151

Анонимен

преди 1 месец

За да спечелиш и придобиеш нещо ново трябва да загубиш нещо старо Няма ситуация в която постоянно печелиш без да губиш И на двете места никога не си цял,части от твоята душа,влизали в контакт с живи и неживи същества и предмети остават завинаги там и се отделят от теб на местата, където си живял.Те са твоята душа,защита ,сила те са твоите Хоркрукси.От тези енергийни точки,взависимост ауралното поле може да черпиш и получаваш или да губиш енергийна сила.Джени,България не е мръднала 70г.

150

Хи хи

преди 1 месец

Малееее, тва да се навреш в гнездо на терористи където всеки трети е заподозрян, че иска да събори още кули в Ню Йорк, освен двете кули, и където на всяка пресечка има по трима полицая да пазят уж от терористи, НЕ Е ЛЕСНО ! Страх те е, че за ъгъла те чака терорист с автомат в ръка !

149

Манол

преди 1 месец

До Олдъс Хъксли.Абе,чудни хора сте.Ходите по света,а не сте видели,че има магазини с естествена качествена храна и такива за плебса.Например има магазини в които никога не са продавали продукти и питиета в пластмаса.Само в стъкло.Но цените са в пъти по-високи.Какво се правите ,че не знаете.

148

Анонимен

преди 1 месец

България - една от малкото държави, в които плащаш пари на банката, за да изтеглиш от собствената си сметка. Банките не плащат лихви, а ви въртят парите за техни си цели. Отвсякъде ви къртят

147

Анонимен

преди 1 месец

В България народа е кофти. Келяв народ, изкукали

146

до 142

преди 1 месец

Как казват на Евгения в България? Жени? То е едно и също. Все намирате за какво да мрънкате, ама то от завист. Много завиждате на успели емигранти, яд ви е че навремето ви е домързяло или дострашало да избягате и вие и сега децата ви ще теглят.

145

Анонимен

преди 1 месец

Представляваш ли си да емигрираш в друг континент и да се набиеш баш в гето като ню йорк? Аман от балъци

144

Анонимен

преди 1 месец

До 131 България не ти е виновна че не можеш да си подбираш средата. Навсякъде има и свестни хора, и kpeтени. Въпрос на характер е какви ще привлечеш около себе си

143

Анонимен

преди 1 месец

Без образование няма държава.В България образованието трябва да се издигне в култ,да се реформира образователната система,да се образоват малцинствата и да се забранят чалготегите със закон

142

Анонимен

преди 1 месец

До 135 Очевидно никога не си бил в западна Европа

141

Анонимен

преди 1 месец

Защо се е прекръстила на Джени,а не се представя с името си Евгения? Българите живеят зле,защото са разединени,нямат обща цел и са диви чуждопоклоници,отричат се дори от името и рода си.Жалка история

140

Анонимен

преди 1 месец

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ СЪЧИНЕНИ ОТ ГЕРБАВИТЕ ПСИХОШОВИНИСТИ

139

Анонимен

преди 1 месец

До Олдъс Хъксли Глюпчо, затова ли живеят с десетина години повече от нас и с 20 от Русия и страни от 3я свят.

138

Анонимен

преди 1 месец

До До 132 Хората, с техния манталитет и култура правят една държава, а не природните дадености. Това може да се наблюдава по целия свят. Държави с природни богатства, но с нисък стандарт и качество на живот. И обратно, страни с почти нулеви ресурси, но със стандарт в пъти по-добър. Следователно, ако искаме България да се подобри качествено, ХОРАТА трябва да си променят мисленето и възприятията. Няма друг начин!

137

Олдъс Хъксли

преди 1 месец

Потребителският до-битък, вика храната евтина и изобилства на запад , да не се чудите защо сте и болни ? Вече и в ЕС - България чуждите магазини продават на мало и голямо - евтино или скъпо - храна намаляща населението на земята. Да ви преведа - токсична

136

От Чужбина.

преди 1 месец

Аз само да попитам, като ви е токова чиста и качествена храната в България, защо средната продължителност на живота е най-ниската в Европа? Пък и нали най-добрите доктори останаха в България? Нещо не се връзват нещата. А за културата на тютюнопушене и употреба на алкохол какво казвате? Или ракията все още е най-доброто "лекарство"?

135

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 месец

Ако не бях АЗ да ви спася от това да станете картофено полЕ,когато монархо-фашистка България ЗАГУБИ войната , отрочетата ви сега не само че нямаше да са пушечен материал на Запада , а нямаше и да сте живи , забравихте ли бомбандировките !

134

До 132

преди 1 месец

В старата книга е написано - "По делата им ще ги познаете" ! Като отидеш в развита западна държава виждаш едно подредено общество. Красиви градове, перфектна инфраструктура, всичко уредено, висок стандарт на живот, развити икономики. Хората са възпитани и културни, поздравяват, усмихват се. Виждаш едни общества които са постигнали резултати. В България какво виждаш? Точно обратното. Съсипана държава, грозна инфраструктура, унищожена икономика, и навсякъде злобни намръщени и невъзпитани хора.

133

Анонимен

преди 1 месец

Има една доста голяма група от хора, имигрирали в САЩ или Западна Европа, които няма как да се примирят с провинциалната дивотия и закостенялост на доста българи. За съжаление, именно хората, които се самопредставят за "патриоти" са най-голямата пречка пред страната. Прогресът е винаги в новото - и в материално и в духовно отношение. Никой на никого не пречи да си развява потурите и да си друса хората, но трябва да имаш елементарна отвореност и възприемчивост към външния свят.

132

Програмист до 131

преди 1 месец

Аз всеки ден работя с Германци , Американци , Британци защо не мога да видя някой по-умен българите .. от тези българи завършили с голям мерак ФМИ и ТУ-София