската мечка. Намазаха им ските и ги пуснаха в пропастта. Ще се затрият, за да угодят на САЩ. Скоро да се говори за Украйна ще е все едно да се говори за Прусия...

157

Анонимен

преди 1 месец

до 186. за тях най-важното е, че загиват руснаци, а аз се чудя след като са загубили 87% от сухопътната си войска с какво се бият в момента срещу украинците, че и са в настъпление

156

Анонимен

преди 1 месец

Всички азовци десни сектори кракени айдари чуждестранни батальони складове с оръжия са удряни и ще бъдат удряни до пълното унищожение, а соросташката пропаганда и мисирщина да си цирика лъжите и глупостите докато не дойде и техният ред, както стана с твкулите в киев и харков с изпържените пропагандаторчета и американски релейчици вътре.

155

Анонимен

преди 1 месец

ЗА 8 ГОДИНИ НЕПРЕКЪСНАТ АРТИЛЕРИЙСКИ ОБСТРЕЛ НА ДОНБАС, УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ УБИХА НАД 24 000 МИРНИ ЖИТЕЛИ, МЕЖДУ ТЯХ 2 900 ДЕЦА > предполагам че точно заради това Порошенко и Зеленский са дадени за издирване от Руския съд.

154

Анонимен

преди 1 месец

Повечето украинци всъщност са руснаци. Но Киевската фашистката клика около Зеленски е узурпирала властта.

153

Анонимен

преди 1 месец

Дълг на всеки руснак е да защити рускоговорящите в Донбас.

152

Назад разстрел!

преди 1 месец

Вървят по двама един зад друг към украинците.На първия дават автомат,на втория само два пълнителя с патрони.Инструцията към първия е:''Вървиш напред!''.На втория казват:''Вървиш след първия,като убият този пред теб,взимаш му автомата и вървиш напред!''А след тях други двама.....

151

Анонимен

преди 1 месец

Кой иска да го застрелят за някакви си пари,без значение колко са?

150

22 хиляди долара

преди 1 месец

Звучи добре ама за колко време?

149

Анонимен

преди 1 месец

След превземането на Прогресс, руснаците освободиха и населения пункт Волчее.

148

Анонимен

преди 1 месец

Неонацистите поеха отговорност за убийството на Ирина Фарион.

147

Анонимен

преди 1 месец

В близост до населения пункт Прогресс е поразен и подпален поредният Абрамс.

146

Анонимен

преди 1 месец

114-та руска бригада вдигна червеното знаме на Победата над Новоселовка Първа.

145

Вяра, Надежда, Любов

преди 1 месец

До Юлиян: Единственото вярно и истинно, което сте написали, е любовта към ближния. И сега Ви питам: как Путин и последователите му обичат ближните си съседи от Украйна? Как обича Путин ближните си политически опоненти? Как Путин и путинчетата обичат ближните си сънародници, като ги пращат на смърт срещу заплащане? Странни проявления на християнските ценности, не мислите ли?

144

Вяра, Надежда, Любов

преди 1 месец

Бог е любов, твори ex nihilo със слово и разум (не човешки, а божествен), който е logos. И най-чистите проявления на творческата енергия са Вярата, Надеждата и Любовта. Както казва ап. Павел, ,,накрая остават тези трите, но най-голямата от тях е любовта". В Православието доктрината е Добротолюбие (Филокалия), а висшата форма на практикуването й е исихазмът. Никъде там няма да видите нищо от путинско-дугинско-гундяевските лъжи и измислици.

143

Вяра, Надежда, Любов

преди 1 месец

До Юлиян: Нищо не Ви е ясно... Не ,,вярата в Бог",защото и за мюсюлманите,и за юдеите това е същото -- а Никейският символ на вярата.Не ,,десетте Божи заповеди" (които са от Мойсей),а новият закон,който донесе Спасителят.Т. напр. в Мойсеевият закон се казва ,,око за око, зъб зазъб",а Христос Ви дава друго:,,лесно е да обичаш ближния си,но вие обичайте и враговете си" и ,,прости им,Господи, защото те не знаят какво правят".Това, последното, се отнася и за Вас, и за Путин, и за копейките.