146

Измерение

преди 1 месец

За некадърен държавник - един Главчев, два Главчев итн. Сарказъм!

145

Анонимен

преди 1 месец

най-големите некадърници,мързеливци и неудачници са копейките цял ден стоят тук и се кланят на престъпника путин, хванете се на работа ей и путин да дойде пак ще сте си същите некадърници.

144

Анонимен

преди 1 месец

До Евроатлантик ДАЖЕ и Главчев, който е назначен от руските матрьошки Радев и Борисов усети, че омазахте всичко с тия смешни и цинични опорки. Затова ги говори така тези неща, а не, че много му се икса да привлича вниеманието към това сега.

143

баба мара

преди 1 месец

тези украинци защо са тук а не се бият за родината боевете са по границата с русияостаналата част е свободна защо пенсионерите не си получават пенсиите в българия за да си плащат за престоя кои ще плаща на българите ако пожелаят да отидат на хотел

142

ИВАН

преди 1 месец

ПРОС-ТИЯ НАРОД, ДЕТО СИ ГИ ИЗБИРА ЕДНИ И СЪЩИ ВСЯКА ГОДИНА (ВИНЕТУ, КИР-ЧО, ПЕЕВСКИ И Т.Н.), СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА!

141

Анонимен

преди 1 месец

Ами публикувай списък с хотелите, които са готови да ги приемат. Да видим къде ги пращаш.

140

Анонимен

преди 1 месец

Вече ще му викаме Главчо Саркастичния.

139

до 139

преди 1 месец

Ми то по големите градове е пълно с украинци които работят и си плащат квартирите бе спpeлтак. Ти от кое село си?

138

До 137

преди 1 месец

Добре, но неразбирам защо тогава българите Не ходят да гласуват или 2/3 гласуват за евроатлантическите партии ( за които е ясно че ще дадат и последния ни лев на Украйна!)Българите да те се оплакват, заслужават тези които ги управляват сега!

137

Евроатлантик

преди 1 месец

Пострадалите от пожарите българи ще живеят в продънени фургони. Лъскавите хотели са резервипрани за украинците. И бежанци от Сирия ще настаним хотели. Бълагите кучета ги яли.

136

Всеки с хотелче

преди 1 месец

Те още ли са по хотели гостите от Украйна у нас в Германия отдавна ги пратиха по лагери при сирийските кюрди и араби и на работа. Сигурно защото в грмания политиците им нямат хотели да усвояват парите от хазната .... Иначе за психично болен държавата ни отпуска по 68 стотинки на ден за храна и лятото ги пускат пациентите на домашен отпуск да ядат джанки и дренки по чукарите. Това без майтап...

135

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е украинците да се махнат от хотелите по курортите! Те не са тук на курорт. С нищо не са заслужили 2 години и половина да летуват в най-добрите ни курорти за наша сметка. Да се хващат на работа, да печелят пари с труд и да плащат режийните си разходи, както всички нормални българи! А на нещастните хора, пострадали от пожарите, трябва да им бъде помогнато от държавата (т. е. от всички нас) в степен, много по-голяма, отколкото помагаме на натрапените ни чужденци- пришълци.

134

Анонимен

преди 1 месец

Безсрамници...

133

Анонимен

преди 1 месец

Колко дадохте само последния път на Украйна, бе ш.б.аняк? 80 милиона ли бяха? А за българите останали без дом едва по 2000 лева!!! Д.ба ш.и.ба.няците, д.ба!!!

132

Главуня Антоанета

преди 1 месец

Като няма фургони, в хотелите да спят!

131

Анонимен

преди 1 месец

Защо не се организирате целият народ и не настаните пострадалите по палатите в Банкя, Драгалевци и Барселона? Тази държава само с революция може да стане нормална.

130

Кво го интересува

преди 1 месец

Електората, нали той не го избира?!

129

Анонимен

преди 1 месец

"Явно условията на украинските бежанци са измерител за благополучие" - ами явно когато живееш на гърба на няколко милиона данъкоплатци в луксозен хотел, всичко ти е покрито и не ходиш на работа за да заработваш е измерител за абсолютно благополучие, ДА!!!! НАГЛЕЦ ***!!!!

128

Анонимен

преди 1 месец

"след като това е измерителят за благополучие. " Главчев, вземи присади си малко мозък в таз глaва, то само с глaва не става. И нека те светна: признак за благополучие на държавата е това как се грижат управниците за пострадалите! Щото ако управляващите са с мислене на прошляци и гледат все най-евтинкото да дадат на народа, тогава и държавата ще е закъсала. След като си присадиш мозък може и да го схванеш!

127

Като укрите

преди 1 месец

Можели да живеят.Да ама българите трябва да си платятОт джоба си.Туй що не го казва главчук.