43

Алекс

преди 1 месец

След мазното кафе на Пеевски,прането на ББ,пудела с пачките да говориш за борба с корупцията е пародия.При Кики пространството между ушите е силно разредено и не може да го схване.

42

Но как така,

преди 1 месец

вие само с корупция и полови назначения се занимавате?Как така?

41

Харвардски Елфи

преди 1 месец

Пича е успявал да продава сок от моркови с две капки кокичева вода за 20$ дозата на амерканските милионери , та на вас ли нема да ви пробута "борба с корупцията" и " ако си умен и убав си с нас"...

40

до 35

преди 1 месец

Явно пицата не прощава.

39

Samo minavam

преди 1 месец

Казала лисицата, на кокошките

38

Анонимен

преди 1 месец

До Млади меринджейи - Ей, мошеници бол, развъдиха се, честните хора намаляват. Не ни трябват меринджеи-схемаджии, щото народът го отнася. Спасението ни е в спасяването от тях.

37

Честита Промяна!

преди 1 месец

Цяла нощ е плакал завалийката! Сега след демократичния провал от посолството ще си сменят всичката прислуга и после няма НСО да гази хора, няма пици с кристали, няма парапети! Горкия!

36

Народ

преди 1 месец

Стига лицемерие, лъжи и ограбване на народа!Разплухте се в охолство, лапачество, разгул и разврат.Дим, да ви няма!

35

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков е синоним на Празни Приказки.

34

Анонимен

преди 1 месец

Е то значи да водите борба срещу себе си. Видяхме ви политиката и не, мерси. Не ни трябва. Нито корупцията намаля, нито положението в страната се подобри. Виж ца Украйна обаче и безропотно изпълнение на задачки от чужбина бяхте първи. Това обаче не е национален интерес. Нацията или иначе казано народа има далеч по различни виждания и в повечето случаи вашата политика Петков беше и е срещу тях. Повече от същото не искаме. Взимаи си еднопосочен билет за Канада, че маси в България не останаха

33

Млади меринджейи

преди 1 месец

За ПП всички дето ги критикуват и казват/разкриват истината са глупави . Ами така де ако си умен ще си с тях в схемата , ще се уредиш и ще станеш милионер за една сседмица. Само наивен *** може да иска да е беден, па макар и честен...

32

Анонимен

преди 1 месец

Киро е решил кат Ристьо, да изкара за пенсия в парламента с приказки за борба с корупцията. Оня, откак го помня, все съдебната система реформираше. Е, успя Конституцията да изреформира, ама бадева, няма да му харесат променките. Но пак навреме изчезна.

31

Анонимен

преди 1 месец

Дa ce ocвeтлят oфшopkuтe u no-cneцuaлнo npeвoguтe oт Гaзnpoм u Лykoйл в тяx...?!

30

Харакиро Шматков

преди 1 месец

Политиката ти е да си преводачка на Козяк! А сега без главния памперс осиротяхте! Лоша работа!

29

Анонимен

преди 1 месец

Резултатите от борбата:Герб изпрани първа сила,Деса в конституционния съд,служебното правителство на Бойко.Киро,айде моля ви се недейте повече да я борите тая корупция.

28

Киро Истината

преди 1 месец

В маркетинга нема лъжа всичко е бизнес... няма сори купи си сама простинори ...

27

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 1 месец

"Петков: Политиката ни е да водим борба с корупцията".......толкова е абсурдно , нелепо и смехотворно , че дори не се нуждае и от коментар.....

26

Аква

преди 1 месец

Докато не свърши конфликтът Украйна- Русия, няма да имаме трайно правителство. Разделението между партиите е огромно, между избирателите- депресивно, а между държава и народ - убийствено гневно. ЗАЩОТО НЯМАМЕ НАЦИОНАЛНА МИСИЯ И НАЦИОНАЛЕН ПРИОРИТЕТ. Приемаме чуждите евроатлантически интереси за наши въпреки съпротивата ни.

25

Бай Танас

преди 1 месец

Киро имал и политика ?!? ...

24

:))

преди 1 месец

Така е, кинтите имат право да отидат при когото те поискат да отидат. Don't touch me, 'cos I'm dangerous! :))