6

Анонимен

преди 1 месец

Как така някой построява бент, за да открадне реката и местните не знаят кой е? Нали се вижда накъде отива открадната вода? Разрушават бента, реката тръгва. Крадецът на вода отива, слага найлони и реката отново пресъхва. Службите къде са? Това е криминален случай. Криминалистите да си размърдат мозъка и да арестуват престъпника! След това друг няма да посмее. Или "наш човек" спира водата, за да си полива земята?

5

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тая гнусна русия бе копейка.

4

Русия

преди 1 месец

за 2 дена 2007 погаси 200 пожара в България. Как не се спомена за умишлените палежи, особено в защитени зони, каква е целта: фото, перки, мини, проучване злато, дърводобив? Не разбрахме, кои са приятелите ни, и кои враговете на България. Слава Севрюкова казва, че след десет години, когато България е тотално унищожена, около 2034, ще дойде читаво правителство, оглавено от жена. Още "без пушка ***, част от България, няма да е българска. Ще ни съчувстват Русия и Сърбия, но няма да помогнат."

3

Анонимен

преди 1 месец

То на Гуглето се види, че има бент точно при магистралата па реката както няма вода така и е нямала.

2

Чичо Гошо

преди 1 месец

Тоя Васко Узунов, барабар с неговия ментален гуру и понастоящем министър на ОСВ, Пепи Димитров, заслужават само едно .. трепане на тия неможачи, алчни за власт и пари

1

Анонимен

преди 1 месец

Въх нема нарушители и туйто. Проверяват - нема та нема. Отиват си - и реката е нема. Връщат са сичко си е там и нарушители нема. Отиват си - и реката с тях си отива. Тия "проверяващи" е ясно какво "проверяват".