28

Анонимен

преди 1 месец

След като над 100 000 украинци живеят наш гръб, защо на този човек се отказва дори да остане в Бг???

27

Щъки

преди 1 месец

Доколкото знам, ако една българка отиде в СА и няма забрадка, в най-добрия случай ще ѝ се направи строга забележка, а в най-лошия ще я спукат от бой за да си сложи такова нещо. Та те такива сега явно са решили, че могат да се нанесат да живеят в БГ.

26

Кирчо

преди 1 месец

Значи ДАНС си върши работата точно ! Интересно медийте за какво реват ?

25

И аз искам

преди 1 месец

да живея свободно и богато в центъра на Европа... С какво е допринесъл за България, та искал в България.. Първо работата - после плащането....

24

Щъки

преди 1 месец

ДАНС по дефиниция се грижи за националната сигурност на България а не за доброто настроение на саудитските граждани.

23

Рахел

преди 1 месец

"Свобода и справедливост" са едни измислени трохички, които никой вече не ги кълве. Този образ трябва да приеме факта, че не е от хранещите се на масата и чинно да посрещне съдбата си. Както правят всички останаши...

22

Шведското чорапче

преди 1 месец

Не е работа на ДАНС да дава подробни обяснение на чуждестранни анонимници от ДВ.

21

Цъки

преди 1 месец

Предлагам Мери Лоулър, която му съчувства така съчувствено да си го приеме в личния си апартамент и да му сервира всяка сутрин кафе с шоколад. ДАНС просто този път са си свършили работата качествено.

20

Анонимен

преди 1 месец

щото е турчин

19

Анонимен

преди 1 месец

Абе то цялата им държава трябва да нюкнем, той реве за закрила, рез няка.

18

СВОБОДА В ЕВРАЗИЯ..?

преди 1 месец

ПИТАЙТЕ РУСНАЦИТЕ ДАЛИ СА СВОБОДНИ, ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДРУГ, ОСВЕН ПУТИН....

17

СВОБОДА И РЕЛИГИЯ...

преди 1 месец

ЕВРАЗИЙСКАТА РЕЛИГИЯ ОТКАЗВА СВОБОДАТА......КОЙТО ИСКА ДА Е СВОБОДЕН, ДА ОТКАЖЕ РЕЛИГИЯТА, КОЯТО НЕ ПРИЗНАВА СВОБОДАТА....

16

Анонимен

преди 1 месец

До7 . Турция също е в диктатура. Не съм ходил да съм напълно сигурен . Но по това което се виждаше от публиката на феновете на Турция . Тези турци родени в Германия от няколко поколения нямат нищо общо с тези които бяха само за футболната среща. Разликата при жените бе голяма в поведението им .

15

скоро скоро

преди 1 месец

Ще бъде печеливша продажбата, на молитвени килимчета.

14

Хм

преди 1 месец

Не виждаме нито един аргумент за това,как приемането/неприемането на тоя ще се отрази на България,а това е най-важното!Не може да даваме убежище на всеки м****л,само за да се харесаме на Сорос(който и без това скоро пада от власт,а Тръмп има коренно различно мнение по въпроса).

13

морски

преди 1 месец

До До 7 И тук е извращение отмяната на смъртното наказание.

12

Анонимен

преди 1 месец

Мръсен джихадист.

11

Анонимен

преди 1 месец

Е то тоя ако му сипя една ракия и една свинска пържола и за мен ще каже, че искам да го убия и се страхува за живота си.

10

до 7

преди 1 месец

""""Не разбрах какво му е пречело да живее в Турция?""" ------ Ами може да са се опитвали да го оплодят??? Въпреки неуспешните опити да се оплоди мъж, комшиите ни не се отказват от експеримента! -))) А, и ме гложди съмнението, че вече не ги интересува резултата от експеримента, май вече просто им доставя удоволствие самата процедура... -))))

9

До 7

преди 1 месец

Ето отговорът и дано имаш малко мозък за да разбереш! - В саудитска се режат ръце на улицата, извършват се всякакви извършения, но света мълчи и скача срещу Иран. Защото едните са съюзници./