69

Сюлейман Паси

преди 1 месец

Евроатлантик съм, още откак седях в скута на бай Тошо!

68

Ze nigmar

преди 1 месец

Влечугите са недоволни...:)))

67

ДОБРИЯТ СВЕКЪР

преди 1 месец

ВЪЗМУТЕНИТЕ АТЛАНТИЦИ СА КАТО ЗЛИТЕ СВЕКЪРВИ - ПРОСТО ТАКАВА ИМ Е ПРИРОДАТА!!! ЗЛОБНИ, ДРЕБНАВИ,МАНИАКАЛНО ПОДОЗРИТЕЛНИ, РИЯТ И РОВЯТ КАТО КАПРИЗНИ П Р А С Е Т А И ДЪРЖАТ ВСЕКИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТЕХНИТЕ КАПРИЗИ!!!...

66

Анонимен

преди 1 месец

Резидента пак се изложи.

65

Ненчев - стожер!

преди 1 месец

Ненчев значи евроатлантизъм! Ненчев значи патриотизъм! Ненчев значи европеизъм! Ненчев - земеделец с перука и огромно либидо, който разбира от труженички - единствения избор за дипломат в УКР! Без Ненчев в Киев ще дойде бедствие за България! Без Ненчев в Киев украинките ще останат незадоволени!

64

Анонимен

преди 1 месец

Паси не е българин и няма право на глас в Православна България! Този бастърд каза "Майната му на Православието".Като не иска православие тази пархатая муцуна да иде в някой кибуц и там да се изказва.Баща му Исак Паси беше референт на ТодАр Жевков - синът ренегат и конформист.Майната му на него!

63

КУЛТуви фрази

преди 1 месец

Председателят на евро атлантическия клуб в България е Соломон Паси,доказан родоотстъпник-предател и слуга на Америка. Негови са фразите ,,Да върви на м.йната си православието" и ,,Не е важна България,а Украйна". Изречения достатъчни,тази плюнка да бъде изправена пред закона,а ако няма такъв правораздаването да го раздаде народа. Ще почакаме още малко и това ще стане

62

Анонимен

преди 1 месец

Да си събира жалките другарчета като Русев и нему подобни и жените им и сестрите им и братята им и да се омитат. Цяла България ли очакват да ги храни?

61

Вълчо

преди 1 месец

Представяте ли си следната ситуация: Черноморския съвет във Вашингтон възмутен от позицията на Байдън за Украйна и подривното влияние на Зеленски.

60

Анонимен

преди 1 месец

Какъв е този Атлантически съвет на България? Ние нямаме допир с Атлантическия океан. Значи това са индивиди, служещи на държави, които са покрай Атлантика. Но ако служат на чужди държави, като какви се напъват да определят външната политика на България?

59

Резидента

преди 1 месец

Аз съм за Рассия,ба....

58

Анонимен

преди 1 месец

Кой го писа това? Мони псето ли?

57

Анонимен

преди 1 месец

Кои са пък тези, че даже да коментират президента? Някакво клубче от 10-20 души. Те ли ще определят външната политика?

56

ПЕТКО КАТЪРА

преди 1 месец

На "атланциците" никой не им е виновен,че нямат читави хора!Не може куцо и сакато да се праща на държавна ясла!

55

Анонимен

преди 1 месец

Радев е единствения нормален политик.Всички други са застаряващи червени кукундрели

54

Аз само да питам

преди 1 месец

България има ли излаз на Атлантическия океан, та има атлантически съвет? Или просто външни сили се опъват да влияят на външната политика на суверенна и независима България?

53

Анонимен

преди 1 месец

Бащаму на соломон паси сьщо бе в бкп защо

52

ВъзМутен

преди 1 месец

*** от кадя на кадя, бе? Кумонизде! Сасипахте я тая държава! Оставка! Вся власть советам!

51

Анонимен

преди 1 месец

Баща му на Мони Паси кой беше? --- Трябва да е бил някой много ясно изразен евроатлантик, човек и гражданин, в никакъв случай селянин.

50

АЗ

преди 1 месец

Разбира се , че ни руши имиджа и се излага пред цял свят , *** !!