55

Анонимен

преди 1 месец

до 48 Бариерата трябва да се вдигне на 10 %. На другите избори очаквам оня скааапаняк продажника Руди Гела дето нищо не прави в НС освен забавлява депутатите с чувство си за хумор. За хумора съм го признал и дотам.

54

Анонимен

преди 1 месец

Цялата държава цъфнала и вързала , седнали някви потни заддници да събарят в комисия камък по камък.

53

Исторически зоопарк

преди 1 месец

На подполконика следващия му пристан ще е в Меча на Радо Ухото...ще мъчат да прескочат 4%

52

Анонимен

преди 1 месец

Обикновен измамник . Грешката му е , че много му личи .

51

Анонимен

преди 1 месец

Пламен Пасков и Краракачанов подкрепиха Ивелин сектата на Сциентологията.. Това показва , че двамата са еничари .. вербувани от Сектата на Сциентологията.. Това е по лошо отколкото да приемеш исляма и да сложиш ***. Исляма няма да те изнудва да си заложиш апартамента и да им дадеш парите.. 30-40 хил. човека са пробити от сектата това е повече от българската армия , хора мотивирани надъхани като терористи..

50

Легионера

преди 1 месец

Следващия път ще гласувам за Възраждане, видя се работата.

49

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Построих 2 църкви и строя трета ;)

48

Анонимен

преди 1 месец

Ако не се вдигне 4%-то изискване за достъп до НС, наесен ще видим какви ли не аритметики от рода на Величия, Мечове, ЛЪвици, Отровни дуети и пируети, могъщества и прочие интелектуални и много стръвни Джомолунгми все с плюнка на уста и на гърба на "Боко".

47

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

До 43 ти ква диплома имаш бе гн историк.. средно поне имаш ли хахахах

46

ти си тракиец

преди 1 месец

До АзъКанъАзъ7112136860 Те са такива шашави!

45

Анонимен

преди 1 месец

То колкото Ивелин е построил вие толкова не сте пребоядисали .ехе какви времена само ..аналогия като Бай Тошо.

44

Анонимен

преди 1 месец

до 37 Шoпарът Марков знаеше че с Исторически парк е свършено отдавна. Още преди година, но целта му беше чрез този парк и Ивелин Михайлов да се намърда в парламента за да станегушата му на този алкохолик още по- голяма. Самият Ивелин Михайлов разправя на Киро брейка като му е гостувал в парка" Марков сядаше на вечеря и пиеше мастика с червено вино". Аз даже не мога да си я представя тази отвратителна комбинация колкото и да харесвам ледена мастика с айрян и студено червено вино зимата.

43

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

До 33. А учените от БАН са от родата на Ахмед Доган,който също беше много учен и твърде Банаджия . И учените от БАН,по непонятни за Науката причини,се оказаха дотолкова интелигентни,че да продължат с лъжите за някакви си тракийски,славянски и тюркски произходи на българите,чието име на Държавата идва директно от ГАЛИ КЕЛТИ .А аз съм един смешен псевдонаучен тип,който има наглостта да е чист етнически Българин и с изследвания,които БАН отхвърля.Нали?

42

Анонимен

преди 1 месец

"Вие сте народ на унищожението. а не на съзиданието" - написа имигранта българин самопровъзгласил се за "германец", който никога не е посещавал парка, на чист български. Аман, от нереализирали се в родината си имигранти.

41

а бе кодуб

преди 1 месец

Да поддържаш надеждата жива е бъдеще,а не овчо мислене!

40

Анонимен

преди 1 месец

Разкарай се от парламента и отивай охрана на някоя бариера.

39

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин Михайлов не построил и една църква .. Това само планове за будали да прави копие на кръглата църква от преслав.

38

Жалък

преди 1 месец

как да те Управляват по Имейл ли - или ти да се нямаш за Шеф?!

37

Анонимен

преди 1 месец

Марк де Турк истинския господар на Ивелин Михайлов отговорника на Сектата на Сциентологията за България.. Турк с турски произход , баш

36

Анонимен

преди 1 месец

Toя плондер се оказа не са голяма утайкааа, но и най-големия шизофреник в политическата история на България. За психиатрията е. ""Аз свърших моята работа перфектно. Президентът каза - вие объркахте парламентарната аритметика и това е най-хубавото нещо, което чух". Не, най-хубавото за теб е че от един бедняк с кърпена риза се облече в костюм и забогатя на гърба на 100 000 ОВЦЕ! Това стана.