70

пияница мистик

преди 1 месец

До !!!!!!!!!!!!!! === Ами защо тогава по времето на "развития социализъм" не отворихте границите, за да видите вие дрогарете комунисти как от 9 милиона щяхме да останете само 1 милион...и то все партийци от ЦК на БКП :))))))

69

Лека жена

преди 1 месец

Поне е в добри ръце. Бързо да оздравява. Ама жените са си беля работа, еле пък успелите. :)

68

Анонимен

преди 1 месец

няма едно доказателство че всеки кокаиноман се казва Киро и обратното че всеки Киро е наркококаинян.

67

Аз го познавам

преди 1 месец

Караше едно чисто ново БМВ казвам го като доказателство много нагла Д1рта хомо сфиня от ДС

66

пияница мистик

преди 1 месец

Дрогаре комунисти и пенЦионери!!! Едно ще ви кажа!!! Вликият социализъм ви е мил и драг, защото сте били млади и равни дори и с умните. Мразите капитализма защото дава шанс на умните да станат милионери, а вие да си седите на една пенЦийка и да завиждате. По времето на развития социализъм имаше право на само 1 апартамент, за кола и телевизор се чакаше, за техник да ти го оправи също. Всички хора бяхме подравнени като райграс. Сега има всичко, стига да умееш да правиш пари. Това ви трови ужасно

65

Анонимен

преди 1 месец

по-добре на Партията майка от колко да служиш на Партията ПроститеПетковци станали кютуци

64

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 месец

Когато имаше ДС имаше и държава с над 9 000 000но население ! Днес като има национална сигурност сме колония на чуждите посолства. Умряла държава, умрял наркомански народ

63

Халас, биизнилях

преди 1 месец

Агент на дс. По време на голямата екскурзия беше застанал на капъкуле и се подиграваше на хората, събрали набързо покъщнина и тръгнали. Питаше ги: къде сте тръгнали? Кой ви гони? Недостовн и нагаждач. Ще в на последния кат на джехеннема, по волята на Аллах.

62

от Плевен

преди 1 месец

А този образ не беше ли агент на ДС ..? Просто питам! Колко ли живота е погубил благодарение на своите действия за да се доказва пред Партията майка?

61

Анонимен

преди 1 месец

Гарелов, съпругата на Динко Динев, седи и му държи ръката в реанимацията и ридае. Абе какво точно се е случило с Изгорелов ?

60

Анонимен

преди 1 месец

аре инаф с комунистите. ако всички комунисти бяха като Гарелов, все край морето в Паласите ли щеа да се тръкалят? човекът си е живял живота- могъл е живял е. Останалите да ядът горещ таратор

59

Кофти

преди 1 месец

Дрога по морето от милицюнерослужбашката

58

Тенгри кан

преди 1 месец

Човек и на 80-сет се чувства кат на 20-сет, обаче това е измама породена от съзнанието, което няма възраст, а само зрялост. Тялото, обаче, има възраст и всеки инцидент на тези години, може да е фатален. Абе, аз на 50-сет кат паднах с колелото и еидн месец лежах с подуто коляно, тогава разбрах, че съм наистина на 50-сет и не трябва да си праа излишни илюзии за следващите години;))) Важното е, да мога да го праа, поне до 80-сет;)))

57

Анонимен

преди 1 месец

Да бе мирно седяло, не би книга писало. Не би книга писало, не би край морето в паласа падало. ало ало алооо. дал ме е разбрало.

56

TheGreatest

преди 1 месец

58 Обикновенните хора които са направили заводите и са градили държавата без да са цили комунисти не са виновни!Дори трябва да им бъдем благодарни.Но Докъто те умр1е и последната гнусна доносническа ДС из мет като и Д1ртите БКП комунисти и фат *** ци Оправия в България не чакайте!

55

Анонимен

преди 1 месец

И Ламбо отиде на морето, падна и се потроши и после не стана! Старост нерадост!

54

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тази простотия за комунизма, вече сме почти толкова време демокрация, а положението е в пъти по-зле!!! Тотално е унищожена държавата, няма никакъв смисъл каквото и да се прави. Промитите мозъци опраскаха държавата и народа си!

53

ПроСоТо

преди 1 месец

до 58 :-...Че си пияница е видно,но защо наричаш себе си "мистик",като си толкова прозаичен ?

52

Така така

преди 1 месец

Взехте ли му проба за наркотици ? Най вераятно е само алкохол в огромни количества но все пак, трябва и това да се знае. Пишел книга за жените, пффффф какви тъпотии само. Че той тоя какво разбира от жени ? Виж за джибрите знае всичко

51

Със сигурност ли е?

преди 1 месец

Сигурни ли сте, че е той видяхте ли му документите за самоличност? Защото може да е мексиканския магнат Карлос Слим Елу. Много пъти съм ги бъркал двамата на екрана.