149

Анонимен

преди 1 месец

До ДО 147;. Брей той много десетки години бил министър бе че чак децата си изучили хората....

148

AAAAAAAAA

преди 1 месец

Май ще е добре наистина тази с.*** днешна наркоманска, ***.лО.Умна да я пратят на руския фронт, че да се съкрати значително

147

Извращения

преди 1 месец

Някои пак ще бръснат портрета на Ботев и ще палят линейка.....

146

ДО 147

преди 1 месец

Хората с Борчове си купиха Къщи и си изучиха Децата , Пенсиите се вдигнаха , заплатите също - какво те притеснява - това са наши пари . Опитай да поискаш пари за Нова Къща от Съседа - глупав си човече .Асен Василев е Най-Добрия Министър на Финансите - трябва да му дадем Дължимото .

145

Анонимен

преди 1 месец

Като отворят пак казармите, до войнишката лафка ще има войнишко козметично студио. Щото как да идеш на стрелби с тия неоформени вежди?

144

Ей тулупиии

преди 1 месец

Много кореми пуснахте,време е за гърч!Киртаци такива!Марш в казармата да се научите да уважавате стария!!!!

143

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 1 месец

11 Милиарда Борчове НаПравих! сега Лихварите ще си Искат - Кръвнината!!

142

ИСТИНСКИ КОМУНИСТ

преди 1 месец

За еврогейска европа да се бият джендърите, за богаташите и тези в парламента да се бият синовете им, дадете ли оръжия на народа, той ще стреля по тях с удоволствие. Аз съм роден в НРБ, РБ не е моята родина. За НРБ ще воювам с удоволствие, за целия народ, ! Не за тези *** капиталистически

141

Анонимен

преди 1 месец

Говори се, че освен казармата щели да връщат и училището.

140

Анонимен

преди 1 месец

Само едно ще ви кажа:всичките тези кресльовци, които реват с цяло гърло за връщане на казармата-ще бъдат от тези, които най-много ще лъжат, мажат и мамят само и само техните синчета да не получават повиквателна!! Или акп не успеят да излъжат системата, ще ги уреждат с връзки за някоя спокойна службичка!!!

139

Анонимен

преди 1 месец

Седят баба и дядо. И дядото казва:- Спомняш ли си като бях в казармата ни даваха бром за да не си мислим за глупости?- Спомням си - отговаря бабата.Дядото:- Чак сега взе да ми действа.

138

Биете се за парите

преди 1 месец

На комунистическите фамилии и пробитите и корумпирани български служби да си ги трупат на ваш гръб

137

Кръчматъ

преди 1 месец

Грабвам Манлихерката и бегам а Фронта да съ бия за Винету, Шишо Кебапа, Киро Т., Денкоф, Главчо, Тагаренко, Ленчето Общатъ, К.Нинова, Ахмед Доган с двете ДПС-та, за Чалгаря и за всичкото знайно и незнайно дупетатин от парламентъ!!!! -))))))))))))

136

Тенгри кан

преди 1 месец

Европейците, ако са умни ще мобилизират всички Мбапета в Европа и така ще се освободят от стръчащите черни пишшшки;))) И без тва, по цел ден, нема кво да праат, освен да го мушкат на белите европейки и да им праат чоколатки! Броят на чоколадовите, резко че намалее в изглупелата от либерализъм Хейхуйхайропса;)))

135

Анонимен

преди 1 месец

Няма щатен военен който е произвел нещо за Държавата си. Преди 1989 година войниците им строиха вилите и засаждаха дръвчета. Комунизъм както и до ден днешен. Комунистите станаха капиталисти. Децата и внуците им наркомани и тарикати!

134

До Стеф

преди 1 месец

Стефчо, мамин. Кажи къде да те намеря да ти отпоря две тупалки да ти омекна главата малко и да ти дойде ума

133

Анонимен

преди 1 месец

Тия днешните могат само виртуално да се бият на компютъра.Ако хванат автомата ще побегнат с писъци само като им бръмнат ушите от стрелбата и замирише на барут и трупове!

132

Парите на богатите

преди 1 месец

Къде са ги краднали от народа и от мен няма как да ходя да ги браня.Да го ду ха тая Д1ржава.

131

Стеф

преди 1 месец

Бумър, орева форума с твоите хленчения как младите не ставали за нищо, как казармата щяла да ги оправи и т.н. Разбери, че никой не ти е виновен, че си загубил от живота си година и половина да копаеш, набиваш крак на някакъв плаци да кесиш по наряди. Това време няма как да си го наваксаш. Сори, мен. Остава ти да плюеш и да се самоубеждаваш, че всичко това си е заслужавало и те е направил мъж. Мда, да... Аре налягай ракията, че утре пак ще правиваш врат пред шефа.

130

Закво ви е армия

преди 1 месец

То нема какво да се брани вече лузъри!