311

Анонимен

преди 2 месеца

Кое нефтено находище са продали на Китай?

310

Кръчматъ

преди 2 месеца

В статията се изброява военната техника на Китай и нейните ТТХ, и... нищо повече!!! Ся, за "наивните" дето се връзват на поредния Фейк Нюз, Военната техника, освен боеприпаси се нуждае и от... Резервни Части за подръжката й!!! От изброеното, единственото което би могло да заинтересува Русия са, китайските РСЗО с голям радиус на действие - поне до 200 км, но пък за нея ще е необходимо не само боеприпаси, но и Спътниково Целеуказание, разбирате ли? С една дума статията е поредния --- ФЕЙК!!!!!!!

309

Куку

преди 2 месеца

До 0008 Само да питам,къде са танковите дивизии,спецназ,Армата,Су 57?Изчислих,че след 65 години ще превземете Киев,трябва да свикнете с мисълта,че Рашка е треторазрядна държава и никога няма да стане фактор!Истината е,че САЩ и Китай са върхът на сладоледа,след тях са Европа,Л.Америка и Африка.Рашка е нула,нищо,404.Свиквай !!!

308

Анонимен

преди 2 месеца

Китай влезе във войната в Украйна.

307

Куку

преди 2 месеца

До българин Спокойно,когато литнат хиляди Томахавки и Минитмъни от Рашка ще останат само блатата около Москва.Там живота няма да бъде лесен но ще помагаме с консерви и папироси!!!

306

Българин

преди 2 месеца

Когато медите говорят и пишат затова и се плаща от сащ това показва че НАТО буквално се посират от страх след като знаят какво са твориха . Русия просто няма избор ще онищожи Украйна и ще заличи НАТО ще има само пустош искамисе да видя как Великобритания ще се изпари и *** сащ. За Българския политически *** екересаж

305

Smurf

преди 2 месеца

И какво се розбира от статията какви оръжия има Китай а дали са доставени на Русия нито запетайка по въпроса. Ето така се прави манипулация и пропапаганда другАре

304

Стиви

преди 2 месеца

До българин Разбира се,че Рашка е номер1 в самоубииствата,алкохолизма,употребата на хероин и т.н.Да сравняваш Гръцката,Турската,Френската,Испанската ривиера с Бали означава,че никога не си излизал от Коми!Въздушни асове които не летят над Украйна защото ги свалят и ледоразбивачи останали от комунизма.Само се кръсти,да не влезнат американските,френските,англииските,турските пилоти в Украйна,много бързо ще разбереш за какво иде реч!Рашка е пародия на армия и държава!

303

Беновска пипа

преди 2 месеца

Отново фалшива новина. Не е хубаво журналистите да си играят с огъня, когато става въпрос за война. Това не е детска игра на стражари и апаши.

302

Анонимен

преди 2 месеца

Пак свободни съчинения, нивото в тоя сайт падна много (не че преди беше много високо)

301

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо не разбрах? Имат подходящи за руската армия, или вече има китайци в Украйна?

300

икономист

преди 2 месеца

До277: И кво, ти като не си мързелив, ще се "напънеш" да бачкаш и по 12 часа, ако се наложи? А кога смяташ да живееш "прекрасния" уж живот, който се живее в цивилизования капиталистически свят? Ама не се притеснявай, защото както Запада, и ние също вървим натам, където в момента се намира Китай по отношение на пазара на труда. Все повече извънредни часове труд, а най-вероятно в скоро време ще се заговори и за удължаване на роботния ден. Китайци не са ни нужни, щом има хора с робски манталитет

299

Анонимен

преди 2 месеца

Е как танкове ще влизат в Украйна. Съгласие от Кремъл има ли , Путин знае ли .? И руснаците как ще приемат тази помощ ли е , или нещо друго? И въобще истина ли е ?

298

Заглавието

преди 2 месеца

подлъгва. Това са само възможности. Дали ще се осъществят е друга работа и има много условия за това. Засега Китай помага основно политически като не подкрепя някои западни инициативи и икономически.

297

простата истина

преди 2 месеца

Работя в китайска фирма и ви казвам от първо лице: За китайците руснаците са братя и цари взиамно уважение изградено през столетия.Вижте Харбин примерно.Вече има официално название руски китаец или китайски руснак.На Украйна помага целия запад и Нато.Ако обаче Китай реши да помогне на Русия - и господ не може да ги спре.

296

Анонимен

преди 2 месеца

291 - И РИТОРИЧЕН ОТГОВОР. РУСИТЕ НАПАДНАХА НАЦИСТИТЕ КОИТО БЯХА 600 000, СЪС 200 000 ЗАТВОРНИЦИ. АКО НА ТОВА МУ ВИКАТ ЕЛИТНА АРМИЯ? - ЕЛИТНИ СА ОНЕЗИ 200 ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА ДЕТО ЗА ЕДНА НОЩ ЗАВЗЕХА КРИМ. ИЗКАРВАХА НАЦИСТИТЕ ПО ДОЛНИ ГА*ЩИ ОТ "ХОТЕЛИТЕ".

295

Българин

преди 2 месеца

Клетвопрестъпници! Китай има действащ договор за взаимна защита и помощ в случай на война с Украйна... По договор трябваше да са влезли в конфликта на страната на Украйна! Да не говорим че и самите руснаци погазват споразумения. Украйна се отказа от полагащия й се дял атомно оръжие на ссср срещу гаранция за териториална неприкосновеност от САЩ и русия... САЩ си изпълняват задълженията...

294

българин

преди 2 месеца

До Стиви: Това остана в миналото ти просто не си в час.В момента ако искаш да учиш атомна физика или ледоразбивачи или в Арктика или да станеш въздушен ас -Русия е номер 1.Ако искаш електроника и процесорна техника-университетие в Шенжен-оттам директно в Тайван да правиш процесори.Ако искаш почивки малаазия е номер 1:Бали малдиви и други.Европа е номер 1 ако си гей или искаш драгкралица или още не си решил мъж или жена да бъдеш.Провери ми думите

293

Анонимен

преди 2 месеца

Тея сега откриват водата. Ами Китай и Русия са комший бе. През плета се подхвърля какво ли не от едната посока във другата,и обратно. Кой ша ги види?

292

Анонимен

преди 2 месеца

КАТО ЧЕТА ЧЕ НА "КИТАЙСКИТЕ" ТАНКОВЕ ПОЧТИ ВСИЧКО СЪВПАДАЛО СЪС РУСКИТЕ ТАНКОВЕ, СЕ ПИТАМ КОЛКО СА КИТАЙСКИ.