72

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Нато да удри атома. Какво се бавят толкова. Джуджето ще се ocepe в бункера, замина му яхтата.

71

Дарина

преди 1 месец

СССР се разпадна и Росия ще го последва

70

Иван

преди 1 месец

Не можеш да победиш по-голяма и по-силна във военно отношение държава. Просто трябва да отстъпиш и да се съобразиш с желанията на другата държава. Все едно Турция да има претенции към половин България. Какво ще направим? Ще воюваме ли? Едва ли. Умното е да дадем територията която иска и да се гледа напред.

69

Ивета

преди 1 месец

Да живее българо-американската дружба

68

Кремена

преди 1 месец

Никога повече с Русия

67

Каквото повикало…

преди 1 месец

Не спазваха Минските споразумения. Бомбиха цивилни 8 години. 2021 началото наркомана промени конституцията и практически направи връщането на Крим конституционна цел. А Ноември 2021 в Мюнхен каза ча Украйна щяла да се сдобива с Ядрено Оръжие. За капак От Дек 2021 Украйна почна мобилизация на големи войски на изток и се готвеше за офанзива. Русия просто ги изпревари.

66

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна управлението на държавата практически е в ръцете на нео-нацистки групировки? Наглото джудже Зе е за парлама там.Това кой и кога ще го признае! Аман от двойни стандарти и от политици които си затварят очите пред очеизвадни факти!

65

Накратко

преди 1 месец

САЩ = ФАЩ принудиха куклата на конци Зеленски да принуди Путин да започне инвазията. А сега същите тези перат десетки десетки милиарди и някои хора отвъд океана станаха мега богати от цялата тая работа. Ние в Европа разбира се отново сме в ролята на ХРАБРИ ДУХАЧИ!

64

Анонимен

преди 1 месец

За щастие България вече е приятел със САЩ и те ще ни пазят от злите руснаци

63

Анонимен

преди 1 месец

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

62

Анонимен

преди 1 месец

И без да се разхождам в България член на ЕС знам, че 95% в селата и малките населени места са с външна тоалетна, в някои дори няма ток факт за пътища да неговорим. То в градовете ни е страшно пътищата ни са дупка до дупка. Обаче тук една неолиберална платена мър$ша ни обеснява как е в Русия. И това този бокLук го пише вече не знам за кой път. Русия си е добре обаче нашия кенеff няма кой да го оправи.

61

стига бе

преди 1 месец

две години ли, колко някаква си шашава война и в столицата на противника 800 повредени сгради и 200 жертви /не, че не е трагедия/. А имат големи бомби и ракети. Я да видят чичо Сам как го прави. Лунен пейзаж. Дори могат да видят евреите какво направиха и то за няколко месеца. Шалварите вече не могат да преброят колко дадоха фира. Пълни профани.

60

Иван до 52

преди 1 месец

Това изобщо не е истина. Второ тук говорим за съвсем друго и пак не си разбрал. Ако Турция има претенции и иска да вземе половин България, то ние е по-добре да отстъпим територии и да гледаме напред, отколкото да даваме човешки жертви и да воюваме, защото така или иначе ще загубим и ще си вземат териториите, които искат.

59

Метай атома Медвед

преди 1 месец

Айде мЕтайте го вече АТОМа бе! Откога го чЕкам. Цяла студена война мина и все не идва пущината му. Метайте и дииа сд свършва вече тоя грешен свят!

58

Анонимен

преди 1 месец

Тази зима на балкан ще е! Нацепил съм дърва има за две зими! Горе в балканеца отивам, пък нека пращат повиквателна щибаняците от ДБ! Аз за интересите на САЩ няма да ходя да гина. Да ходи да се бие Христо Иванов и лунатиците около него.

57

Анонимен

преди 1 месец

Той Кличко лае по Зеленски, но имам чувството, че на онзи взе да му идва в повечко и скоро ще си ние камшика по един или друг начин. Тогава боксьорчето ще се оправя и ще го видим що за стока е. Вече се видя, че на масата украинци не им дреме за войната и общо взето си гледат кефа. И съответно войната е зациклила от година. Защо тогава на съюзниците им трябва да им пука и да продължат да наливат милиарди, които веднага потъват като вода в пясък.

56

Анонимен

преди 1 месец

П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия влизат.

55

Нацистка държава 404

преди 1 месец

Това е списъкът в който са сложили Мъск. Хора в списъка са били убити. https://myrotvorets.centerНа първата страница на сайта са лицата на измъчвани и убити Руски войници. А този списък е създаден от хора в Украинския парламент. Действащи народни представители. Това е образцовата демокрация на която ДБ = Демократична Украйна се натискат да помагаме и да пращаме оръжия.

54

Анонимен

преди 1 месец

То Укроармия не остана вече! Там вече основно се бият разни главорези от Ислямска Държава и други наемници на които НАТО плаща заплати от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! А пък на Урсулката и другите роботи им плащаме заплати пак от НАШИТЕ ДАНЪЦИ за да защитават по екраните това безумие. Да ни е честито!

53

Володимир оттече

преди 1 месец

В канала на историята оттече. Свърши се с този клоун наркоман.