27

Питам се

преди 1 месец

Крупния трафикант Паскал издирва ли се? Ами не,разбира се!!!

26

Питам само?!

преди 1 месец

Кой вярва на тези фалшиви снимки, които всяко дете с безплатна програмка може да скалъпи?!

25

Анонимен

преди 1 месец

Делян знае,че е свършен.Изживя си своите 15 мин.слава и ако успее да се добере до следващия парламент с някои заблудени депесари,ще бъде само патерица на Бойко и нищо повече.Затова предварително му се подмазва,зер и той получи парче от баницата.

24

Срам и позор!

преди 1 месец

Този корпулентния крадец и престъпник, който фалира КТБ иБулгартабак и вместо да е в затвора, подавал фейк-сигнали срещу опоненти, за да ги унищожи.

23

До Анонимен

преди 1 месец

Престанете с тази небивалица,че Асен Василев е пращал писма за това,че Делянчо е "чист като сълза"!Пълни глупости!Посланника ни в САЩ онзи ден се изсмя на подобно твърдение и каза,че нищо не е изпращано !!!А и като знаем кой го твърди-Данчо МЕНТАТА!!!

22

Реалист

преди 1 месец

Много ще ме извинявате, ама снимките на пудели и пачки не значат НИЩО. По тази тема вече има прецедент!

21

Анонимен

преди 1 месец

Този сега съпредседател ли е или председател? Какво мислят другият съпредседател и почитният председател?

20

Парадокс Бг

преди 1 месец

Пудела с пачките яко лъха на Photoshop с толкова лошо качество, че към днешна дата е невъзможно да се намери цифрово устройство с толкова лошо качество и резолюция на снимките.Дори през 90-те години телефоните правиха по-хубави снимки.Освен това Коцев и Димитров! липсват на снимките с парите. Основният извод- едно куче и едни пари. ДАНС ни взима за ***. Аз пък се питам- дали всичко това не е сготвено от Шиши и Боко?!

19

Анонимен

преди 1 месец

Бойко е пуснал неговия си пудел да джавкат,щото идват избори и еднокнижника е станал по-нисък от тревата.Пък след това,пак както само той си знае.

18

Анонимен

преди 1 месец

Цирка продължава крадеца вика дръжте Крадеца! Смях, човека който разби КТБ и открадна от там 4,5 млд които бедния българин трябваше да плати, Булгартабак, Лафка, Техномаркет, доказан крадец и корумпе, говори за контрабанда и кражби!? А за тия обвинения насочени срещу ППДБ чакаме да бъдат доказани от МВР, ДАНС, прокуратурата които са на пряко командване на Бойко и Делянчо и ако не успят да докажат нищо и България отново бъде осъдена да им плаща неустойка, то явно е политическа клевета! Чкаме

17

А кой ще

преди 1 месец

Прати в Прокуратурата доклада на официалните турски служби за контрабандни канали на Пеевски за един милиард годишно?За който доклад Цацаров не беше чувАл?

16

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2 Само той да беше! Цяла Бг е доносник до доносника.

15

Анонимен

преди 1 месец

Този,който фалира КТБ,заради когото народа плати 4 милиарда,на когото му подариха Булгартабак и който е завзел половин България,говори за корупция,справедливост в името на народа?Стига,бе!

14

Анонимен

преди 1 месец

Змията хапела най- силно преди да умре.

13

Анонимен

преди 1 месец

Тези, които изпраха ДП, сега получават "благодарности" от него. ПП/ДБ сами са си виновни. Особено пък Асен Василев, за когото се пишеше, че е пращал писма в посолството в защита на ДП, че не е участвал в корупционни схеми. С месеци хората предупреждаваха ПП/ДБ да не вярват на ГЕРБ/СДС и да не се съ е ш ават с тях.

12

Анонимен

преди 1 месец

Това може да се случи само в Бг- най- големият корупционер и санкциониран по Магнитски да топи другите. Защо ДАНС, прокуратурата и сие не разследват него самия?

11

Анонимен

преди 1 месец

Крадеца вика "Дръжте крадеца"

10

Емигрант

преди 1 месец

В България името "Делян" да не е символ на наглост и отвращение ? ДЕЛЯН Добрев, ДЕЛЯН Пеевски....

9

Анонимен

преди 1 месец

То е ясно, че е пратил пиар доклад до медиите, но поне да беше казал какво стана с пудела? Животното няма вина и не е нужно да пострада заради снимките. #ДАНС with пудел.

8

Пловдив

преди 1 месец

Квиииииииииииииик кви кви кви квик Квииииииииииииииииииик кви кви кви кви квик грух Квииииииииииииииииииииииик кви кви кви кви кви кви квик грух грух .