121

Причината с пожарите

преди 1 месец

е, че 2007 Русия за два дни угаси 200 пожара в България. Затова от такива като вас няма нужда. 35 години, един пирон не сте произвели. Къде е Референдумът за отлане на юрото? "Демократе"?

120

Анонимен

преди 1 месец

Причината за пожарите са жегите, които незнайто как, съвпаднаха с увеличените цени на тока. Има ли жеги и суши, във ВИК и Енерго суша няма. Ето така се прехвърлят едни пари, ако искате се смейте, ако искате не! Климатът се управляла! Суша, дъжд, вятър - всичко! Хайде смейте се! Ще има още данъци за да се спасите от "климатичните промени".

119

Анонимен

преди 1 месец

Киро да върне парите, които взе от заплати когато Радев го назначи с лъжлива декларация и след това КС отсъди, че Киро никога не е бил министър! КС отсъди Петков да върне заплатите, но той се прави на ударен с мокра кърпа.

118

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо дарил 5000 лева и сега ще развява дарението като знаме.

117

Българин

преди 1 месец

Убиец на хора по пътя тръгнал да дава мнение!

116

Анонимен

преди 1 месец

Причината защо ПП не прават нищо не е ясна.

115

fjarg

преди 1 месец

Този безобразно смотан нищоправец е тотален ***, който надали може да забърше сАполя от мръсния нос-взел обаче да дава съвети!!! Дали знае въобще за какво говори дори?!?!? Такива трябва с правата лопата в челото......Заради него съсипаха България, такива като него-същите скапаняци!!! Само за 4 години откакто направиха преврат на ГЕРБ!!! Скоро ще ни докарат о тотален разпад!

114

Bqh tm

преди 1 месец

Ходил ли си да видиш как всеки един (пожарникари добровлци) се борят със стихиите с риск за живота си и не се предават в името на благото на хората всеки прави каквото е възможно, а Вие седите на хладно и коментирате глупости накартата съм сигурен че даже не знае къде се намират населените места засегнати от пожари.

113

Анонимен

преди 1 месец

Алелуя, първата смислена тема от месеци. То не беше Украйна, Русия, Англия, Америка, Франция. Сега ако се сетят, че има и демографска криза ...

112

Анонимен

преди 1 месец

Този защо не е в затвора??

111

Анонимен

преди 1 месец

Я ходи си продавай хранителните добавки и недей дава акъл за неща дето са ти далечни от процесорчето.

110

Анонимен

преди 1 месец

Амчи пуснете едно съобщение през онази система за изместяване бе! Колко пари се похарчиха там? По указания на ЕС не беше ли? ЕС е в центъра на всички безсмислени харчове, задължения за плашане, забрани и какво ли още не. Следва и корупцията с цел избягване на плащанията, забраните, ваксинациите, и каво ли още не. Викайте ура, ливнете една вода върху жълтите плочки и готово. Ами ако пожарите ви са лъжа по бройки и количество засегнати площи, ко прайм?

109

Анонимен

преди 1 месец

Глупости Петков. Причината е такива самовлюбени индивиди като теб на които най изявеното качество е некадърност заради която ти навреди на страната, а те предизвикаха пожарите. И както винаги вместо да помогнеш и направиш нещо съществено по въпроса ти просто стоиш отстрани и си търсиш хора които та обвиниш в нещо без значение какво.

108

Те тия коли

преди 1 месец

До я не моаКоито го пазят са на Карлуково. Пазят го да не избяга!

107

ТТ

преди 1 месец

Вчера следобед идват пожарникари с кола на 60 години. Старите баби му викат ЗИЛ. Пожарникарят ми признава: По пътя претърпяхме авария, наложи се малък ремонт преди да дойдем. Луда работа. Пари нямат да се обръснат. Пробити костюми, скъсани ръкавици - абе страшна работа.

106

А ти освен

преди 1 месец

Че с нашите пари чукаше ленчето по гръцко, какво закупи? Е ни интересува твойто мнение. Не само къщите, ами и животните си загубиха в огъня! Безсрамник! Дано ориш в Ада!

105

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков е виждал огън само от кибрит, но дава акъл за пожарите

104

я не моа

преди 1 месец

да разбера защо денонощно стоят патрулка и полицаи пред дома на Киро? толкова ли е ценен

103

Анонимен

преди 1 месец

Тъкмо Кирил Петков е човекът, който най-много допринесе за дезорганизацията на противопожарната система, защото подари над 100 БТР-ри на Украйна, с които проблемът с пожарите можеше бързо да се реши.

102

Сега

преди 1 месец

Стига сте плюели Ами вслушайте се в хората какво разказват . И самото Ви гласуване и Не гласуване беше такава трагедия сякаш мозаците ви са изпържени от пожарите