318

Анонимен

преди 1 месец

Нещо Контраатаката Ко стана.Крим падна ли? Нещо чух щели да си връщат границите от 1991 хахаааа нещастни фашисти.

317

българин

преди 1 месец

Трябва да помагаме на братята укри, защото ако *** ни нападне, ще разчитаме най много на бротята укри, понеже те най добре знаят как се трепе вaтянка путинопитек! СЛАВА УКРАИНЕ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

316

Хмм

преди 1 месец

Тя и без Тръмп, дори да не секне, силно ще намалее. Германия вече обяви 50% намаление на помощта за следващата година.

315

666

преди 1 месец

Нема страшно. Той Зеления сам ще ги тепе руснаците. Още не са го ядосали. Пък и нази медуза, наричащ се българин щял да отплува да превзема Крим.

314

Това

преди 1 месец

нещо, което се нарича "българин" да не заделя по 100 евро, а направо да заминава. Ще платя и утеша вдовицата. Дреме ми за укри. Все пияници и урви като рашките.

313

българин

преди 1 месец

Европейците трябва да плащаме на Украйна затова, че варди подстъпите на Европа от вapвари! Всеки от нас трябва да заделя по 100 евро месечно за нашите защитници и братя украинците, в знак на благодарност и съвсем малка компенсация за жертвите които правят за нашата свобода! СЛАВА УКРАИНЕ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

312

За 321

преди 1 месец

пРасия ли? Ти новини не четеш ли. За онова Зеленото гущерче, което непрекъснато обикаля и проси. А после краде. Колко милиарда евро и долари, колко и какви оръжия им дадоха. Все не стига. Срещу демотивирана, слабата и невъоръжена руска армия /нали така пишете за рашките/. Е как така. Кой е просяка и крадеца. Руснаците и те са нефелни, ама тоя е повече руснак.

311

Анонимен

преди 1 месец

Тази нощ бай Дончо говори по телефона с Просрочения. Наркоманът се стелеше в лакателства. Наричаше бай Дончо Мистър Президент. Жалко влечуго.

310

Абе 327

преди 1 месец

знам ли ще става ли Крим украински, но я провери в Гугъл да ни би пък полуострова да е бил автономия от Украйна. Провери де. Май местните хич не щат да чуят добро за Зеления. Викаш да ги избиват и толкоз. Трябва място за още една база на САЩ.

309

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво ще направи Тръмп но до 6 месеца Крим ще е на Украйна

308

Анонимен

преди 1 месец

До До 307"НАТО подкрепя Украйна.......32 държави са....да не искаш в тях да има руски бази....." , разходите и заемите по Украйна, да ги плащат Зеленски и менторите му и тези натовски държави, които са съучаствали във военните действия, тези, които не са участвали, защо да плащат?

307

Баш

преди 1 месец

знаете ли къде ми е за Украйна. Мисля към мастичката и салатката да резна малко мезе. Чао. На платените - безаварийна и доходна /не сте хора, ама от мен да мине/.

306

Анонимен

преди 1 месец

От тези 20 държави "подкрепящи" Украйна, има ли поне една, чийто НАРОД да е съгласен с тази подкрепа???!

305

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли *** чакате от щатите да помагат на голташка пРосия?

304

Анонимен

преди 1 месец

Идват F 16 и става страшно ,за първобитната руска армия ....СКОРО ...

303

Анонимен

преди 1 месец

Увеличава се сериозно и още ще се увеличава ,за ужас на руските сви.не ....

302

Анонимен

преди 1 месец

Смърт за НАТО!

301

Анонимен

преди 1 месец

Я питайте вашингтонското момче с лице на лалугер, колко от тези държави искат да поемат американските разходи за Украйна?

300

Анонимен

преди 1 месец

"че повече от 20 държави по света са поели ангажимент да продължат военната си и финансова помощ за Киев дори и ако САЩ оттеглят подкрепата си"----------------Ааа не Блинки. Действаме като отбор. Щом вие се оттегляте, и ние се оттегляме.

299

мълния

преди 1 месец

Днес към 15:00 ч. българско време: Унищожени от руската оперативно-тактическа авиация, БПЛА, РВиА 2 пускови установки и РЛС AN/МPQ-65 ЗРК "Patriot".