22

Гедер

преди 1 месец

Не е зле да се направи парламентарна комисия ,която да разследва лидера на Малкото ДПС -Славчо за начина му на забогатяваме и скритите пари в Барбадос. Както разследват фараона Ивелин Михайлов, така да разследват и Дългия .

21

Цитат

преди 1 месец

"Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система. Слави е човек, който не от днес и от вчера е използван за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го използват за торпилиране на цялата политическа система, разчистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора. Той работи като съюзник с ГЕРБ и специализираната прокуратура. Т.Д.

20

И ти си в

преди 1 месец

корупцията! Корумпе такова!

19

Тенгри кан

преди 1 месец

Слафчо, пак си *** чел майка за "Пеперудата". Айде, цункай ми, ръчичка и ми купи най-хубавата кухарка, която да мога да включвам към кубе и да бича кавказка музика;))) Много по-добра е от твоят балкан ориент експрес;)))

18

Папо

преди 1 месец

То премиера човек на Боко и Пеевски , той Станислав Чалгаров за Кирил Петков приказва.

17

Анонимен

преди 1 месец

Как все тия пожари са в горски масиви, а не примерно до утррепанито село на Славчо-чаллгата къде няма?

16

Ангелина

преди 1 месец

Не по думите,а по делата се познават хората.Нали ,Слави! Ти също си изпълнен с много "противоречия" и несъответствие между думи и постъпки."Дървени" философи и хора много ,ЧОВЕЦИ малко и те са от тези ,които са "невидими" и не говорят ,просто правят ,не това ,което е "правилно" ,а това ,което идва от сърцето им.Защо не спомена ,че този ,който НС счита за "най- големия измамник" в държавата и сте му отделили "цяла комисия"да го разследва,неговите хора помагат в гасенето на пожари, а ти даваш акъл

15

Анонимен

преди 1 месец

И кво сега, пак ли Кирил Петков му е виновен за пожарите? А Главчо, Калинчо, Тиквата и Сви нята, които държат всички листове в Държавата, целите в бяло. *** на няк!

14

Анонимен

преди 1 месец

Сега не тия с изгорялите къщи ще им дадат еднократна помощ 1000 лева, а укропитеците взимат повече на месец на калпак.

13

Корупцията е виновна

преди 1 месец

ясно е, че пожарите са умишлени, от враговете на. БГ! Не се пази държавата !! Горски, милиция, и други - за заплати!! Ако те са в ред, нямаше да има нужда от никаква техника!

12

Анонимен

преди 1 месец

Особено ти си пълен с противоречия сел я ндур :))) Как може първоначално да си кръстиш селската партия на Няма такава държава, само цъ р вул може да го измисли това нещо :)))

11

Изохка тоз пак

преди 1 месец

Олекна ли ти, клоуне. Оплю кой както можа и сега по-спокойно ли ще спиш? Ами нали и вие сте в политиката, вече 4 г. Бъдете по-сговорчиви, с 7% няма да управлявате еднолично, направете коалиция и зависи и ти такива дървета. Не се дръжте като последните селски, плеенски ***. Ти от дивана колко засади?

10

Анонимен

преди 1 месец

Айде млъквай бе чаллгар, дори да има техника няма кой да шофира и пилотия тоя колония е тотал щета.

9

Анонимен

преди 1 месец

Славуца, ти отново заслепен от злобата си, не си разбрал че Кирил Петков не управлява, а управлява Главчо, марионетката на шефа ти Тиквата.

8

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4 - Айде стига с тия пеевски опорки, досадни сте!

7

Анонимен

преди 1 месец

На тия с изгорелите къщи ще им подхвърлят по едни 1000 и нещо си лева и евентуално ще им закарат стари каравани, непригодни ни за жега, ни за студ. Дават днес хората, един искал да си изгори с къщата, щото живот няма, едва го отървали, жена оплаква нейната като починал близък, политиците ни се чудят за какво да се дърлят и години вече никой нищо не прави за България освен на приказки.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ти не си българин, а учиндолски по мак.

5

Анонимен

преди 1 месец

С никакви противоречия не сме пълни .Българите се борим за достоен живот , вие политиците крадете от обществените пари и вече 34 години ни обяснявате , че за нас няма . Нямаше когато бяхме 9.5 милиона , редуцирахте ни до 6.5 милиона и пак ли няма .Слави ти си от олигархията и нямаш нищо общо с народа освен с опростачаването на поне две поколения .България не е твоя , тя е наша и рано или късно ще си я върнем и възродим . Бог с нас !

4

Анонимен

преди 1 месец

Всички умуват, но пожарите са умишлено дело на Ахмет Доган и младежкото ДПС.

3

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо не е от тука и е за малко. Важното е приятеля му Терзо Ухото, да си завърти фирмата с ядливите чашки. По едно стечение на обстоятелствата същия стана и кмет на Софето, *** това са дребни кахъри. Важното е милионите да се джуркат между наши си хора. А тия, дето горят в пожарите - това не е проблем на капитализма. Това е проблем на социализма, а социализъм - вече няма.