6

Пфф

преди 2 месеца

Доналд Тръмп в момента е на 78 години. В сая на мандата си (ако е жив) ще бъде на 83 години, с две години по-голям от Байдън. Защо си избират хората старчета, това е непонятно за мен, при положение, че ако си над 45 годишна възраст си с нулеви шансове да си намериш работа в частния бизнес. Просто хората знаят, че след 45 годишна възраст хората стават бавни и изкукват.

5

Христо Христов

преди 2 месеца

На по-предните избори Републиканската партия беше против Тръмп, но той се бори и дори сам, накара обикновените хора да го подкрепят и така спечели. Тръмп е велик борец и затова пълзящите либералдемократи го мразят.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите политици да се поучат от тях какво значи смирение, единство и разбирателство в името на големите цели.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Разбра ли се защо секунди след стрелбата изхвърлиха обувките на Тръмп на метри от подиума? Съмнявали ли са се за взривно вещество в тях? До убиеца на покрива е намерено дистанционно за взривяване. Има снимки и на телефона, който е до дистанционното.

2

Бъркотия в Америка!

преди 2 месеца

Вижте сега! Тръмп е кандидат на Републиканската партия за президент, нали така? Да, ОБАЧЕ ТРЪМП Е БИЛ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА БАЙДЪН! Това самият Байдън го призна. И съобщи пред всички хора, че Доналд Тръмп е бил вице на Джо Байдън. Изглежда, накрая на четвъртата година Байдън се е скарал с Тръмп и го изгонил като вице. Вместо Тръмп е назначил Камала Харис за ново вице! Голяма бъркотия в американската политика и държавно управление!

1

Бьлгарин

преди 2 месеца

Идвай тръмпе и ни отърви от наще корумпета - не се издьржа вечеВ твб е последната ни надежда