78

Анонимен

преди 2 месеца

До Това не е сериозно "Не разбирам фиксацията на Слави Трифонов единствено срещу ПП-ДБ?!" Е кво не разбираш? Просто те се оказаха по-големи комедианти и от него. Нормално е да им се дразни. С тази разлика, че тия комедианти се изявяват на политическата сцена, а не по ТВ, и могат да оцъцат много неща в държавата ей така докато си играят скечовете по сценарий на Галя от Посолството.

77

5% Праг - ИТН вън!!!

преди 2 месеца

СПАСЕНИЕТО ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ Е....вдигане от 4% на 5% границата за влизане на партия в Парламента, както е в Германия и ЕС. Тогава токива недоразумения като ИТН и Величие нама да ги има там!!!!!

76

Анонимен

преди 2 месеца

Лена от парапета фалшификаторката, Христо лодкаря който веднъж вече оскверни конституцията и Киро просто който я нарушава многократно. Кокорчо международният измамник. Гнома и Костов от 9-та глуха.

75

Мнение

преди 2 месеца

След като цялата пропагандна машина на ГЕРБ и ДПС се уби да залива с помия ПП-ДБ, сега изведнъж всички искали подкрепа и да управляват с ПП-ДБ!!! Защо ли? Защото са най-образованите и компетентни, културни и политически адекватни!

74

ПП-ДБ е надеждата!!!

преди 2 месеца

Аз се гордея, че България има такива умни, образовани и компетентни българи като политиците от ПП-ДБ. Да, направиха някои грешки, ва кой не греши.

73

Радио Ереван

преди 2 месеца

Този наркоман с толкова много пари една жена не можа да задържи, а иска да власт и пари за бело...Няма такава държава!

72

Мдааа

преди 2 месеца

Чалгарите са готови на всякакви перверзии и мерзости заради жълти стотинки , истински политически пачаври.

71

ИТН = Има Такива Нег

преди 2 месеца

ИТН = Има Такива Негодници. Такива Негодници. Навремето Славчо и ИТН ни проглушиха ушите, че ще "чегъртат" ГЕРБ, народа им повярва и ги направи първа политическа сила. Но те позорно абдикираха, като казаха, че им трябвало пълно мнозинство за да могат да управляват. Сега са се отдали на политическо помиярство, обслужват всякакви интереси срещу скромно заплащане представяйки ги за" български национален интерес" и "отстояване на националният суверенитет".

70

Чалгастан

преди 2 месеца

Славуцата Чалгаря е мазна чалгаджийска вулгарна душица без капка морал и достойнство!

69

Право на мнение!

преди 2 месеца

Слави е срам за българската политика, а вулгарната си просташка клика, които опростачиха няколко поколения български младежи, отдалечиха ги максимално от всякаква култура и ценности. От просташките предаванията на Слави Трифонов, децата попиваха срамния манталитет на цинизъм, простащина, арогантност, преклонение пред показността и наглостта Всичките им смешки и скечове внушаваха възторг ако някой е успял да прецака някого, да грабне в мътните води нещо дето не му се полага, да се ПОГАВРИ с наивните и добрите хора. Слави Трифонов обича да унижава за развлечение крехки беззащитни жени и да пее г

68

Това не е сериозно

преди 2 месеца

Не разбирам фиксацията на Слави Трифонов единствено срещу ПП-ДБ?! Отмъщава ли си, че не му дадоха да краде като бяха в Коалиция???? Или че са по-умни и образовани от него, пък той с някаква съмнително придобита дипломка. Слави се кандидатира всеки път и всеки път отказва да е депутат, защото знае, че когато говори, без да чете от текст, написан от сценаристите му, се вижда колко е неук и посредствен!!!!

67

Лед Цепелин

преди 2 месеца

ПП-ДБ са най-добрата партия, компетентни, политически адекватни, добре образовани, културни, типични европейски политици! Всичко друго е отпааадък, ниска култура, врясльовци, популисти с изтъркани клишета, които си служат с вулгарни, гнусни интриги, манипулации, лъжи, простащина, без идеи, без компетентни хора и експерти, но пък владеят това да оплюват и унизяват почтените.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Слави да не се пъчи толкова, защото ТОЧНО ЗАРАДИ ИТН В ТУРЦИЯ ВЕЧЕ ИМА НАД 130 СЕКЦИИ ВМЕСТО 35 ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ - ПАТРИОТИ.

65

Реалист

преди 2 месеца

На България й е нужно Реформаторско проевропейско некорупционно правителство, което бързо да приеме нужните за страната ни закони, за да вземе България 4 милиарда по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС и за да се присъедини България към Еврозоната и Шенген!!!! На тези критерии отговаря единствено Коалицията ПП-ДБ!!!

64

ПП/ДБ са спасениито!

преди 2 месеца

В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.

63

Чест и почитания ПП

преди 2 месеца

ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса!

62

Историята

преди 2 месеца

На двамата най-влиятелни политици в Германия - Меркел и Шулц преди 6 г. им бяха нужни цееали 5 месеца, за да съставят коалиционно правителство. Основната пречка пред създаването на коалиция беше разпределянето на министерски постове! Не мога да разбера защо в България бързат за нови избори! Защо дават само по седмица на партия, за да състави правителство!

61

Анонимен

преди 2 месеца

ИТН имаха своя час от рам нататък разбраха че може просто да живуркат и да си вземат заплатите

60

Анонимен

преди 2 месеца

Явно някой който няма нищо общо с бълг.законодателство и се има за над България

59

Дедо

преди 2 месеца

Лидера на Малкото ДПС , Славчо , на коя страна ще застане на Пеевски или Доган ? Или ще се разкрачи между двамата ,като гимнастичка ?