166

Анонимен

преди 1 месец

Протоколите ще ги изпълните,това ви е работата.Те обаче искат да минат метър ,но да получават безвъзмездно субсидии от ЕС много преди да са предприели нещо по договора или изобщо нищо.Много са прости нещата,македонизма ви е проблема, експеримента на Сталин и Тито.

165

Анонимен

преди 1 месец

Мънкидонец може да си измисли невероятни лъжи - например, че главата му нейе пълна със сръбски гyйна, които той вади през устата. Жив пример - Мицко!

164

Анонимен

преди 1 месец

Тез пак имитират,че направили много,а то голямо нищо.Сменили името,нищо не сте сменили,оставиха ви гърците северната област да е с име на държава.Голям компромис от гърците,сега съжаляват.А за България абсолютно нищо,освен шантаж,палежи на клубове, дискриминация,уволнения,защото сте наясно какъв е преобладаващия етнос във Вардарско.Това отложено зачитане на права е абсурд,пак е изнудване,за да не се зачете историческия произход ,история,и правилен прочит на събитията.Поредните манипулации

163

Анонимен

преди 1 месец

Няма спор какъв е Гоце Делчев, защото той сам го е написал какъв е - Българин! Ако не беше го написал собственоръчно, тогава да спорим, ама го е написал! Мицко ли знае по-добре какъв е Гоце Делчев или самия Гоце Делчев. Гоце като да е знаел, сърбомани ще му крадат революционното дело и живота, затова го написал черно на бяло, какъв е той и организацията му - "...като сме си българи"

162

Анонимен

преди 1 месец

То това не е никакъв проблем защото е самата истина.Фактите са си факти..Защо искате да лъжем,заради нашите фалшификации на измислена нация.И Георги е българин и Преображенското въстание и много други.Мискински не знам какъв е произход сигурно и той вече не знае.Е ,на сръбска софра с много финикийчета захлебен обаче да се инати.Нормално за продадените.

161

Анонимен

преди 1 месец

Всичките дрънкалници,които не разбраха,че да говориш чужд език и да объркваш врага...Който е Националист,вилииик.Но,когато се наложи да отговори на сладка риба користи ,био би шиптар или македонец ,прави српски...Не те прави предател,сръбски Део,прави те,в пъти по-интелигентен и завършил определени филологии Някой,който може и да постави определени въпроси на друг език и пак повече да защити България от типичния ескортник тук,неумит с двата си Санта ,които е избърсал върху омърляното мое знаме

160

Анонимен

преди 1 месец

Македонците са най-простите български селян.дури които познавам

159

Алекс

преди 1 месец

Отдавна е ясно,че Гоце Делчев е българин.Мицкоски е неграмотен и още не го знае.РСМ е много зле.Изветряло бабе за президент и неграмотен премиер.

158

Анонимен

преди 1 месец

Факт: В Америка има много Американци които си спомнят, че техните пра баби, баби, майки и бащи са пристигнали от земите на днешна Русия и още говорят на този език и на вид са с чисто Европейски Лица! Аз като приказвам с тях на Американски език, ме питат от къде съм? И аз Казвам: Българин! И те: Братко...знаем това от приказките за Българите от нашите пра Баби, че и ние сме Българи .... избягали от Русия и от по времето на СССР за да останат живи!

157

Анонимен

преди 1 месец

Да видим къде Гоце се е подписал някъде като небългарин. Тези севрнимакаци много про сти хора

156

Анонимен

преди 1 месец

Ами ,че той си е БЪЛГАРИН!

155

w

преди 1 месец

Гоце Делчев - по паспорт Георги Делчев учи в българската солунска гимназия. Не се казва ДелчевСКИ, ДелчевИЧ или ДелчевИЦКОВСКИ.

154

Анонимен

преди 1 месец

Да така е: Аз съм Българин, но като стъпя в Турция за да не ме удрят по главата, слагам си чалмата и викам, че съм турчин. Като отида в гръчко на остров Лезбос, започвам да лижа като грък и всичико е нарет. Като отида в Сърбия за да не ме ударят по главата викам че съм сърбин. В Македония мога само тихо да кажа, че съм българин. Като отида у Русия кавам че съм потомък на Чингис хан и всичко е наред... Само в Америка и Европа като кажа че съм Българин, ми стискат ръката и казват "Братко"!

153

Анонимен

преди 1 месец

Да така е: Аз съм Българин, но като стъпя в Турция за да не ме удрят по главата, свалям си чалмата и я удрям по земята и викам, че съм турчин. Като отида в гръчко, започвам да грача и вкам че съм грък за да не ме ударят по главата. Като отида в Сърбия за да не ме ударят по главата викам че съм сърбин. Като отида у Русия кавам че съм потомък на Чихнгис хан и всичко е наред...

152

Анонимен

преди 1 месец

Тези 180 000 имат родители заедно роднините им са повече от милион. Мицкоски също е в този милион.

151

тоти

преди 1 месец

Май най добре на нашите в Македония сее даде право,/както Турция/ да се върнат в страната с свойте семейства ,а кой иска да е Македонец да си остане там и ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ да се сложи край !!!

150

Анонимен

преди 1 месец

А какво казва мицкоски за 180 000 "македонци", които доказват Българските си корени и подписват декларация за Българско национално съзнание!!! Те какви са другарю мицко

149

Ясно

преди 1 месец

Няма да я бъде тая !

148

Тъй при хората които

преди 1 месец

Гоце Делчев е извънземен,но Ванчо Михайлов ви го такова.....македонисти и пред тв камерите...

147

Историк

преди 1 месец

Някой да знае име на македонски цар от античната им история, който да не е бил васал на гърците? А поне един да знае на какъв език са говорили античките маклета преди цар Борис да създаде Охридската книжовна школа и да издаде заповед всички да говорят един език - български ? Не че нещо ама за един мъкедонски колега питам.