161

Анонимен

преди 1 месец

Соростака дори не знае че фащ са изцяло президентска. От президента на фащ и администрацията му зависят доста неща, даже съдиите назначава. Така че соростака трепери че в един момент господарите му могат да го съдят. За провалена тролска грантова служба.

160

Анонимен

преди 1 месец

В интерес на истината Байдън беше предаден от своите, също като Тодор Живков. Върнете се 4 години назад и вижте, че Байдън е същия като сега. Та нима тогава не виждаха, че има ментални проблеми? Защо чак сега го призоваха да се откаже, въпреки, че той упорито до преди часове отказваше? Колко демократично! Да принуждаваш със сила и психологически натиск собствения си кандидат, който премина всички предварителни избори!

159

Св. Хънтър Байдън

преди 1 месец

Неврокопският светец Росен Синоптичкин как ли ще коментира отказа на съпруга на Джил Байдън да се бори за нов мандат в Белия дом, отказ, сравним със собственото му политическо дезертьорство през 2016 г.?

158

Някой си

преди 1 месец

Добро решение на старчето! Ново начало за " Американската демокрация"! За тях това е добре! Но за Българската " парламентарна демокрация" в България,е време и МутроКомуниста И той да се Оттегли! Това си е на Българска почва! Време е старите да предадат " щафетата" на Младите! Очакваме решението ти Дедо Борисов!!-:)Не очаквай момента да останеш сам пред урните!!!

157

Анонимен

преди 1 месец

Спрели са му кранчето...

156

Ле ле,

преди 1 месец

...какво им става на Копейките? Толкова ли са я закъсали на фронта, че единствената им надежда остава в... непредсказуемият Тръмп? Като сеят омраза по единият, и смятат ,че някой ще заобича Ботоксовото Джудже? А дано, ама надали...

155

Анонимен

преди 1 месец

Вкараха го в изолация понеже хванал ковид уж и го оттеглиха.Не че съм му фен но ми е малко жал за дъртата мумия,използваха го и си изтриха г..за с него.

154

Анонимен

преди 1 месец

То това си се знаеше.Сега чакаме главната сатанистка да се покаже и като кралица на света да се изкаже.Тя е цветнокожа,вече не е на лов за любов обаче все пак се пазете да не я срещнете в тъмна нощ.

153

Анонимен

преди 1 месец

Все хубави новини има през последните дни Руснаците превзеха доста населени пунктове. Преди няколко часа идва новина, че 2 батальона на Укрофашистите са обкръжени на Ню Йорк само диваци могат да прекръстят град с това име който се е казвал Новгородское. Демократите нямат полезен ход за победа този път фалшификата няма да стане. Републиканската гвардия и частна армия е готова на гражданска война ако се наложи. Залога за американците е тяхната чест а гавратата със сащ дойде от демократите.

152

8

преди 1 месец

Сорос му е предложил да се пенсионират заедно плюс два рубина и един смарагд.

151

Анонимен

преди 1 месец

ЗНАЧИ ТРЪМП ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И С ГЕРМАНСКАТА И РУСКА ДОМИНАЦИЯ В ЕВРОПА Е СВЪРШЕНО. ИЗРАЕЛ СЪЩО ГУБИ ПОДКРЕПАТА.

150

Анонимен

преди 1 месец

Браво Бай Дончо..- време е да си починеш - отиди на вилата..подреди мазата..стегни покрива..пребоядисай гаража- че тъз зима ще е тежка и студена

149

Май-май

преди 1 месец

Ще объркат Дони с тая Камала Харис!

148

Анонимен

преди 1 месец

Американците просто няма да изберат жена за президент и това е. Тръмп ще е.

147

Анонимен

преди 1 месец

След разпада на ЕСето център на Европа ще стане Австро-Унгария, като към тях ще се присъединят Сърбия и Словакия, а и Унгария ще си върне унгарските територии от бившата УССР. САЩ и Китай ще говорят с Австро-Унгария, а не с Брюксел, не случайно Орбан се срещна с Тръмп, неслучайно Си Цзипин беше в Унгария и Сърбия.

146

Кръчматъ

преди 1 месец

Колегии..., Камала Харис от "маалатъ" включи VPN -а на минусите у Форума!!!! -)))))) Давай, Камала, р:::ъгай чушки у бобъ!!! -))))

145

Капейка

преди 1 месец

На нас ни казаха да започваме да пл юем по Камала Харис.

144

Анонимен

преди 1 месец

Те вече са пробвали с магаре

143

прасчочо

преди 1 месец

д о152: много си се объркал. Важната роля е президента да подкрепя евреите. Обама не ги подкрепяше и евреите бяха сами в ООН под натиска на международната общност. Бяха се кротнали. Камила ако стане президент, няма да е много по-различна, но в случая евреите водят войни и имат нужда от американско оръжие. Бързо ще гушнат букета, а Нетаняху ще го изядат неговите си, без американска подкрепа.

142

Анонимен

преди 1 месец

До Европеец с главно Е! Предлагам ти да си намериш добър психилог, преди да се наложи да си търсиш психиатър.