108

Анонимен

преди 1 месец

Да ви таковам у наблюденията - тоалетната на света

107

.....

преди 1 месец

Не ни плашите, вашето население също ви ненавижда Песков

106

Ало? Балоните? Ехо?

преди 1 месец

Хитлер не успя да превземе Европа, а Путин няма АБСОЛЮТНО НИКАКВИ шансове.

105

Анонимен

преди 1 месец

САЩ и Русия са даже в много топли отношения и си връткат бизнес безотказно, а Европа си заминава под пълна пара. Европа загива, който още не е разбрал.

104

Анонимен

преди 1 месец

Песков, бих те посъветвал да си гледаш Русия със СРЗ извън големия град около 190$ и покупателна способност колкото в Сомалия. В Русия има малцинство етнически руснаци. Над 70% от етническите руснаци са емигрирали, посока ЕС и САЩ. Айде по-сериозно! Че включително и у нас дойдоха руснаци, които избягаха от войната, след което забранихте на хора с над определен доход да напускат държавата. Руснаците от големия град, интелектуалците, ви ненавиждат военната политика!

103

АНКЕТА!ГЛАСУВАЙ!СЕГА

преди 1 месец

Някой от тук четящите уплаши ли се? Нека да гласуваме: "Да, получих уплах с пристъпи" (палец надоле) "Изобщо не се уплаших" (палец нагоре)

102

Анонимен

преди 1 месец

И какво ще направят, освен да наблюдават? Ще пратят Касчей Безсмертний? Тая пробита дупка Русия изнемогва втора година във война, която мислеше, че ще спечели за седмица. Смешници.

101

Анонимен

преди 1 месец

Русия е отвратителна азиатска тирания и не може човек живял в условията на някаква свобода да не го оценява! Обаче не всички искат свобода , много хора са си роби по дух! Роба не може без господар, не може да мисли, не може да решава сам!

100

Ивиллин Михуйлов

преди 1 месец

Трябва да се подсигурим и да направим Най-Голямата Историческа Черноморска Военноморска База на НАТО до Варна.

99

Анонимен

преди 1 месец

Тези чукчи да си гледат изостаналата територия и да не се бутат където не могат - в Европа

98

Анонимен

преди 1 месец

А не е ли заплаха, извинете? Пуснали сме американци от нашите пристанища да държат н напрежение презх цялото време. Черно море е стратегическо, но америкосите нямат работа там. Никой не ги е канил на турско кафе и бяло сладко. Какво си просим, всъщност?

97

Малко за политика

преди 1 месец

Песков говори, че Русия е против постоянното присъствие на кораби на НАТО от страни, които не са от черноморският регион. Това журналистката, умишлено или не, го пропуска. Времето за присъствие в Черно море на военни кораби от страни, които не са от черноморският регион е ограничено до 21 дни (съгласно конвенцията от Монтрьо). Така че натовски кораби от нечерноморски държави могат да участват в учения, но след три седмици трябва да се изнасят през Босфора. Турция спазва това споразумение.

96

Анонимен

преди 1 месец

Ох, щял да следи внимателно България и Румъния. Каква мъдрост, каква прозорливост, каква висша форма на управление. Пляскайте бурно. Да си говорим сериозно - следенето на България и Румъния е толкова лесно. САЩ е трудната хапка и затова дай да плашим малките и да се правим на мъже.

95

Митев

преди 1 месец

Тъкмо ще видят високо вдигнат "Кукиш"!

94

СЛАВА на РУСИЯ

преди 1 месец

Русия е чиста и свята република всичко останало е леш.

93

Недопустимо

преди 1 месец

Руската Федерация иска да се намесва във вътрешните дела на суверенна България.

92

страх лозе пази

преди 1 месец

Страх ме е от Кремъл. Това са убийци.

91

Суверенна България

преди 1 месец

Кремъл иска да ни направи новата Чечня.

90

Hahah

преди 1 месец

Според Кремъл имаме нужда от малко "недемокрация". Тия сигурно искат да ни нападнат военно.

89

MNENIE

преди 1 месец

Не може ли НАТО да обърне малко внимание на България ?ГОРИМ ?