41

Анонимен

преди 1 месец

Нещата са трагични и комични. Хаосът е след корекциите на конституцията. На ред е КС който час по- скоро трябва да преустанови това политическо безумие и позамисли за съдбата на държавата.

40

Анонимен

преди 1 месец

До Той- Той създаде моделът Баджанаците щото народът не харесвал ГЕРБ- обаче Баджанакови ни донесоха инфлация от 28.8%, а при тия лоши от ГЕРБ беше 0.6%, а лятото на 2021г дизелът стана 3.90лв- справка ФУЕЛО- и това ти харесва ли- 1л мляко стигаше 5.80лв, сиренето мина 28лв, хляба 5.60лв- и това ти се харесваше ли.....и затова каза той и Ниночка са виновни ГЕРБ- помните ли опашките пред Кауфланд- червените се бяха върнали, а олигарсите си прибраха милионите за платените протести!

39

Никола Стефанов

преди 1 месец

До Хаха: няма келепир да те утрепят в Донбас. Виж, в посолството може и да намажеш някоя друга пачка покрай Зеленчука и укро-н-а-цист-ите.

38

Анонимен

преди 1 месец

Ясно е като бял ден, Митрофанова активира Радев срещу назначението на Ненчев.

37

смеехххх

преди 1 месец

И това нещо ако е президент

36

Хаха

преди 1 месец

Чудно защо има опашка за посланици в Украйна а няма опашка за доброволци от евроатлантици за фронта в Украйна

35

Влади

преди 1 месец

Зеления чорап още го е яд на Ненчев, че не можа да си вземе комисионна от сделка за скапаните Грипени, за които така лобираше. Тогава и руската агентура заведе дело срещу Ненчев, че бил дал бракмите МиГ29 на ремонт в Полша, а не във враждебна нам Русия. Злобно и отмъстително човече е вставленикът на Решетников.

34

Радев

преди 1 месец

Не е президент

33

Тва руско прокси

преди 1 месец

Що се обажда

32

Той

преди 1 месец

Президента остана единственият който се бори с "евронацистите"и предателите.

31

Анонимен

преди 1 месец

Ей ви на моделът Баджанаците- нали след 10 юли 2020г олигарсите плащаха милиони за платени протести а след това си ги прибраха от 30% инфлация и договорът Боташ- Благодаря ти Гадев че с такова удоволствие ни подритваш към дъното!

30

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Чалгария, изпратете Мишо Шамара за посланик в Украйна! Слава Тортелини!

29

Изклатен демократ

преди 1 месец

то само като видиш "интелекта" на главчев, ти става ясно как се ръководи МВнР! Но, нали ППиДБ + ДПС + ГЕРП промениха Конституцията, и главчевия е единствеия възможен премиер - ще си сърбаме попарата - да благодарим на Христо Иванов, Делян Пеефски и Баци за кашата, която забъркаха!

28

Изклатен демократ

преди 1 месец

Посолството реди нашите посланици - това е ясно, нали Асена Василева разправяше, че еди кои си са одобрени от Посолството /на сащ, ако не е ясно някому/

27

Анонимен

преди 1 месец

След като Пеевски отказа везирската работа за султаната, сега Радев се е прицелил в нея.Алчен,. подъл, става за везир на падишаха.Същите мръсни характери.Политическата криза почна с грешния избор на една жена за президент.Извод:по - малко жени в политиката , религията, бизнеса, .Иначе ще станем като средните училища и висшето.Дето уж са там, а ги няма.

26

Това е

преди 1 месец

Скандала е че едно НПО на ционисти реди листи за посланици.

25

Анонимен

преди 1 месец

Това външно министерство стана за смях. Много непрофесионалисти по политически причини се упражняват волно и неволно. Ама дипломацията е тънка работа и не се прави така. Трябва спазване и уважение на институциите. Подкараха я съвсем през просото.

24

Анонимен

преди 1 месец

Има ли нещо нормално в тая държава/България/?

23

Анонимен

преди 1 месец

Моят орезидент с еказва Радев интой назначава посланици. В момента премиер нямаме.

22

Зозо

преди 1 месец

Рундев е просто една маша на Инициативният си ДС/КГБ комитет. Той не решава нищо сам. Чака заповеди от Мордор.