56

Какъв вот

преди 1 месец

Имаше ли вот за юрото? "Демократе". Напирате с Йордан Цонев за Юрото, за да опоскването резервите. И да фалирате България с тегленето на заеми, като падне ВБорд. До каквото докоснали ДПС, фалирате или го приватизирате. Какво стана с Булгартабак и КТБ? Щом ДПС иска юро, България иска ЛЕВ.

55

Мечо Пух

преди 1 месец

Прасчо, обичам да споделям Коледа с теб ! - каза Мечо Пух ;)

54

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски този борец за свобода, символ на българската демокрация, се бори за всеки един глас, браво! Това само в Абсурдистан!

53

ТАНЯ

преди 1 месец

Не се сещам за по- голям *** от тоя. Пък не е като да няма, особено в парламента....

52

Анонимен

преди 1 месец

Най-големия позор за бъларската политика.Вместо да папка и спинка в затвора,не спира да дърдори ,а медиите не спират да го рекламират.

51

АФЕРА ПЕВСКА

преди 1 месец

Руско- турското управление на България е взело решение Пеевски и зеления чорап Радев да имитрат сблъсък един между друг, за отклоняване на вниманието ни. За да има хлаб и зрелища. Който й да победи между тях, Путин печели така или иначе.

50

ПРИЯТЕЛЮ,

преди 1 месец

ИМУННАТА С-*** МАЙ Е МНОГО ПАРИ НА ИЗБОРИТЕ-ИНАЧЕ МАЙ НЕ РАБОТИ-ПРАВ СИ КРИВЧО

49

Анонимен

преди 1 месец

Абе не знам какъв е Радев,ама ако реши и направи собствена партия,всички пишман демократи,променители и самозабравили се дерибеи ще се измиват на бунището!

48

Анонимен

преди 1 месец

Етническият и купен вот сработва също така и може би е причина такива като този да са в парламента, изявявайки се като 'евроатлантици'. Не знам от кога тези от списъка Магнитски са евроатлантици.

47

Анонимен

преди 1 месец

Точният израз е съпредседателят на ДПС, затова смятам, че медиите ни манипулират от доста време срещу заплащане

46

Анонимен

преди 1 месец

Това ще се случи на следващите избори. Ще те изхвърлим на сметището /теб/ и ще си спомняме за теб като за лош сън.

45

Вихър

преди 1 месец

Президента е единственият политик избран мажоритарно, всички други са анонимници и да не се правят на важни!!! А този *** още ли не осъзнава, че коледа наближава!?

44

Анонимен

преди 1 месец

Ако имунната система сработваше е белите кръвни телца си вършеха работата е необяснимо защо бацилите ви има , нещо не е така , а и организмът отдавна вече гние , умрял е , само дето не е погребан , вероятно да можете да продължавате да го разяждате . Глупаво парче си ти Пеевски , глупаво в сферата на риториката дори , не знам как ти се получават ония работи с парите , ама такава среда сте си създали и с престъпната си психика успявате , иначе бихте умрели от глад .

43

Анонимен

преди 1 месец

До 50 На избори сработват маши нациите, схемите, купуването на гласове... нали затова събориха кабинета на ПП, за да върнат хартиената бюлетина заедно с Нинова.

42

Чоко

преди 1 месец

Дебелото момче ми е неприятен но не може да се отрече, че поставя пРезидента на мястото му.Пълен фигурант, подставено лице на Кремъл. Обаче как хитра прекара тези от ППДБ да го подкрепят на изборите за Президент. Не може да не мислим за хитреците от КГБ. Определено си свършиха работата.

41

Анонимен

преди 1 месец

Типично изказване на мутра и самозабравил се дерибей

40

Анонимен

преди 1 месец

Тия съвсем се побърка след като обви война на двете най влиятелни фигури във България Румен Радев и Ахмед Доган,все ми се струва че всичко това няма да свърши добре и ще имаме първият български политик осъден ефективно ако не му се случи Случка!

39

Анонимен

преди 1 месец

Оставка о затвор за ДП ! Закриване на ДПС като антибг както ОМО!

38

афроамериканец

преди 1 месец

Айдее, в ДПС това е заразно, след дръндарския рабфак философ-тройкаджия, и Шишшко залитна в дебрите на тази нАука.

37

Прости българи

преди 1 месец

Странно колко са п розти българите!на страната на Доган са. Шиши е проект на дс и дпс, което е едно и също. Вижте откъде е тръгнал. При една война в дпс ще спечелят всички и българите, и българските турци. Дпс подтиска всички. Сега е момента да бъде разрушена.Но не всички са с доган. Този двдо дето стои и смърка кока на плажа и му спускат какво да говори.