59

МАСОВИТЕ КИТАЙСКИ

преди 2 месеца

ПЛАСТМАСОВИ ИГРАЧКИ УНИЩОЖАВАТ ПРИРОДАТА > ДЕЦАТА ИМ СЕ РАДВАТ САМО 2-3 ДНИ СЛЕД КОЕТО ТЕЗИ ПЛАСТМАСИ СЕ ИЗХВЪРЛЯТ В КОНТЕЙНЕРИТЕ

58

Анонимен

преди 2 месеца

Аз кръкам по 5 ракии и три бири на ден, пуша по една кутия, а те с китайски стоки тръгнали да ме плашат.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Сериозно,и затова трябва як протекционизъм и обмитяване даже и на закупените стоки до 150 евро?В днешно време,всеки си има глава на раменете и може да си направи на мига сметката какво купува и какво му е качеството, и най важното на каква цена!

56

SS

преди 2 месеца

Китай е фабриката на света. Ако спре да изнася и всичко се произвежда в Европа,USA и Канада,давате ли си сметка какви ще са цените?

55

Прогнилият Запад

преди 2 месеца

Пълно търговско ембарго на ***, нещо си помислиха, че са като японците, германците, англичаните, евреите..,освен да плагиатстват и откровенно да крадат интелектуална собственост не съм чул нещо да измислят..., е да щях да забравя да ядат кучета и прилепи и Ковиид 19 е техен за това спор няма

54

Анонимен

преди 2 месеца

Да не би Китай да ви е карал да въвеждате гламавиъе си регулации бе и да не можете да произвеждате евтино? Сега с така наречената зелена енергия съвсем станахме неконкурентно способни.

53

Анонимен

преди 2 месеца

преди 12 години си взех китайска кола, още я карам, а един приятел сменя второ беенве. Немското инженерство явно е било при Хитлер!

52

Василев

преди 2 месеца

Боли *** патката кой е производителят, винаги гледам цената, и съотношение цена - качество!Скапвайте са и си затваряйте икономиката, като не може да работите бързо и ефективно и като минава през пет ръце една стока!Единствената страна в света където се вдигат доходите, без да има по висока производителност на труда е България!Поради тази причина и парите където ги нашариха ПП, когато влезеш в магазина купуваш по малко от гербавото крадливо правителство!Пълни аутсайдери и никакво бъдеще!Джони!ЦРУ!

51

Редовно

преди 2 месеца

Аз китайска отровна храна още не съм ял , но безвкусни нитрати домати,краставици, портокали,ябълки и круши от Турция,Гърция,Полша и Украйна съм изручал цял вагон .А дойчовците редовно ми пробутват в Лидл и Кауфланд масло с различно съдържание от продаваното в Дийчландия.

50

SS

преди 2 месеца

Фабриката на света е Китай. Давате ли си сметка,ако Китай спре да изнася,а всичко се произвежда в Европа ,USA и Канада какви ще бъдат цените?

49

Анонимен

преди 2 месеца

Китай нямаше да бъде това което е сега, ако не беше Тянанмън когато извикаха танковете да дойдат - брутално, жестоко, кърваво. Но милиони, ако не стотици милиони живота в Китай бяха съхранени. А в България 89та не извикаха танковете да дойдат да размажат няколко стотин жълтонасрани паветници, и резултата е налице: за 30 години демокрация 2 милиона измряха, а други два милиона отидоха да слугуват и да пpocтитуират на богатия западняк.

48

Анонимен

преди 2 месеца

На мен евтините китайски стоки не ми пречат. Трябва да има предлагане за всеки джоб.

47

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО каква работа има в Украйна? Украйна член ли е на НАТО? Русия нападала ли е някога страна от НАТО?

46

Анонимен

преди 2 месеца

На срещата на НАТО защо обявиха Китай за главен враг на запада, заедно с Русия? За това че правят по-добри автомобили от немските? За това ли са врагове?

45

Кожодери

преди 2 месеца

Не могат да са конкурентни, но това ще направи чуждите сайтиве още по-силни. Некадърници, които искат да свалат по 10 кожи. Няма да ви се получи, ще гледате само, калто сега хотелиерите гледат опашките на Калотина...

44

Дедо Вуни

преди 2 месеца

Невидимата ръка на пазара ще да е това. Като обложат опасните стоки с данък, те стават безопасни. Понял?

43

анонимен

преди 2 месеца

Евтините китайски бо .луци, убиха леката ни промишленост. Вносителите забогатяха, работниците обедняха.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Китай вече е на светлинни години пред ЕС и САЩ.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Ми да ще ди купувам откъдето ми е по-изгодно пазарна икономика лицемери.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Ами да си бяхме запазили производството, вместо да клякат предателите пред западните колонизатори и да го затриват.