109

Анонимен

преди 1 месец

Същият този Мъск призовава да се раждат повече деца. А защо? Аз имам точно нула мотивация да бъда родител, когато детето ми може да ми сервира същата ситуация и аз да не мога да направя нищо.

108

OMG_Lucker

преди 1 месец

Към 124 "селянин"-а: идва докторът и с тревожен тон ти обяснява, колко е тежко положението и как трябва да се пият серия от лекарства. Докторът е учил сума ти години за това, работи в най- престижната болница. Ти обаче решаваш "да провериш" и какво правиш? Четеш ситния текст където с термини не е обяснено нищо? Нали знаете как седят нещата, какво се правите?

107

статистиката реши

преди 1 месец

Всъщност не е мъртъв, а само малко поосакатен. Но има 41% вероятност скоро да стане.

106

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да се начудя как така един баща е подписал съгласие синът му да приема някакви медикаменти, но не се е поинтересувал какви всъщност са тези медикаменти?!

105

Селянин

преди 1 месец

Мъск да не си търси виновни, по онова време той самия беше прогресивен либераст и никой не го е подвеждал. Отделно е позволил децата му да отрастнат с идеята че това е нормално, аз никога не бих го допуснал за моите деца.

104

Момичето от Дания

преди 1 месец

Синът му е символично мъртъв, но пък новопоявилата се дъщеря е почти жива... Все пак изборът е неин и нека бъде щастлива като жена. Мъск може да е искал друго, но по някакви неведими причини понякога се случват и такива неща. Детето пак си е негово, както и да се променя.

103

анонимна

преди 1 месец

Момче, в голяма грешка си - ако станеш хубавица, трябва да търпиш домогванията на разни, ако не си трябва да търпиш обиди от сорта егати грозотията, и във всички случаи да понасяш негативите, описани по-долу. не че и при мъжете няма такива, но все пак животът е по-милостив към тях в доста отношения.

102

мачо

преди 1 месец

като си сменил пола, марш в кухнята, умнико.....

101

анонимен

преди 1 месец

А не е ли така - раждането и гледането на децата, а после и стари и болни родители да не би да ги идстрелва напред? Много е права една, ние, мъжете сме с привилегии, но не ги оценяваме, но ако останем ден - два с малки деца или изкукали старци, ореваваме света. Обикновено се принизява приноса на жените навсякъде и ако отричате това, сте лицимерни.

100

Анонимен

преди 1 месец

"Дано да се окаже със силна психика, и да не направи някоя глупост. " - Започна да дарява по 45 милиона долара на месец, на каманията на Доналд Тръмп, въпреки, че ако Тръмо спечели, ще е по-неизгодно за ел. коли. Отделно, събеседникът му в този разговор е Джордан Потърсън - психолог, продал десетки милиони книги, който е известен с това, че е едон от най-върлитр противници на тазоши идеология, която Мъск обвинява. А и купи Туйтър за 44 мрлд и леко ги поизрита.

99

една

преди 1 месец

Защо е сменил пола си - на жените животът е по-труден, не ги смятат обикновено за нищо, е, може би пресилвам, но в повечето страни е така и трябва да си трайкат общо взето. Равенството е още илюзорно. Една жена е назад дори само защото ражда и гледа капризни и неблагодарни деца.

98

Анонимен

преди 1 месец

Ако го беше пратил в китайската фабрика да работи по 14 часа за купичка ориз, нямаше да има време да мисли за глюпости

97

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм за свободата на човек да избира да бъде какъвто си иска след 18г и да е свободен да плаща за този си избор а не държавата.

96

....

преди 1 месец

И богатите страдът

95

Анонимен

преди 1 месец

Колко нови имена се измислиха за обикновени падраси

94

Мимето

преди 1 месец

Аз с две дупки търся някой да ми оправи живота тез искат с една

93

Анонимен

преди 1 месец

Тея вокисти могат ли да бабанят

92

Анонимен

преди 1 месец

Имаме във входа подобен случай - вместо син и дъщеря комшията има 2ма сина вече, той си би шута де, не го обвинявам грам.

91

Зозо

преди 1 месец

Пълно щастие няма. Зет ще му доведе Ксавие :))))))))))))))))))))))))))))

90

Анонимен

преди 1 месец

Горкият човек! Нагледно доказателство, че парите не са всичко на този свят! Немога даже да си представя какво изживява. Дано да се окаже със силна психика, и да не направи някоя глупост. Ужасен удар за един баща!